Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Относно вотинга (voting.unibg.org)
UniBG Forums > Отдих и забава > Душевна кофа > Ала-бала
Mitak
И по-специално относно това:
https://voting.unibg.org/index.php?node=sug...ew&id=14476

Предлагайте и гласувайте каквото си искате, но моля ви не ме забърквайте в интрижките си. Вече нямам нищо общо с мрежата, дори и регистриран ник нямам.... така, че не ме замесвайте.
Визирам последния постинг, където съм споменат като заемащ някаква длъжност, и имащ достъп до незнам-си-къде.

Ако този достъп наистина все още го има, нека да бъде махнат... просто защото не е редно да го има.
DaDiablo
Какво стана с ролекса? Ремонтираха ли го?
Mitak
QUOTE(DaDiablo @ May 12 2008, 05:44 PM) *
Какво стана с ролекса? Ремонтираха ли го?

Това няма връзка с темата.
И от къде този интерес към неща, които не вълнуват никой, освен мен???
DaDiablo
Факта, че имаш ролекс и е трябвало да го ремонтираш е всеизвестен wink.gif
DarkSol`2Bz
Митак, заеби тези работи бе :> Вече никой не се вълнува от вотинги и кльомби в МИРКАТА ...

Искаш ли да излезем по улицата и да поубиваме разни хора с пистолетите си guns.gif
Mitak
QUOTE(DaDiablo @ May 12 2008, 08:35 PM) *
Факта, че имаш ролекс и е трябвало да го ремонтираш е всеизвестен wink.gif

И кво от това? Ремонтирах го като му сложих китайска машинка вътре. Аз 360 евро за една строшена стрелка не давам.

QUOTE(DarkSol`2Bz @ May 12 2008, 09:10 PM) *
Митак, заеби тези работи бе :> Вече никой не се вълнува от вотинги и кльомби в МИРКАТА ...

Искаш ли да излезем по улицата и да поубиваме разни хора с пистолетите си guns.gif

Виж, това вече е добра идея. Аз имам само 3 пистолета, двата са газови, и 1 пушка с рязана цев. И сабя.
Може да колим и гърмим братя роми-сигани?
DarkSol`2Bz
Последно Вишми ли регистрира дропения никнейм "Mitak" или ... ? mellow.gif
Mitak
QUOTE(DarkSol`2Bz @ May 12 2008, 11:04 PM) *
Последно Вишми ли регистрира дропения никнейм "Mitak" или ... ? mellow.gif

Не знам, а и не се интересувам.
Който и да го е регистрирал - ника си е негов.
Лично аз смятам за изключително безсмислено даден ник да се забранва, след като вече няма да се ползва. В такъв случай е най-добре той да бъде дропен, и оставен за регистрация.
DarkSol`2Bz
Да ... яяяясно. Вишми е бил sad.gif
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.