Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Ч.Р.Д. Убийствата
UniBG Forums > Отдих и забава > Душевна кофа
silence
Не можах да намеря по-правилно място от това, т.е. намерих но нямам право да пускам мнения във вотинга на мрежата.
Не мислите ли, че е крайно ненеубходимо да има подобни действия? Визирам килове от сорта на "честит рожден ден ... бла бла/честит имен ден ..."
Днес за пореден път видях как един човек беше киллнат над 15 пъти от двама оператори.
За да се аргументирам:
1во - оператора трябва да влияе роля само когато нещо/някой пречи за нормалното функциониране на мрежат
2ро - преди 2 години не виждах такива свободии
3то - вместо оператора да разпуска мрежата от излижния товар, той я товари на ново със 10 конектър към сървър в рамките на 1 минута.

П.П. Знам, че ще има мнения "абе кво ти пука" или "що не си гледаш работата" и т.н., но не мисля, че това е нормално.
П.П.2. - Човека на който му честитиха рожденния ден, дори нямаше такъв.
biz
dosta ot rojdennicite se radvat i kefqt mnogo na teq killove smile.gif ne znam tova e lichno moe mnenie i nabliudenie
lichno az ne sam protiv teq killove no kakto kazvash ponqkoga moje i da sa bluf koeto ne zadaljava operatora da proverqva a i nqma kak da proveri dali ima RD ili ID vaprosniq killnat... tova si e po precenka na operatora dali da kill ili ne
i naistina predi 2-3 godini nqmashe takiva svoevoliq kakvito se nabliudavat ejednevno sega... nqma koi da im darji smetka smile.gif predi bqh local na mnet i pomnq che ako nqkoi killne nqkoi s izmislen reason vednaga na Operwall kresvaha 10 admina i opera da se karat na opera koito e killnal a v momenta se nabliudavat kakvi li ne reasoni za kill koito naistina sa sram za operatorite koito gi pravqt
s dve dumi nqma nikakuv kontrol i cari pulna anarhiq
a i kakvi li ne izmisleni glineta se slagat....

onaq vecher imashe request za gline s reason clones a na seen pokaza che ima samo 1 potrebitel ot tova IP.... no nikoi ne si pravi truda da proveri i da napravi zabelejka
diabolic
точно пък това е най-малкия проблем ...
dalt
QUOTE(biz @ Apr 23 2008, 01:06 AM) *
dosta ot rojdennicite se radvat i kefqt mnogo na teq killove smile.gif

Точно така е и при всички други проблеми на мрежата (по-скоро на операторите), не виждам това да е дори кандидат за графа "Проблем".
magdanoz
QUOTE(biz @ Apr 23 2008, 12:06 AM) *
dosta ot rojdennicite se radvat i kefqt mnogo na teq killove smile.gif ne znam tova e lichno moe mnenie i nabliudenie
lichno az ne sam protiv teq killove no kakto kazvash ponqkoga moje i da sa bluf koeto ne zadaljava operatora da proverqva a i nqma kak da proveri dali ima RD ili ID vaprosniq killnat... tova si e po precenka na operatora dali da kill ili ne
i naistina predi 2-3 godini nqmashe takiva svoevoliq kakvito se nabliudavat ejednevno sega... nqma koi da im darji smetka smile.gif predi bqh local na mnet i pomnq che ako nqkoi killne nqkoi s izmislen reason vednaga na Operwall kresvaha 10 admina i opera da se karat na opera koito e killnal a v momenta se nabliudavat kakvi li ne reasoni za kill koito naistina sa sram za operatorite koito gi pravqt
s dve dumi nqma nikakuv kontrol i cari pulna anarhiq
a i kakvi li ne izmisleni glineta se slagat....

onaq vecher imashe request za gline s reason clones a na seen pokaza che ima samo 1 potrebitel ot tova IP.... no nikoi ne si pravi truda da proveri i da napravi zabelejka

da be biggrin.gif
posledno pechnia ma beshe prasnal perm kline shtoto sym floodil kato sa me killwali smile.gif a ne toq deto me e kilwal biggrin.gif
sedq do onq den wink.gif
kak da e kato se izredqt sichkite poznati po edin pyt stiga
lame mnogo uspeshno gi kontira inache
umiram ot kef kato widq kak nqkoi pada s kill ot nego "neshto gliner-a razprawq che ti si imal praznik..."
taka che rano ili kysno wseki si namira maistora :>
Eerie
QUOTE(silence @ Apr 22 2008, 11:25 PM) *
2ро - преди 2 години не виждах такива свободии

аре бе?
чудно ми е къде си блял.
винаги е имало килове честитки. и ще има, докато има оператори и рожденници и момичета.
още повече след като сега намаляват потребителите и всеки се познава с всеки...
още не е настъпил бума. спокойно

Snate
Специално мен тие киллове мн ме радват smile.gif Това е един от най-малките проблеми (ако може да се нарече така) на мрежата.Нека коментираме нещо по-сериозно..
silence
Напротив, всяко едно нарушение на правилата играе роля против мрежата.
Не знам защо подхождате по този типично български начин да възприемате нещата така - има по-големи проблеми, малките не са интересни, дайте големите да решим.
Има ясно описани правила кога може/трябва да се използва командата /kill и мисля, че честитката за рожденния/именния и какъвто и да е било друг ден не влизат в тези правила, още повече честитката от един човек за друг през 5 оператора.
Знам, че не е кой знае какво но от тук следват всичките душевни излияния в мрежата - именно от малките неспазвания на правилата следват големите. Имаше време в което всеки един оператор беше мъмрен от още поне 5 такива на оперуал за 1 кил. Сега безразборно се слагат к/г линии само защото дадена персона не те кефи, да не говорим за киловете които ползват.
DarkSol`2Bz
Честит рожден ден и от мен. Всичко хубаво желая. smile.gif

офф: Красене обади се, като се върнеш :> ///[/off}]../
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.