Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Интервю с orbis.
UniBG Forums > Отдих и забава > Петък вечер
Страници: 1, 2
Ned
Няколко изречения за теб, сине майчин :Д
CrazyGoD
Кой си ти и за какво се бориш?
Rolex
QUOTE(Ned @ May 15 2008, 01:38 PM) *
Няколко изречения за теб, сине майчин :Д

Здрасти wink.gif Казвам се Мартин Бойков Темелков , роден съм и живея в Бургас , уча в ГПАЕ "Гео Милев" smile.gif

QUOTE(CrazyGoD @ May 15 2008, 01:39 PM) *
Кой си ти и за какво се бориш?

Просто Мартин от Бургас ;> Може би единственото , за което се боря , е уважение.At least .. for now smile.gif
Mariyana
Какво мислиш за Варна и варненци?
Rolex
QUOTE(Mariyana @ May 15 2008, 02:54 PM) *
Какво мислиш за Варна и варненци?

Нямам нищо против Варна и варненци yess.gif Ходил съм там 1-2 пъти , град като град smile.gif Не съм общувал с варненци , за да преценя що за хора са smile.gif
vvip
Какво може да те направи щастлив? =)
Sublime
Я кажи кога ще пием с тебе по няколко бири ? wink.gif
Rolex
QUOTE(vvip @ May 15 2008, 03:06 PM) *
Какво може да те направи щастлив? =)

Има малки неща , които могат да ме направят щастлив , като примерно добрата весела компания от приятели , но тъй като това се е изтъркало ... може би щастлив бих бил , ако България се оправи , ако стане наистина европейска страна , а не това , което е сега.Защото положението сега е бих казал даже трагично..

QUOTE(Sublime @ May 15 2008, 03:09 PM) *
Я кажи кога ще пием с тебе по няколко бири ? wink.gif

Когато дойдеш в Бургас или аз в Свищов...значи ти в Бургас , защото аз към Свищов нямам път и в близкото бъдеще няма да имам ;>
vvip
Въпрос 2:

Ако можеш с какво би променил България smile.gif?
Ned
Доста си малък още, но според мен следващия ми въпрос трябва да бъде задаван на всички, ето го и него:
Страх ли те е от смъртта? Защо?
Sublime
Как се виждаш след 10 годинки ?
magdanoz
kak popadna wyw foruma ?
Rolex
QUOTE(vvip @ May 15 2008, 03:18 PM) *
Въпрос 2:

Ако можеш с какво би променил България smile.gif?

Малко излизаш от правилата , ама... ;>

Най-много ме натъжава фактът , че България е (уж) европейска страна , а пък е затънала до гушата-било то престъпност , било то политика и прочие...не знам дали някой може въобще да измъкне нашата прекрасна родина , да не говорим за мен wink.gif
Rolex
QUOTE(Ned @ May 15 2008, 03:19 PM) *
Доста си малък още, но според мен следващия ми въпрос трябва да бъде задаван на всички, ето го и него:
Страх ли те е от смъртта? Защо?

Страх ме е , защото виждам какво се случва по улиците посред бял ден.Страх ме е , защото виждам какво се случва по пътищата на държавата , а и аз , както всеки сигурно , пътувам с кола , било то за изпитите на брат ми , било то на почивка.

QUOTE(Sublime @ May 15 2008, 03:23 PM) *
Как се виждаш след 10 годинки ?

Завършил основното си образование , надявам се с хубава професия и със семейство.

QUOTE(magdanoz @ May 15 2008, 03:24 PM) *
kak popadna wyw foruma ?

Видях в сайта "Форум" smile.gif Влязох и се регистрирах , and here I am smile.gif
vvip
До колкото знам имаме право на 3 въпроса tongue.gif

Какво правиш в момента? rolleyes.gif

П.с. Благодаря за отделеното време smile.gif

Rolex
QUOTE(vvip @ May 15 2008, 04:07 PM) *
До колкото знам имаме право на 3 въпроса tongue.gif

Какво правиш в момента? rolleyes.gif

П.с. Благодаря за отделеното време smile.gif

Аз пък си мислих , че са по 1 въпрос на ден ;>

В момента нищо , чакам майка ми да се прибере , за да донесе храна pardon.gif

П.С. Пак заповядай wink.gif
int21h
Адаш, онези ненормални хамбургери до Кирил и Методий има ли ги още ?
Ned
QUOTE(orbis @ May 15 2008, 04:31 PM) *
Страх ме е , защото виждам какво се случва по улиците посред бял ден.Страх ме е , защото виждам какво се случва по пътищата на държавата , а и аз , както всеки сигурно , пътувам с кола , било то за изпитите на брат ми , било то на почивка.

