Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: простотията мори народа
UniBG Forums > Дискусии > Основни
seiko
[16:51:27] <SlomeR> asd
seen is away: mode +g (Suzercava monitora i kroi planove kak da te ... smile.gif))
-
seen is PAIN@GoodINC.bgchat.net * I'd rather feel PAIN, than nothing at all!
seen using irc.bgchat.net UniBG IRC Server * This Server is Powered by 220V
seen is away: mode +g (Suzercava monitora i kroi planove kak da te ... smile.gif))
seen Zurna te i si zabravi a/s/l-to
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif tongue.gif tongue.gif
Narf
... и ще е така докато не се link-не "варненската" част от мрежата.
OgyBoy
QUOTE(seiko @ Apr 24 2008, 04:55 PM) *
[16:51:27] <SlomeR> asd
-
seen is PAIN@GoodINC.bgchat.net * I'd rather feel PAIN, than nothing at all!
seen using irc.bgchat.net UniBG IRC Server * This Server is Powered by 220V
seen Zurna te i si zabravi a/s/l-to
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif tongue.gif tongue.gif

Не си в час:

[16:37] ------------------------------------------------
[16:37] Nick: seen
[16:37] Address:~eMiLChO@87-126-121-1.btc-net.bg
[16:37] Real name: Емил Дианов Христов
[16:37] Server: irc.spnet.net (Spectrum NET Ltd. IRC Server)
[16:37] Real IP:87.126.121.1 actually using host
[16:37] ------------------------------------------------

Следователно много ясно, че е по-добре GoodINC да влезе с ника и да сложи umode +Ig
seiko
Ъъ извинявам се аз ли съм назад или нямате ресв мод ?
толкова ли е сложно да му се опише една О-линия и да се ресв-не ника ?.... както *серв* и много други?!

след няколко минути: ъ.... запецнауте нещо smile.gif
GoodINC
Като не знаеш, недей да лаеш.
seiko
Аз ли не знам smile.gif хехе... познаваш ме много добре и знаеш колко работи знам smile.gif
Mitak
пак ли е имало издънки с Q линиите smile.gif
Narf
QUOTE (seiko @ Apr 24 2008, 04:18 PM) *
Аз ли не знам smile.gif хехе... познаваш ме много добре и знаеш колко работи знам smile.gif

Явно не знаеш, че не е нужно да се описва O:line за да може да се сложи RESV.
seiko
Зависи къде - нарф-е!
различни версии различни бозища smile.gif така че...спорен въпрос.
Ма и много ви порастнаха знанията на вас... помня ви още откак се навъртахте около операторите и им се радвахте .. бахахаха... а сега сте същите прототипи...те такива просто няма smile.gif
Narf
Добре, господин компетенция.
Свърши ли? Или имаш да дадеш още някое гениално предложение за решаване проблемите на мрежата?
seiko
Ма много пък си важен...чак на господине да ми говориш ми звучи като "отрепка" smile.gif и все пак ... не ме вълнува развитието на мрежата...просто я доизносваме и тва е smile.gif пък ме боли дали ще е наред или конф файлът ще изкарва грешки тук-таме smile.gif
Narf
Ами тогава не пускай интригантски теми, в които да си мериш виртуалната пишка с някой друг.
Arruor
offtopic.gif
QUOTE(seiko @ Apr 24 2008, 05:18 PM) *

