Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Рожденици
UniBG Forums > Отдих и забава > Душевна кофа > Ала-бала
Mariyana
Аз искам да отбележа 2 паметни дати, днес, дефакто 25.04.08 и вчера.
Днешния рожденик е Митак - всички го знаем като чичкото дето много пие...еее да продължава да се весели и да внимава да не му преседне някой ден tongue.gif.
Другия е малко със задна дата. Но който няма мн време да обърне внимание(визирам себе си rolleyes.gif) , цял ден бачка и се занимава с малко други работи, вижда мааалко по късно за да честити.
Та на патеричка, но да ни е все пак жив и здрав - atns. (и духовит biggrin.gif )
atns - Камъчето в обувките на много хора smile.gif, за мен си остава един от най-готините и кадърни съграждани.
Наздраве и светло бъдеще cheers.gif
Sublime
Честито ! cheers.gif и специално за Митака Whisky Glenmorangie (18 years old) tongue.gif
int21h
Ами, честито на чичо Митко. Да е жив и здрав, прав и корав, и да не спира да пие. В алкохола се ражда истината. А и това е най-приятния начин да убиеш микробите. :}

Натисни да отвориш файла

Честито и на Мариянка. :}
Да ни е жива и здрава и все така цапната в устата. :P

P.S. Sorry, за това, че нямаше поздрави за вашите рожденни дни. Просто.. не знаехме.

P.S.2 Миташки, какъв е този смешен доставчик :))

И дори съм на най-ниската тарифа. Все още. А, и минавам през Wi-Fi router. :}
Ned
QUOTE(int21h @ Apr 24 2008, 11:49 PM) *
Честито и на Мариянка. :}
Да ни е жива и здрава и все така цапната в устата. tongue.gif

Марто, нещо си се объркал.
Тя просто каза, че визира себе си, като човек, който не е обърнал внимание на човека, който е имал вчера рожден ден (atns), а не, че тя има рожден ден. blink.gif

Честито на Митак, жив и здрав бъди. smile.gif
Mariyana
QUOTE(Ned @ Apr 25 2008, 12:28 AM) *
Тя просто каза, че визира себе си, като човек, който не е обърнал внимание на човека, който е имал вчера рожден ден (atns), а не, че тя има рожден ден. blink.gif

Точно така biggrin.gif. За радост не съм телец - най-рогатото от рогатите tongue.gif, остави го Марто, и той като мен с 2 гледа и нищо не вижда wink.gif. Ще го почерпим като дойде моя на зима. Има една дума мнооого описателна в този случай ..... ПРОГРАМИСТ tongue.gif
Mitak
Mersi, che ste se setili za men smile.gif
Az zapochnah da praznuwam oshte ot snoshti - pihme do kam 3 chasa s priqteli, no ne izkarahme do 5, kogato wsushtnost sum roden. Dnes shte poprawim greshkata.
DeStRuCti0N
Честито Митак cheers.gif
magdanoz
chestitio! cheers.gif
int21h
QUOTE(Ned @ Apr 25 2008, 01:28 AM) *
Тя просто каза, че визира себе си, като човек, който не е обърнал внимание на човека, който е имал вчера рожден ден (atns), а не, че тя има рожден ден. :blink:

Честито на Митак, жив и здрав бъди. :)

Упс. :}

Ами, честито на всички, на които сме пропуснали да честитим. :)

P.S. Ще спра да пиша във форума след 00:00h, че голяма излагация. :P
Volter
Живки, здравки smile.gif
Narf
Честито на Митака. smile.gif
bzhhhzt
Честито им wink.gif
kaspi
da ste jvi i zdravi i nazdrave smile.gif
CrazyGoD
Честито на всички рожденици днес wink.gif
Митак, наздраве!
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.