Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Едно бързо въпросче..
UniBG Forums > Отдих и забава > Душевна кофа
int21h
Днес, както почти всеки ден през изминалата година, седя си аз и си чета форума. Да, този форум.

Чета си аз и се дразня. Особено много се дразня когато чета в раздел "Жалби".. Няма да говоря за жалбите, в които разни индивиди лъжат мега нагло или за дебелоочието на разни други индивиди (а понякога дори същите индивиди), които са заслужили някакво наказание, което дори им е малко и все пак се жалват във форума..

Всъщност, въпросът ми се отнася за темите, които на пръв поглед изглеждат нормални.. Добре (не перфектно, но все пак добре) оформена жалба. Разбира се, става въпрос за жалба, която в почти всички случаи не дава цялата необходима информация, но това не е нещото, с което искам да занимая бъдещите посетители на треда.

Та, чета си аз жалбата с ясното съзнание, че шанса точно тази жалба да бъде една от онези, в които човек като мен (имам предвид човек без каквито и да е права в мрежата) да може да помогне по някакъв начин е пренебрежително малък. Чета си аз, чета си и.. адски се дразня. Във всяка една жалба аз виждам post-ове, които са пуснати от други хора като мен, които не могат да помогнат по простата причина, че дори да имаха нужните знания (знания, които нямат), то въпреки това тези хора нямат необходимите права за да могат да помогнат по какъвто и да е начин.

Особено много се дразня в случаите, когато е пусната жалба за краден псевдоним и някой такъв като мен, без права ("бай Х*й") се изцепи "dokaji 4e nika e tvoi".. Чакай малко, бе дришльо, ти к'ъф беше, че на теб да ти се доказва каквото и да е.. Ако някой от хората, които могат да помогнат (хората с правата) има нужда от доказателство, то.. той ще си каже.. Ще го поиска. Ще го намери. (Ако го има, разбира се. Доказателството.) Не знам на какво се дължи това. Дали фактът, че си успял да накараш някой, който пише в някакъв форум, да ти търси и евентуално да ти предостави доказателство за нещо.. повдига самочувствието или гали егото.. Who knows.. Но, опитвайки се да се поставя на мястото на онзи бай Х*й, който иска доказателство (доказателство, което нямам грам идея за какво му е.. и въобще какво ще го прави..) абе някакси моето самочувствие не се повдига. Не знам каква е причината.. дали защото самочувствието ми е на върха и няма как повече да се повдигне, дали защото само се опитвам да се поставя на мястото на онзи бай Х*й и всъщност реалността би била друга ако наистина съм на негово място или просто.. IQ-то ми е положително число и мога ясно да осъзная, че такава простотия няма да ме докара до оргазъм. Душевен. Всъщност, какъвто и да е. Та, така и не разбрах защо опитвайки се да се поставя на онова място, очакваният ефект не се получава. Всъщност, няма и значение. Същността на темата беше, че това адски ме дразни.

Също така, много се дразня на post-ове от вида "toa laje beee" или "opravete nika na mom4eto".. Разбира се, post–нати като "Гост". Тези хора, така ли не успяха да разберат, че post от името на "Гост" просто няма тежест?! Поне не и за разрешаването на проблема. Но за сметка на това доста добре дразнят. Дори повече от добре..

Та, въпросът ми е дали и вие се дразните на това, на което и аз се дразня..
Dragster
От този чрезмерен текст да разбирам, че те дразнят хората, които са като теб без права и искат доказателства for s.t.? Предлагам всеки такъв индивид да бъде затварям в най-далечния затвор от този форум в най-тъмната килия, за да не може да изказва своето мнение, което дразни теб. smile.gif

Пък щом отдаваш толкова незначителност на хората с псевдоним "Гост" предлагам да ги игнорираш. Най-доброто решение.

Моя отговор на този исполински въпрос е, че не ме дразнят. Има други по-големи и по-важни неща, които понякога може да ме дразнят. sad.gif
biz
pone edin se nameri da im go kaje smile.gif evala int21h
ama to tuka sa sabrani samo durveni filosofi i mnogoznaikovci smile.gif s izkliuchenie na.... te si znaqt smile.gif BRATQTA
Eerie
QUOTE(Dragster @ Apr 23 2008, 11:41 PM) *
Моя отговор на този исполински въпрос е, че не ме дразнят. Има други по-големи и по-важни неща, които понякога може да ме дразнят. sad.gif

във форума дразнят, но иначе сме съгласни, че има други по-големи.... налиwink.gif

мен ме дразни пък друго.
съгласна съм, че е форум на мрежа, ама се говори само за мрежата.
баси човек в мрежаата говори за мрежата, във форума на мрежата говори за мрежата...
дайте поговорете по някой по-отворени теми.
или само кой кого е килнал ви интересува?