Аз не те познавам, я разкажи накратко - кой си, за какво се бориш, какво знаеш, какво можеш и кой обра касата?
seiko
нарфе , пишката ми ВИРТУАЛНО разбира се е много голяма, знаеш имал си си работа с мен и на глава с мен не мож излезе. smile.gif
Polizei
Стига сте влизали в диалози...
Q: line (resv) може да се сложи и без О: ... а ако SeenServ е compatible с ratbox-services code, няма да е проблем истинския сервиз да "пренебрегва" reserve-а, както NS/CS/OS/etc...
OgyBoy
От мухата==>слон
seiko
както се пееше в една песен... "и винаги ще бъде така..ооо аз нямам шеф" .. е ха де..направете го complatable.. стига само фукания "ние можем ние сме добри" ....именно в това се изразява подсмихването ми smile.gif
offgeboren
Istinskiat seen/seenserv za da prenebregva q-lines, k-lines, i tem podobni predi vsichko tryabva da ima code, kojto da gi schita za neshto drugo osven network suobshtenia, koito ne go zasyagat.
Problemite v sluchaja sa drugi. Osnovniat e, che razni puberi bez pokritie si nyamat rabota i si ugolemyavat virtualnite razmeri na huia, narejdajki kakvo tryabva da se pravi, bez dori da znayat kak stoiat neshtata i zashto se e stignalo do vuprosnata situacia, nito puk si imat i begla predstava kakvo tryabva da se napravi, za da se izleze ot vuprosnata situacia. Mersi za reporta vse pak.
seiko
Пак заповядай..
DaDiablo
QUOTE(seiko @ Apr 24 2008, 07:23 PM) *
Пак заповядай..

Ти не си ли тръгна вече? Що пак пишеш? blink.gif
ntL
Много якоsmile.gif /q seenserv : seen asdasds / seen is mode +g. Q-lines rulz =) Поздрави на управата на UniBG punish.gif
PrinceIgor
blink.gif
Sublime
яко в оффтопика, няма ли кой да му намали на тоя подписа мосля че не е нормално да зеама 1 екран ... и по темата надявам се нещата да са по старо му скоро, нормално е да се случват гафове smile.gif
seiko
виждаме разлика между личните отнушения и отговорите по темата.. дори самия онгеборен ме изненада че се отнесе толкова мекичко и с обяснения ..иначе мулюмайко ..кво можеше да бъде wink.gif
diabolic
QUOTE(seiko @ Apr 24 2008, 08:25 PM) *
виждаме разлика между личните отнушения и отговорите по темата.. дори самия онгеборен ме изненада че се отнесе толкова мекичко и с обяснения ..иначе мулюмайко ..кво можеше да бъде wink.gif

българския език, майчин ли ти е ?
seiko
a онова дето ти запълва задната кухина по рождение ли ти е или си го присъдил след тва smile.gif
PrinceIgor
jesus.gif
magdanoz
QUOTE(seiko @ Apr 24 2008, 05:18 PM) *

kyf si pa ti?
nekaf s diplomaticheski imunitet li kwo?

QUOTE(Mitak @ Apr 24 2008, 05:24 PM) *
пак ли е имало издънки с Q линиите smile.gif

ne pak mitak biggrin.gif otnowo

QUOTE(seiko @ Apr 24 2008, 05:55 PM) *
нарфе , пишката ми ВИРТУАЛНО разбира се е много голяма, знаеш имал си си работа с мен и на глава с мен не мож излезе. smile.gif

shto ?
typ si mnogo
bez boi ne priznawash
kato te biqt zabrawqsh
i kato te ebat ti hareswa? tongue.gif

QUOTE(offgeboren @ Apr 24 2008, 06:59 PM) *
Istinskiat seen/seenserv za da prenebregva q-lines, k-lines, i tem podobni predi vsichko tryabva da ima code, kojto da gi schita za neshto drugo osven network suobshtenia, koito ne go zasyagat.
Problemite v sluchaja sa drugi. Osnovniat e, che razni puberi bez pokritie si nyamat rabota i si ugolemyavat virtualnite razmeri na huia, narejdajki kakvo tryabva da se pravi, bez dori da znayat kak stoiat neshtata i zashto se e stignalo do vuprosnata situacia, nito puk si imat i begla predstava kakvo tryabva da se napravi, za da se izleze ot vuprosnata situacia. Mersi za reporta vse pak.

nali trqa da dawat akyli biggrin.gif
dreben
Достатъчно.
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.