Питам те дали те е страх от смъртта, а не от какво се страхуваш да не умреш.
Rolex
QUOTE(int21h @ May 15 2008, 04:44 PM) *
Адаш, онези ненормални хамбургери до Кирил и Методий има ли ги още ?

"Pepsi"-то ли?Или това до него , в което се влиза по едни стълби?И двете ги има :>

QUOTE(Ned @ May 15 2008, 04:47 PM) *
Питам те дали те е страх от смъртта, а не от какво се страхуваш да не умреш.

Добре де mellow.gif Страх ме е , да .
dalt
оф. Недей бе, Смъртта е душа "човек" smile.gif

он. Планираш ли си бъдещето и спазваш ли си плановете?
Rolex
QUOTE(dalt @ May 15 2008, 06:10 PM) *
он. Планираш ли си бъдещето и спазваш ли си плановете?

Засега единственото , което искам наистина е да си завърша образованието , но има да чакам още 5 години ;> Принципно след 8ми клас трябва да мина изпит по английски и колкото повече наближава , толкова по-лошо става...Затова сега съм максимално съсредоточен върху английския , защото когато мине изпита и живот и здраве го взема и остана в гимназията - вече е малко по-лесно и отпуснато smile.gif
Sublime
Мислиш ли че че до някаква степен си непостоянен, обичаш ли промените ?
Rolex
QUOTE(Sublime @ May 15 2008, 06:45 PM) *
Мислиш ли че че до някаква степен си непостоянен, обичаш ли промените ?

Да.Типичен пример са ми никовете tooth.gif Никога не си намирам постоянен , за което много се ядосвам ...
Eerie
ако ти подаря мартеница през зимата, какво би направил с нея?
Rolex
QUOTE(Eerie @ May 15 2008, 07:10 PM) *
ако ти подаря мартеница през зимата, какво би направил с нея?

Доста странен въпрос tongue.gif Бих се запитал защо ми я подаряваш , но все пак бих оценил жеста и бих си я прибрал smile.gif Но едва ли бих си я сложил , защото ще ме помислят за тъпанар ;>
CrazyGoD
Водиш ли се от хорското мнение?
vvip
QUOTE(CrazyGoD @ May 15 2008, 07:41 PM) *

Off: Нека позная .... ДА rolleyes.gif

CODE
Но едва ли бих си я сложил , защото ще ме помислят за тъпанар;>
Sublime
Разкажи последната неудобна ситуация в която изпадна, по скоро стана за срам дай малко по пикантни подробности biggrin.gif
Eerie
ако някой някога те сметне за тъпанар, / а уверявам те често ще ти се случва за в бъдеще / ще искаш ли да му докажеш, че не си такъв?
и какви средства би използвал? /писмени, устни, телесни... парични, за квит се сетиш/ какво би направил.. заради 'честта си'?
dreben
Какъв ти е средният успех в училище.?
zeraful
A извън училище о.О ?
Eerie
оффтопУК: абе не плашете момчето де:д спря да дава интервю чак;д
Rolex
QUOTE(CrazyGoD @ May 15 2008, 07:41 PM) *

Не.

QUOTE(Sublime @ May 15 2008, 10:10 PM) *
Разкажи последната неудобна ситуация в която изпадна, по скоро стана за срам дай малко по пикантни подробности biggrin.gif

Днес biggrin.gif Класната беше излязла и тъкмо бяхме предали контролна на думи.И аз исках да си попрая 2-3 думи и само класната тъкмо влиза и аз си поправям обаче вкарах листа в торбата й и си седнах ;> Абе замалко беше...ама станах за срам ;>

Офф:Какво очаквахте бе , первезници ;> pardon.gif
Rolex
QUOTE(vvip @ May 15 2008, 08:18 PM) *
Off: Нека позная .... ДА rolleyes.gif

CODE
Но едва ли бих си я сложил , защото ще ме помислят за тъпанар;>

Не позна ;> Просто и ти да си в същата ситуация и теб ще те помислят за тъпанар wink.gif И междувпрочем не казах "и ще ги слушам , и ще се засегна" или нещо подобно ;> Не че ще ми дреме , че ме мислят за тъпанар , защото съм правил такива простотии пред много хора (непознати) , че не рискувам да стана за смях само и само заради една мартеница ;>
Rolex
QUOTE(Eerie @ May 16 2008, 02:37 AM) *
ако някой някога те сметне за тъпанар, / а уверявам те често ще ти се случва за в бъдеще / ще искаш ли да му докажеш, че не си такъв?
и какви средства би използвал? /писмени, устни, телесни... парични, за квит се сетиш/ какво би направил.. заради 'честта си'?

