QUOTE(dreben @ May 9 2008, 09:07 PM)

щи прата венерина клопка и росянка като наедреят
ако имаше право да зададеш на господ един единствен въпрос, какъв щеше да е той.?
ще чакам. котките поне едреят със секунди : )
иначе на въпроса ти... едва ли би ми отговорил с думи

може би ще е "каква роля заемаме в съществуването ти, белите кръвни телца?"
QUOTE(diabolic)
Защото практиката доказва, че без значение колко ни се иска даден човек да се е променил, той не се променя.
Защо толкова много държиш, да ти повярват, че си променена? Срамуваш ли се от себе си, такава каквато си била или от действията си тогава ?
променя се, но не когато те искат от него да се промени, а когато иска да го направи заради себе си, щот все пак е живее заради себе си, не заради и вместо другите.;ш
не държа да повярват, че аз съм се променила. кой знае, може да съм си същото кучле;щ
идеята, е че щом хората искат да бъдат свободни, трябва да дават свобода.
а това да приемаш един човек само и по един начин винаги и във всичко е все едно да го простреш със щипки и да го тикнеш в сандък с надпис "тоя да си гледа работата" и да го пратиш в космоса.
това, дали с едни се държа като офца, а с други водя малко по-смислени разговори... зависи какви са тези 'едни'.
QUOTE(Sameveel)
Как би озаглавила Твоята приказка?
може би на 60 ще знам точно отговора.
но ако се счита до днес ще я нарека "шоколадов синьо-слънчоглед"
QUOTE(DarkSol`2Bz)
Как искаш да умреш ?
EDIT: То нали можеше да се задават 3 въпроса smile.gif
2. От къде се взе ? Перефразирано - как реши да пишеш във форума ? Още по-перефразирано - кой ти е познат/близък от преди ?
3. Да ?
1. този път моля нека да е от неестествена смърт.
щот сърдечният удар, който мислят да ми вкарат вселенските закони вече ми е банален и прекалено естествен ;ш
2. малко скука, примесена с малко инат да стане по моята, прибавени към още скука.
от преди почти всички са ми познати, като познати, но не със всички познати съм била и съм близка.
3. дали?
QUOTE(Sublime)
Каква искаше да станеш като беше малка, изпълнила ли си поне част от своята мечта ?
това е най-трудния въпрос от всички.
там е работата, че не исках да ставам никаква. баси що всички искат да стават някакви, като малки?
кое му е забавното още в 5 ти клас да знаеш, че ще кандидатстваш с химия /примерно/ след 12 ти?
като бях малка рисувах, след това реших да се запиша с компютри, а сега смятам, че ще е нещо трето, което още не знам какво е. просто една сутрин се събуждам и знам. това е моята практика.
QUOTE(magdanoz)
kak se zaribi po fotografiqta ?
съвсем случайно.
просто натиснах копчето и ме удари ток ;ш
QUOTE(hatred)
Какво мислиш за подписа ми? :д
този въпрос е подвеждащ и ме кара да отговоря на въпроса "какво мислиш за закачливичкото ми характерченце"...;д
хубав е дразго! имаш удобрението на шоколадовата принцеса, притежаваща целия шоколад на света, без този в България :Р
QUOTE(Mariyana)
Любимо местоимение?
тя