вярно повечето теми са изтъркани и... еднакви навсякъде.
ами ми се води спор!
за нещо смисленоwink.gif
Mariyana
Мартински, предполагам ти е ясно какви са 2те възможности, или скачаш с двата крака върху това, което те дразни, крещищ, псуваш и се обясняваш или просто правиш крачка в страни и се оттегляш. Казваш сам - това са хора "гост"-и, които в повечето случаи умишлено прикриват самоличността си, споменаваш и IQ-то...сам прецени има ли смисъл от "скачането".
Аз лично спрях да чета този под форум=> не са ме впечатлявали мненията => спряла съм да обръщам внимание на подобни индивиди. Не бих казала, че някога съм се нервила, няма смисъл. Дори не са от обкръжението ми, не ме засягат лично, тяхната ограниченост остава техен проблем, ако се нервя, означава да го направя мой. Защо?
nik666
Пък аз отдавна престанах да вземам насериозно която и да е секция от форума, с изключение на галерията wink.gif Отдавна няма с кого да вържеш две нормални приказки (на кирилица).
Eerie
QUOTE(nik666 @ Apr 24 2008, 11:09 AM) *
Пък аз отдавна престанах да вземам насериозно която и да е секция от форума, с изключение на галерията wink.gif Отдавна няма с кого да вържеш две нормални приказки (на кирилица).

щом тази тема съществува, значи все пак има... надежда.
Mitak
Аз се дразня и на друго - веднага щом се появи пост, който не е удобен на някой от "екипа", то темата бива затворена.
Не съм ли прав?
Eerie
80% на 20
80% - спам лусерс (които хората от "екипа" си ги знаят и им е захтръснало от тях)
20% - интрига лусерс (лични бля бля)

но имаше един пост. който беше затворен от нарф, на анелия.
вярно жалбата беше от 'лично' естество, не от 'миркаджийско'
обаче смятам, че беше истинска тема, по истински проблем (може и фейк да е, Анелия да е Ангел и прочие), но има такива събития.
и тази тема беше заключена рязко, без да се мести.
и това е един вид
"тва си форум на ирц. тук няма да се говори за живот, само за ирц ще се говори!"
so stfu bitch.

точка точка точка
dreben
QUOTE(Mitak @ Apr 24 2008, 03:52 PM) *
Аз се дразня и на друго - веднага щом се появи пост, който не е удобен на някой от "екипа", то темата бива затворена.
Не съм ли прав?

Не.
Доказателство: този ти постинг няма да изчезне, нито темата да бъде затворена :>
Mark mi words ;)
Dragster
QUOTE(Mitak @ Apr 24 2008, 03:52 PM) *
Не съм ли прав?

Прав си.

Прикрепям се към Марияна. Има едно нещо: не разбирам защо четеш този подфорум при положение както няколко пъти спомена си човек без права и не може да направиш почти нищо относно въпросите свързани с тоя подфорум, пък отгоре на всичко те дразни болшинството пишещо там. blink.gif Това мяза на мазохизъм.. или искаш да имаш права? wink.gif
Volter
Както си седях на компито и си пърдях, ми дойде гениялната идея да кажа, че всеки има право да пише каквото и както си иска!
Това е.
За какво ми е да се опитвам да променям хората? Спрях се и сега ми е по-добре wink.gif
diabolic
Марто приемаш нещата прекалено на сериозно...те дразнят теб, ти дразниш други wink.gif на кой му дреме smile.gif
DaDiablo
инт, игнорирай ги бе .. както почти всичките посетители на форума са игнорирали Dragster и *^$**JON_____DOE*^%&^% wink.gif
int21h
QUOTE(Dragster @ Apr 23 2008, 11:41 PM) *
От този чрезмерен текст да разбирам, че те дразнят хората, които са като теб без права и искат доказателства for s.t.? Предлагам всеки такъв индивид да бъде затварям в най-далечния затвор от този форум в най-тъмната килия, за да не може да изказва своето мнение, което дразни теб. :)

Пък щом отдаваш толкова незначителност на хората с псевдоним "Гост" предлагам да ги игнорираш. Най-доброто решение.

Моя отговор на този исполински въпрос е, че не ме дразнят. Има други по-големи и по-важни неща, които понякога може да ме дразнят. :(

Мисля, че предложението ти е неуспешен опит за ирония или сарказъм..