Бих казал "Да,тъпанар съм" , за да може да млъкне :> Най-малко се засягам от това wink.gif А ако трябва да му отговарям може да му покажа среден пръст smile.gif

QUOTE(dreben @ May 16 2008, 06:55 AM) *
Какъв ти е средният успех в училище.?

Първия срок беше лесно...всичко 6 , ама думи като "кутия-box , котка - cat" , които баба ми ги знае(btw така е,тя беше в Америка 2 години и половина , за да гледа детето на братовчедка ми).Ама втория срок като "изскочиха" времена като Бъдеще перфектно продължително в миналото ... и думи като ... айде да не отварям речника само и само да ти отговоря ;>

П.С. На един прост въпрос изписах цял роман blink.gif
Rolex
QUOTE(zeraful @ May 16 2008, 10:16 AM) *
A извън училище о.О ?

Отлично biggrin.gif
Sublime
Я кажи кога, как, къде, защо излъга за последен път ? wink.gif
Ned
Циците отразяват ли ти се добре, така както на мен?
Rolex
QUOTE(Sublime @ May 16 2008, 04:48 PM) *
Я кажи кога, как, къде, защо излъга за последен път ? wink.gif

Не мога да се сетя blink.gif Майтап няма...Ако се сетя ще пиша wink.gif

QUOTE(Ned @ May 16 2008, 04:50 PM) *
Циците отразяват ли ти се добре, така както на мен?

Аха nik.gif
Ned
Dudes before chicks или обратното?

edit: т.е. та питам дали си путка :>
Rolex
QUOTE(Ned @ May 16 2008, 10:34 PM) *
Dudes before chicks или обратното?

edit: т.е. та питам дали си путка :>

Е , как се отговаря на такъв въпрос ми кажи ;>
Ned
QUOTE(orbis @ May 16 2008, 10:42 PM) *

По принцип с "да" или "не", но искам да се обосновиш, след като отговориш. :Д
Развий ми тема за приятелството, ако щеш... т.е. ако е "Dudes before chicks" защо избираш приятелите си пред мацките, а ако е "Bitches before friends" защо избираш мацките пред пичовете. wink.gif
Eerie
QUOTE(orbis @ May 16 2008, 10:42 PM) *

това е въпросът миwink.gif
Rolex
QUOTE(Ned @ May 16 2008, 10:47 PM) *
По принцип с "да" или "не", но искам да се обосновиш, след като отговориш. :Д
Развий ми тема за приятелството, ако щеш... т.е. ако е "Dudes before chicks" защо избираш приятелите си пред мацките, а ако е "Bitches before friends" защо избираш мацките пред пичовете. wink.gif

Малко цензура , но това ми е като мото : за п*тка п*тка не ставай , за п*тка приятел не предавай smile.gif Приятелите винаги са пред п*тките , защото приятелите си остават завинаги , а една п*тка като я оправиш и я зае*аваш , "сеш' ли се" :>

QUOTE(Eerie @ May 16 2008, 10:48 PM) *
това е въпросът миwink.gif

Еми ... с "да" или "не" :> Или с малко повече философия в отговора като горния ;>
Forfi
А какво, би било мнението ти от момента в който с една "п*тка" ще се наложи да поживеете петдесетина години заедно ?

П.С. Чл. 54 т. 1 от ЗЗ и т. 17 от Допълнителните разпоредби
Rolex
QUOTE(Forfi @ May 17 2008, 12:30 AM) *
А какво, би било мнението ти от момента в който с една "п*тка" ще се наложи да поживеете петдесетина години заедно ?

damn...щом това ти е въпросът няма да ти давам отговор "не вярвам" или "невъзможно" :>
Еми,предполагам че щом 50тина години ще ми се наложи да съм заедно с въпросната "п*тка" , то сигурно ще има някаква хармония (or sth.) във взаимоотношенията.'Щото 1 е да вземеш някоя "п*тка" за 1 вечер , друго е за 50 години ;>

П.С. съжалявам,ако отговорът е скучен blink.gif
dreben
Защо съжаляваш, ако отговорите ти са скучни.? :>
Rolex
QUOTE(dreben @ May 17 2008, 09:44 AM) *
Защо съжаляваш, ако отговорите ти са скучни.? :>

Защото може да ме имат за прост цървул ;> (Не че ще ми пука , но не е особено приятно да те имат за прост цървул :>)
dreben
Последният ми въпрос, защото май отървах сроковете :>

Какви са негативните страни на това да си цървул.? blink.gif
Mariyana
Обичаш ли боб?
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.