Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: interwiu s Eva
UniBG Forums > Отдих и забава > Петък вечер
Страници: 1, 2
magdanoz
introduce yourself ;p
Ned
Какво най-често те кара да се усмихваш? smile.gif
dalt
Вярваш ли, че човек не може да промени съдбата си, основния си житейски път, не говоря за дребните ежедневни неща?
black_dahlia
всъщност в какво вярваш?
Sublime
Сподели някой свой порок от който искаш да се отървеш
CrazyGoD
Психонавт ли си?
Eerie
QUOTE(magdanoz @ May 8 2008, 09:54 AM) *
introduce yourself ;p

същество от светлина, а не просто сива сянка

QUOTE(Ned)
Какво най-често те кара да се усмихваш?

отсрещната усмивка /у приятели и съвсем чужди хора/
мислите, които се носят наоколо, като облаци
и малките хубаво грозновати неща, които хората вадим от локвите.. търсещи нещо ново-старо, което да се роди отново.
рисунки, музика..
и този... така мрачен валежен ден, в който почивам. /но той е понякога, където съм, тоест тук/

QUOTE(dalt)
Вярваш ли, че човек не може да промени съдбата си, основния си житейски път, не говоря за дребните ежедневни неща?

"аз ще мина от едната страна
ти ще минеш от другата
и ще стане точно обратното
на това, което става обикновено"

съдбата е това, което ние решим, че е и че искаме да бъде.
моята съдба е такава, каквато съм си я пожелала да е. /като изключим няколкото години опознаване на околния свят/
е вярно, понякога нашите желания се заплитат с чуждите такива, относно нас... затова става малко сложно.
и ако съдбата ни е това, което искаме да е, то не би трябвало да искаме да я променяме, не мислиш ли?wink.gif

Eerie
QUOTE(black_dahlia @ May 8 2008, 01:32 PM) *
всъщност в какво вярваш?

в усещанията на клетките ми.
в изгрева и залеза.
и в увяхването на розата.
и в това, че на Земята е това, което е в човешката глава.
смятай, колко сме обърканиwink.gif

QUOTE(Sublime)
Сподели някой свой порок от който искаш да се отървеш

само трябва да намаля шоколада и всичко ще е наред.
и тъй като съм Ева, греха е мой порок

QUOTE(CrazyGoD)
Психонавт ли си?

да си психонавт е като да си астронавт.
оглеждаш се и виждаш красота.
но да си астронавт /психонавт/ не е за всеки.
трябва да си убеден, че 'кабината' ти е здрава и можеш да караш 'кораба', не само да си мислиш, че можеш. защото следва експлозия някъде там.. сред звездите и нищото. и ти самият се изгъбваш.
Mariyana
Защо никой от отговорите ти не започват с главна буква, а в същото време поставяш точка в края на част от мислите си(ограничаваш ги като изречения)?
Sublime
Обичаш ли да ходиш на опера ? tongue.gif
DeStRuCti0N
С кой/кои от форума си правила секс ?
TheOnly
Какво толкоз ми харесваш на задника ? wink.gif
magdanoz
koga sha si doidesh i sha piem bira s Krum :>
Eerie
QUOTE(Mariyana @ May 8 2008, 06:08 PM) *
Защо никой от отговорите ти не започват с главна буква, а в същото време поставяш точка в края на част от мислите си(ограничаваш ги като изречения)?

харесва ми как изглежда... пък и е един вид "правописна грешка"
/лукаво-ехидна физиономе

QUOTE(Sublime)
Обичаш ли да ходиш на опера ? tongue.gif

рядко, но не харесвам точно опера. по-скоро нещо от този тип.

QUOTE(DeStRuCti0N)
С кой/кои от форума си правила секс ?

провокативни въпроси ли ще си задаваме? wink.gif
ще се направя на чалга певица и ще кажа, че съм девствена :п
важното е, че искам да спя с дупето на дионли *макар да седи час и половина в тоалетната, хора сме.. трябва да обичаме недостатъците на другите* и още трима, от които трябва да имам деца!
къдрави, рижави, с дълги коси и брада и с психонафтски способности wink.gif
от форума са, да.
и сакам да ги пуцам!
(казах ти че ще отговоря като офца, баси гадния си!)

QUOTE(TheOnly)
Какво толкоз ми харесваш на задника?