QUOTE(biz @ Apr 24 2008, 01:12 AM) *
pone edin se nameri da im go kaje :) evala int21h
ama to tuka sa sabrani samo durveni filosofi i mnogoznaikovci :) s izkliuchenie na.... te si znaqt :) BRATQTA

Ам, то и други са го казвали. Идеята ми беше да попитам останалите потребители дали и те се дразнят на същото.. Някои хора, обаче, го приеха твърде лично.. Дали защото се познаха.. Нямам идея. :}

QUOTE(Eerie @ Apr 24 2008, 01:22 AM) *
във форума дразнят, но иначе сме съгласни, че има други по-големи.... нали;)

мен ме дразни пък друго.
съгласна съм, че е форум на мрежа, ама се говори само за мрежата.
баси човек в мрежаата говори за мрежата, във форума на мрежата говори за мрежата...
дайте поговорете по някой по-отворени теми.
или само кой кого е килнал ви интересува?

вярно повечето теми са изтъркани и... еднакви навсякъде.
ами ми се води спор!
за нещо смислено;)

Ами, има си форуми за всичко.. Не можеш да говориш за транс-сексуален секс във форума за оръжие, например.. Такива общи форуми, които толерират теми на всякаква тема (повтарям думата "тема", но няма как..) има не малко.. Клубовете на dir.bg и форумите на data.bg са от най-ярките представители..

Иначе, само кажи за какво искаш да спорим и започваме да водим луд спор. Обещавам, че няма да се псуваме. :}

QUOTE(Mariyana @ Apr 24 2008, 10:50 AM) *
Мартински, предполагам ти е ясно какви са 2те възможности, или скачаш с двата крака върху това, което те дразни, крещищ, псуваш и се обясняваш или просто правиш крачка в страни и се оттегляш. Казваш сам - това са хора "гост"-и, които в повечето случаи умишлено прикриват самоличността си, споменаваш и IQ-то...сам прецени има ли смисъл от "скачането".
Аз лично спрях да чета този под форум=> не са ме впечатлявали мненията => спряла съм да обръщам внимание на подобни индивиди. Не бих казала, че някога съм се нервила, няма смисъл. Дори не са от обкръжението ми, не ме засягат лично, тяхната ограниченост остава техен проблем, ако се нервя, означава да го направя мой. Защо?

Марианка.. дай боже всеки му възможност така да приема нещата. :)
Аз просто понякога се поставям на мястото на човека пуснал жалбата и си представям как някакъв индивид ми иска доказателства.. Ти не би ли се издразнила..

QUOTE(nik666 @ Apr 24 2008, 11:09 AM) *
Пък аз отдавна престанах да вземам насериозно която и да е секция от форума, с изключение на галерията ;) Отдавна няма с кого да вържеш две нормални приказки (на кирилица).

Не, бе, човек, то и аз не приемам толкова сериозно нещата.. Просто има случаи, в които едно тъпо изказване ме дразни. Едно такова неприятно чувство.. А все пак, идеята да посещаваме форума (поне ние - по-редовните) е просто добре прекарано време.. Иначе за какво сме тук..

QUOTE(Mitak @ Apr 24 2008, 02:52 PM) *
Не съм ли прав?

Човече, просто попитах дали се дразните на това, на което и аз се дразня. Далеч бях от идеята всеки да сподели какво го дразни.. А и това с post-овете.. да, затварят се, но едва след като темата се разводни или ако темата още в самото начало е интригантска.

QUOTE(Eerie @ Apr 24 2008, 03:05 PM) *
80% на 20
80% - спам лусерс (които хората от "екипа" си ги знаят и им е захтръснало от тях)
20% - интрига лусерс (лични бля бля)

но имаше един пост. който беше затворен от нарф, на анелия.
вярно жалбата беше от 'лично' естество, не от 'миркаджийско'
обаче смятам, че беше истинска тема, по истински проблем (може и фейк да е, Анелия да е Ангел и прочие), но има такива събития.
и тази тема беше заключена рязко, без да се мести.
и това е един вид
"тва си форум на ирц. тук няма да се говори за живот, само за ирц ще се говори!"
so stfu bitch.

точка точка точка

Онази тема беше майтап. :)
И все пак, има си форуми за това..

QUOTE(Dragster @ Apr 24 2008, 07:59 PM) *
Прав си.

Прикрепям се към Марияна. Има едно нещо: не разбирам защо четеш този подфорум при положение както няколко пъти спомена си човек без права и не може да направиш почти нищо относно въпросите свързани с тоя подфорум, пък отгоре на всичко те дразни болшинството пишещо там. :blink: Това мяза на мазохизъм.. или искаш да имаш права? ;)

Това ти е втория post в темата и също така втория пост насочен към мен. Не искам да си чатя с теб, разбери.
Освен това ще изглеждам супер смешно ако се вържа на 16-годишния ти акъл и започна да ти обяснявам, че правата са последното нещо, което бих поискал..

QUOTE(diabolic @ Apr 24 2008, 08:33 PM) *
Марто приемаш нещата прекалено на сериозно...те дразнят теб, ти дразниш други ;) на кой му дреме :)

Да, със сигурност и аз дразня някой друг. Неизбежно е. Просто исках да знам дали само аз се дразня на онези безсмислени постове в секцията с жалбите..
Но си права. На никой не му дреме. Всъщност, това дори не е нещо, заради което си струва на някой да му дреме.. Просто онова неприятно чувство, което се появява след като прочета такъв пост се появи вчера пак.. И реших да питам дали само при мен е така.. That's all..