как се люшка като платнохотчица :Д
ама сам си си виновен.
с това "фолоу ми" какво очакваше да се случи :Д

QUOTE(magdanoz)
koga sha si doidesh i sha piem bira s Krum :>

възможно най-скоро.
тази лична карта остави в историята на живота ми голяма правоъгална следа...
и камен да не се смее!
dalt
Втори въпрос, като какъв човек и на какво място се виждаш след 40 годиниsmile.gif (без "ама аз толкова няма да живея")
Sameveel
Защо Eerie? : )
CrazyGoD
Би ли променила нещо в себе си? И какво би било то?
Ned
Какво би те накарало тотално да игнорираш някого?
Sublime
Сподели някое странно свое хоби smile.gif
Eerie
QUOTE(dalt @ May 8 2008, 10:22 PM) *
Втори въпрос, като какъв човек и на какво място се виждаш след 40 годиниsmile.gif (без "ама аз толкова няма да живея")

стара бабка с малко по-малко бръчки от останалите
избледнели татуйровки... леки белези от дупки...
със синя коса и голяма усмивка
далеч в планината в дървена уютна колиба.
четяща новите книги и разглеждаща новото изкуство.
забъркваща вкусни манджи и някак спокойна, от това, че е видяла всичко, което е трябвало да види.

QUOTE(Sameveel)
Защо Eerie? : )

започва с моята буква.
трябваше да измисля нещо за секунди и първото, което ми хрумна беше "тайнствен" smile.gif
но това да си тайнствен не е малко хора да те познават и да не се усмихваш, както всички си мислят...
много тайнство може да се крие в един усмихнат, ведър и бъбрив човек... стига да усещаш нещата smile.gif
всъщност всичките те са вратата, зад която стои истинският човек.

QUOTE(CrazyGoD)
Би ли променила нещо в себе си? И какво би било то?

когато дойдох тук исках да променя съвсем всичко. просто не исках да приличам на себе си.
дори още има моменти в които искам да го направя. но реших, че не си заслужава да променям нещо, след като промяна винаги има и е естествена.
и съвсем несъзнателно така или иначе пак съм си променена. за мене радост, за други жалост...
може би искам да ставам все по-добра към родителите си... и изобщо.
и да не съм на 100 процента инат. поне -20 да смъкна.

QUOTE(Ned)
Какво би те накарало тотално да игнорираш някого?

тоталната наглост. ужасяваща е. усещам само как челюстите ми се отварят и захапват наглият тип, хрупайки наглата му черепна кутия.

QUOTE(Sublime)
Сподели някое странно свое хоби smile.gif

да сънувам осъзнати сънища. така наречената астрална проекция.
страшно много неща можеш да научиш с него или може би тя... или то, или те... съюзът на деветте. smile.gif
но това едва ли става в интервю, каквото е това. макар, че ще ми е приятно ако ти е интересно.
може да напиша разказ тези дни wink.gif
ако това е странно...
иначе да гледам в една точка ми е любимо wink.gif
hatred
Защо да не се смее Камен?

(хахахаххахахах!) tongue.gif
Mariyana
ПЕСЕН ЗА НАДЕЖДАТА

Недялко Йорданов

Когато изглежда,
че няма надежда,
че всичко е свършено вече –
недей се смущава,
недей се прощава,
недей се предава, човече.
Кажи – не ми пука
от таз несполука –
аз мога, аз вярвам, аз зная,
че въпреки факта,
това е антракта,
това е антракта – не края.
От огън опърлен,
от всички захвърлен,
затворен в най-тъмната стая –
недей се спотайва,
недей се отчайва –
кажи си: това не е края!
Кажи: не ми пука
от таз несполука –
че въпреки факта
това е антракта,
това е антракта – не края!

1976

Защо "аз искам" ?
Eerie
QUOTE(hatred @ May 9 2008, 01:28 AM) *
Защо да не се смее Камен?

(хахахаххахахах!) tongue.gif

защото усмивката ще е реакцията ти, а какво по-хубаво от това?

QUOTE(Mariyana)
ПЕСЕН ЗА НАДЕЖДАТА

Недялко Йорданов

Когато изглежда,
че няма надежда,
че всичко е свършено вече –
недей се смущава,
недей се прощава,
недей се предава, човече.
Кажи – не ми пука
от таз несполука –
че въпреки факта,
това е антракта,
това е антракта – не края.
От огън опърлен,
от всички захвърлен,
затворен в най-тъмната стая –
недей се спотайва,
недей се отчайва –
кажи си: това не е края!
Кажи: не ми пука
от таз несполука –
че въпреки факта
това е антракта,
това е антракта – не края!

1976

Защо "аз искам" ?

Както се казва 'Надеждата умира последна, но и тя умира...миг преди да умре всичко останало..'