QUOTE(DaDiablo @ Apr 24 2008, 10:07 PM) *
инт, игнорирай ги бе .. както почти всичките посетители на форума са игнорирали Dragster и *^$**JON_____DOE*^%&^% ;)

/ignore on
:)

P.S. Ако някой от модераторите прецени, че темата предразполага към конфронтации - нека използва правото си да я затвори. От моя страна ще има 100% разбиране.
Mariyana
QUOTE(int21h @ Apr 24 2008, 11:20 PM) *
МариЯнка tongue.gif .. дай боже всеки му възможност така да приема нещата. smile.gif
Аз просто понякога се поставям на мястото на човека пуснтал жалбата и си представям как някакъв индивид ми иска доказателства.. Ти не би ли се издразнила..

Марто, аз също съм се поставяла на мястото на човек пуснал жалбата, но все си мисля, че като ми се е налагало подобно нещо винаги първо съм се обръщала към конткретните лица. В последствие, ако се наложи проблема да стане публично достояние се поства. Смисъла иначе е нулев, именно заради въпросните "гости".
-Ако просто виждаш, че ти маскарят темата, сипваш им с големия черпак да хапват и спираш да ги четеш натам, а отбираш това, което ти дава конкретен отговор.
-Убии тъпака с безразличие.
Всъщност всеки си има начини smile.gif, аз просто представям няколко гледни точки.
Нали знаеш, когато на някого започне да му се обръща повече внимание, толкова по-големи стават простотиите, които излива. Ако никой не го реплекира, все някога ще му писне.
biz
nali za tova e tochno razdela JALBI na oficialnia forum na unibg mrejata ? userite da idvat i da se jalvat mislq che nqma kakvo da vi drazni samoto ime na podforuma podskazva za kakvo stava vapros v nego smile.gif

az po princip kazvam na vseki koito me pita neshto otnosno kraden nick ili kraden kanal da pishe vyv foruma jalba zashtoto znam che ima horata koito imat vazmojnost i prava da im opravqt problema sled kato im budat predostaveni dokazatelstva koito irc operatorite ne vinagi imat vazmojnost da proverqt
i tuka idva i sushtestveniq problem koito int21h go drazni... vseki iska dokazatelstva vseki iska ne znam si kvo pri polojenie che i da mu gi dadat nqma kvo da napravi

povecheto useri naistina si mislqt che na foruma moje nqkoi da im pomogne....... ne razvalqite tova s izlishni komentari a ostavete mojeshtite i kompetentnite da si svurshat rabotata
dreben
Не мисля, че разсъждавате правилно. Когато един потребител пусне неправилно жалба /примерно такава, от която не е видно какво жали, което пък е често срещано явление/ и се появи един администратор-добряк, който има хубавото желание да помогне и види една такава недобре написана жалба то той трябва да публикува отговори от типа "докажи" или "кажи какъв ти е проблема", et cetera.. По който начин пък се губи и времето на добрия администратор, и желанието му да помага. Ето защо аз поддържам хората, които въпреки че нямат права да помогнат се намесват в темите, като дават насоки какво да публикува жалбоподателя.
biz
tuka si prav no ne vinagi se poluchava dialoga koito se ochakva
Eerie
QUOTE(int21h @ Apr 24 2008, 10:20 PM) *
Онази тема беше майтап. smile.gif
И все пак, има си форуми за това..

И един ден се появява истинска такава.
Съвсем случайно обаче постъпват така във всеки форум, както и тук.
Понеже всеки съжалява наркоманите и толкова много иска да им помогне, та чак ги запраща на канафката.. нали:>

Форума бил точно за еди си какво, дайте да преебем останалите, които не се придържат към това. Ние си обичаме точните норми, ние си обичаме правилцата, ние си обичаме нашето, ние си пишем за мрежата, чувстваме се членове на клуб "кон с капаци"
има си форумчета... има си клуб за анонимните наркомани, има си комуни, има си психолози.
То има всичко, но няма едно нещо.

Бъдете хора преди всичко бе.

Нищо не ви пречи.
Или... си харесавте членските карти прекалено много и не ви се мърда от клуба?
wink.gif
DarkSol`2Bz
Който не спазва правилата трябва да бъде убит. yess.gif
Eerie
а който не работи не трябва да яде.

а нарф бил гладен :д
Forfi
int21h да дразня се. Особено ако споменатия от тебе "бай ..." е гост се дразня още повече, а ако е написано на латиница и е с грешки колко много се дразня tongue.gif
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.