защото "аз мога" е изтъркано и изчерпано и... няма за какво да го споменавам, като си го знамwink.gif
освен това си е изцяло и само за мен да мога и не мога :Д
докато "аз искам" е друго. просто защото не искам само добър съпруг, добра работа и добро момиченце, което на старини да ме гледа. нещата не се изчерпват до тук. вярно хубави три неща са и всеки се стреми към тях. но не само те съществуват и осмислят живота ни.
земята е прекалено голяма, че да се огранича да стоя на едно място. за да разгледаш небето не е задължително да чакаш Земята да се върти, а ти да стоиш на едно място. искам да се гмуркам, да скачам, да бягам, да летя да правя всичко, което хората могат да правят, но всъщност ги мързи и затова са се ораничили до горните три неща.
ти имаш само един живот, като себе си... защо да не искаш да го живееш?smile.gif
Sublime
Какво мислиш за България, как е положението според теб ?
Ned
Един въпрос с повишена трудност:
Какъв е смисъла на живота? wink.gif
Eerie
QUOTE(Sublime @ May 9 2008, 02:22 PM) *

то дори е много добро в момента, тепърва ще става зле.
освен ако всички хора в чужбина не се съберат дружно и не започнат да влагат париците си, за неща от които се нуждае страната. пари има много, но не са разпределени. 'който превари, той завари' е малко работата там:>

има една история, за разпределението на земите и как Бог дал парче от рая и го нарекъл България. наистина ни е дал рая, но на много хора, когато им дадеш рай / усмихват се, харесва им, а после свикват с него / в един момент им писва всеки ден да си носят торбички за лайната, които серат по пътя. 'ми то само веднъж, пък и само аз го правя' си казват.. и така всеки един.

като малка обичах да гледам Зейна *така наречената Зина, но е Зейна*.
филм сниман в Родопите, България. филм за наша тракийска принцеса на войната, правен от техни режисьори. и защо ние не си ги правим нашите си филми? защо никой не каза "ТЯ е наша героиня, а ТАЗИ е нашата земя"
това, че имаме славна история, май ни прави леко мързеливички и ни пречи да градим и славно бъдеще.

излизаш извън България и виждаш много българи, които са известни певци, танциори, хореографи, художници, писатели, архитекти, фотографи, бизнесмени и всичко каквото се сетиш. признати от света, но не и от българите. показали се на света, но не и на българите. не.. те са се показали, но никой в България не ги е забелязвал.
България не е виновна, че е това, което е, защото е парче красива земя. което аз обичам. и чакам с нетърпение да го видя пак smile.gif
bzhhhzt
QUOTE(Sublime @ May 9 2008, 02:22 PM) *

Взе ми въпроса crybaby.gif

Защо мислиш , че точно ти си избрана за интервю wink.gif
Eerie
QUOTE(Ned @ May 9 2008, 03:41 PM) *
Един въпрос с повишена трудност:
Какъв е смисъла на живота? wink.gif

в 21 век, след столетието на най-великите научни достижения, на върхове на културата и изкуството; кървави революции, войни...
хората се чувстват почти, като господари на нещата около тях и все пак... не знаят какъв е смисъла?

какъв е смисъла на водата?
-да пием от нея. /естествено от наша си егоистична гледна точка/
но ако питаме нея тя ще каже "смисъла ми е да съм вода.. кристално ясна, такава каквато ме познавате, и да съм среда за живот и наслада за жадните. да съ-ще-ству-вам. "

нищото решило, че е самотно. а за да реши, значи притежава разум. а разума може да сътвори мисъл, която да ГО разшири.
и когато нищото създало нещото, стигнало до заключението, че разпръскването на цялото знание и нещото ще донесат повече смисъл.
живота разширява времето в хилядолетия, светлинни години... нещо така огромно, че колкото и умни заключения да правим ние хората за смисъла на живота, то отговора е само един. а всички останали умнотии са блъф и конспирации wink.gif

QUOTE(bzhhhzt)
ащо мислиш , че точно ти си избрана за интервю wink.gif

щот съм с връзки :Д

не знам, но и твоя ред ще дойде smile.gif
hatred
Кой въпрос не искаш да ти бъде зададен, освен "какво прави личната ти карта, добре ли е?" :д И защо?
int21h
Кой въпрос искаш да ти бъде зададен?
Представи си, че съм ти го задал и отговори на него.
Ned
Коя част от тялото си най-много харесваш и можеш ли да ни дадеш снимка на въпросната такава? (нека са циците, нека са циците) tongue.gif
TheOnly
Какво животно би искала да имаш у вас ?
Eerie
QUOTE(hatred @ May 9 2008, 06:28 PM) *
Кой въпрос не искаш да ти бъде зададен, освен "какво прави личната ти карта, добре ли е?" :д И защо?

хахаха, де да знаех дали е добре. sorry.gif

мисля, че няма. мислих около 10 минути за такъв.
колкото и предизвикателен и глупав да е един въпрос, че да не искам да отговарям на него... пак мога да отговоря, защото всеки отговор може да е подлъгващ и двусмислен и пак да не ти даде отговор.

QUOTE(int21h)
Кой въпрос искаш да ти бъде зададен?

"Искаш ли да ни питаш нещо?"

защо всички постоянно гледат миналото и вземат предвид само него, когато вземат решения, които развити в бъдещето няма да имат нищо общо с миналото. и защо на един и същ човек дори след година гледат по един и същ начин, след като от него няма и следа, именно в този настоящ момент след година/и?

QUOTE(Ned)
Коя част от тялото си най-много харесваш и можеш ли да ни дадеш снимка на въпросната такава? (нека са циците, нека са циците) tongue.gif

нека са циците, ама снимка на циците нямам...;щ

нека са очите...
Eerie
QUOTE(TheOnly @ May 9 2008, 08:10 PM) *
Какво животно би искала да имаш у вас ?

много животни бих искала да имам у нас, за предпочитане къща.

котки. макар, че мисля, че на змията (която пак искам) ще и се сторят апетитни.
куче.. някое голямо, като тези, които харесваш.
маймуна - макак.. тези малките smile.gif
пирани, също искам... само трябва един огромен акварюм и месо...
някой зеленикаво жълт хущер...
папагали....

и dionaea miscipula, от онези... хищните цветя. може и някое друго... само да папка :д

dreben
щи прата венерина клопка и росянка като наедреят

ако имаше право да зададеш на господ един единствен въпрос, какъв щеше да е той.?
diabolic
QUOTE(Eerie @ May 9 2008, 09:26 PM) *
"Искаш ли да ни питаш нещо?"

защо всички постоянно гледат миналото и вземат предвид само него, когато вземат решения, които развити в бъдещето няма да имат нищо общо с миналото. и защо на един и същ човек дори след година гледат по един и същ начин, след като от него няма и следа, именно в този настоящ момент след година/и?

Защото практиката доказва, че без значение колко ни се иска даден човек да се е променил, той не се променя.

Защо толкова много държиш, да ти повярват, че си променена? Срамуваш ли се от себе си, такава каквато си била или от действията си тогава ?
Sameveel
Как би озаглавила Твоята приказка?
DarkSol`2Bz
Как искаш да умреш ?

EDIT: То нали можеше да се задават 3 въпроса smile.gif

2. От къде се взе ? Перефразирано - как реши да пишеш във форума ? Още по-перефразирано - кой ти е познат/близък от преди ?

3. Да ?
Sublime
Каква искаше да станеш като беше малка, изпълнила ли си поне част от своята мечта ?
magdanoz
kak se zaribi po fotografiqta ?
hatred
Какво мислиш за подписа ми? :д
Mariyana
Любимо местоимение?
Eerie
QUOTE(dreben @ May 9 2008, 09:07 PM) *
щи прата венерина клопка и росянка като наедреят

ако имаше право да зададеш на господ един единствен въпрос, какъв щеше да е той.?

ще чакам. котките поне едреят със секунди : )

иначе на въпроса ти... едва ли би ми отговорил с думи smile.gif

може би ще е "каква роля заемаме в съществуването ти, белите кръвни телца?" wink.gif

QUOTE(diabolic)
Защото практиката доказва, че без значение колко ни се иска даден човек да се е променил, той не се променя.

Защо толкова много държиш, да ти повярват, че си променена? Срамуваш ли се от себе си, такава каквато си била или от действията си тогава ?

променя се, но не когато те искат от него да се промени, а когато иска да го направи заради себе си, щот все пак е живее заради себе си, не заради и вместо другите.;ш

не държа да повярват, че аз съм се променила. кой знае, може да съм си същото кучле;щ
идеята, е че щом хората искат да бъдат свободни, трябва да дават свобода.
а това да приемаш един човек само и по един начин винаги и във всичко е все едно да го простреш със щипки и да го тикнеш в сандък с надпис "тоя да си гледа работата" и да го пратиш в космоса.
това, дали с едни се държа като офца, а с други водя малко по-смислени разговори... зависи какви са тези 'едни'.

QUOTE(Sameveel)
Как би озаглавила Твоята приказка?

може би на 60 ще знам точно отговора.
но ако се счита до днес ще я нарека "шоколадов синьо-слънчоглед"

QUOTE(DarkSol`2Bz)
Как искаш да умреш ?

EDIT: То нали можеше да се задават 3 въпроса smile.gif

2. От къде се взе ? Перефразирано - как реши да пишеш във форума ? Още по-перефразирано - кой ти е познат/близък от преди ?

3. Да ?

1. този път моля нека да е от неестествена смърт.
щот сърдечният удар, който мислят да ми вкарат вселенските закони вече ми е банален и прекалено естествен ;ш

2. малко скука, примесена с малко инат да стане по моята, прибавени към още скука.
от преди почти всички са ми познати, като познати, но не със всички познати съм била и съм близка.

3. дали?

QUOTE(Sublime)
Каква искаше да станеш като беше малка, изпълнила ли си поне част от своята мечта ?

това е най-трудния въпрос от всички.
там е работата, че не исках да ставам никаква. баси що всички искат да стават някакви, като малки?
кое му е забавното още в 5 ти клас да знаеш, че ще кандидатстваш с химия /примерно/ след 12 ти?
като бях малка рисувах, след това реших да се запиша с компютри, а сега смятам, че ще е нещо трето, което още не знам какво е. просто една сутрин се събуждам и знам. това е моята практика.

QUOTE(magdanoz)
kak se zaribi po fotografiqta ?

съвсем случайно.
просто натиснах копчето и ме удари ток ;ш

QUOTE(hatred)
Какво мислиш за подписа ми? :д

този въпрос е подвеждащ и ме кара да отговоря на въпроса "какво мислиш за закачливичкото ми характерченце"...;д
хубав е дразго! имаш удобрението на шоколадовата принцеса, притежаваща целия шоколад на света, без този в България :Р

QUOTE(Mariyana)
Любимо местоимение?

тя
Sublime
Каква според теб е най-благородната постъпка която си правила ?
Eerie
QUOTE(Sublime @ May 10 2008, 02:28 AM) *
Каква според теб е най-благородната постъпка която си правила ?

една нощ се събудих и реших, че ще бъда добра и ще понасям непоносимите. и от тогава го правя. всеки ден със строителна количка откарвам простотията на хората на ръба на света и я изхвърлям. но нали знаеш, че трудно се дава нещо току така.
горките, отчаяни, че съм им я взела се хвърлят и падат в пропастта. заради простотията си...

а. и един път нахраних една котка. съвсем голяма. реших да и дам мляко, нещо което не беше пила от малка.
тя поне заслужаваше благородно държане и почесване зад ушетата.
dalt
Последен въпрос.
Трябва ли да вършим правилните неща(не правилни според норми и закони, а правилни според самите нас) независимо какво ни стурва това или можем да си го спестяваме?
magdanoz
shto wsqka petychna wecher chatish s magdanoza do kym 3-4? tongue.gif
hatred
толкова ли няма кво да правиш, че да трябва да чатиш с магданоза до 3-4 часа? :Д :Д :Д
Eerie
QUOTE(dalt @ May 10 2008, 07:20 AM) *
Последен въпрос.
Трябва ли да вършим правилните неща(не правилни според норми и закони, а правилни според самите нас) независимо какво ни стурва това или можем да си го спестяваме?

кое е правилно и кое е неправилно? това са две думи и много действия зад тях, а действието спрямо себе си е правилно.
просто хората обичат картини в рамки, не свити на руло, които да отварят с удоволствие.
трябва да вършим това, което искаме в настоящия момент, защото иначе всичко се обезсмисля.
но ако ме питаш дали е правилно, това което вършим ние, независимо какво ни струва - за мен да /жалко, че не и за другите/. остави тях да си мислят, че ще идат в рая. по-добре да си направиш рай тук и сега, вместо да очакваш да ти дадът някакъв на заем. ;щ

QUOTE(magdanoz)
shto wsqka petychna wecher chatish s magdanoza do kym 3-4? tongue.gif

щот искам;р
ако стои до късно, другите вечери ще са такива и те. заспивам към 5.. и ставам в 8/9.
май страдам от безсъние...
Eerie
QUOTE(hatred @ May 10 2008, 12:44 PM) *
толкова ли няма кво да правиш, че да трябва да чатиш с магданоза до 3-4 часа? :Д :Д :Д

хахаха.
ти поне знаеш колко е трудно да натиснеш хикса на плейара.
да знаеш имаме сериозна зависимост, май.
пък и ми е приятно точно в 3-4 да говоря. жалко, че малко хора стоим до тогава.
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.