Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: А сега?
UniBG Forums > Дискусии > Помощ
Leader
Кажете ми как да сменя паролата на ника си, понеже некаф негър, днес просто си ме ghost-na, смени си ника на моя и естествено смени паса. Знам перма, ама кво да прайм?
Ned
Ако нямаш setemail нищо не можеш да направиш.
Leader
QUOTE (Ned @ Apr 17 2008, 04:52 PM) *
Ако нямаш setemail нищо не можеш да направиш.

Става дума да съм си направил ника от "новия" тип нали?
Ned
QUOTE(Leader @ Apr 17 2008, 05:54 PM) *
Става дума да съм си направил ника от "новия" тип нали?

Да.
Също така трябва да знаеш (ако не знаеш), че базата данни на унибг беше открадната и всеки може да ти има перманентната парола.
Leader
QUOTE (Ned @ Apr 17 2008, 04:58 PM) *
Да.
Също така трябва да знаеш (ако не знаеш), че базата данни на унибг беше открадната и всеки може да ти има перманентната парола.

Ясно, мерси smile.gif
Как после да не обича човек каУниБГ, а? yess.gif
Мамини убавци!
Сега гледам няма и /msg cs id #kanal pass
Как да се идентна като фаундър и да си дропя канала, някакви идеи?
Ned
Ако имаш левъл 200 в дадения канал:

/cs drop <#>

CODE

-CS- DROP <канал> <перманентна парола>
-CS- { -} Прекратява регистрацията на даден канал.
-CS- <канал> : Канал за прекратяване на регистрацията
-CS- <перманентна парола>: Перманентната парола на канала
-CS- Ако канала няма перманентна парола, то регистрациата му не може
-CS- да бъде прекъсната.
int21h
QUOTE(Leader @ Apr 17 2008, 05:05 PM) *
Ясно, мерси :)
Как после да не обича човек каУниБГ, а? :yess:
Мамини убавци!

Имам идея. Даже страхотна.

/cs help
/ns help
Leader
QUOTE (Ned @ Apr 17 2008, 06:07 PM) *
Ако имаш левъл 200 в дадения канал:

/cs drop <#>

CODE
-CS- DROP <канал> <перманентна парола>

Оправих се, мерси отново.
Leader
QUOTE (int21h @ Apr 17 2008, 05:07 PM) *
Имам идея. Даже страхотна.

/cs help
/ns help

Защо? При положение, че има /quit VGZ и повече да не се занимавам, без това от толкова време е пълен ташак тва IRC
Чао-Бао!
diabolic
QUOTE(Leader @ Apr 17 2008, 06:13 PM) *
Защо? При положение, че има /quit VGZ и повече да не се занимавам, без това от толкова време е пълен ташак тва IRC
Чао-Бао!

Защо ли не ми се вярва и защо след като IRC е „пълен ташак“ още ти слушаме ревливите излияния ?Ами хайде едно /quit VGZ поне ще се отървем от един , който „не му се занимава“ да чете толкова сложните /ns help , /cs help ....
nik666
QUOTE(Leader @ Apr 17 2008, 06:05 PM) *
Ясно, мерси smile.gif
Мамини убавци!

Тебе и най-добрите педагози не могат да ти помогнат.
offgeboren
QUOTE(Leader @ Apr 17 2008, 04:05 PM) *
Ясно, мерси smile.gif
Мамини убавци!

ot polovin godina global pri connect podkanya horata da si smenyat parolite.
sam si si vinoven.
dreben
QUOTE(nik666 @ Apr 17 2008, 05:58 PM) *
Тебе и най-добрите педагози не могат да ти помогнат.

Te на мен не помогнаха, та на него ли :D
Leader
QUOTE (diabolic @ Apr 17 2008, 05:49 PM) *
Защо ли не ми се вярва и защо след като IRC е „пълен ташак“ още ти слушаме ревливите излияния ?Ами хайде едно /quit VGZ поне ще се отървем от един , който „не му се занимава“ да чете толкова сложните /ns help , /cs help ....

Тъп ли си или просто си прост? Къде видя нещо ревливо? /нс хелп и /цс хелп не могат да ми помогнат, ако не схващаш или да ти повторя първия пост, а? Винаги се намира някой, който да налива ей така, чул-недочул.
Ондзи с поста за педагозите, само той си знае защо го казва, няма да му се сърдите!
Другия с поста за глобала - пич, вземи го направи да подканя хората да куитват, че ако знаят само как сте я омазали тая мрежа, оперуал ще е най-въодушевеното място за чат. И каква файда да си сменя паролата, като ми знаят перма? Не отговаряй - въпроса е реторичен.
Честно казано ме боли ханша, айде трийте темата преди да съм ви анатемосал biggrin.gif
Polizei
Файдата е там, че вече перманентната парола не върши никаква работа, откакто преди около половин година спряха командата SETEMAIL, която беше именно за да могат потребителите със стари nick-ове да им set-нат emails...
Email-а реално ти замества перманентната парола, с цел да не може да ти бъде дропен nick-а и т.н., няма какво да обяснявам, явно поне това ще го проумееш, въпреки че може и нищо да не схванеш...
И да ти отговоря на последното питание: даден ник с перманентна парола реално е само с идентификационна, тъй като перманентната за никакъв х*й не важи вече. Стопли ли? Или имаш мейл, или нямаш мейл... А ongeboren е прав, от повече от половин година Global праща notice при connect потребителите да си сменят паролите, ако не са го правили в близко бъдеще, тъй че проблема си е твой...
dreben
QUOTE(Leader @ Apr 18 2008, 01:31 AM) *
Тъп ли си или просто си прост? Къде видя нещо ревливо? /нс хелп и /цс хелп не могат да ми помогнат, ако не схващаш или да ти повторя първия пост, а? Винаги се намира някой, който да налива ей така, чул-недочул.
Ондзи с поста за педагозите, само той си знае защо го казва, няма да му се сърдите!
Другия с поста за глобала - пич, вземи го направи да подканя хората да куитват, че ако знаят само как сте я омазали тая мрежа, оперуал ще е най-въодушевеното място за чат. И каква файда да си сменя паролата, като ми знаят перма? Не отговаряй - въпроса е реторичен.
Честно казано ме боли ханша, айде трийте темата преди да съм ви анатемосал :D

diabolic няма пишка бре човек :)
недей се връзва толкова, няма смисъл да си трошиш нервите за простотии
DaDiablo
QUOTE(Leader @ Apr 18 2008, 12:31 AM) *
Честно казано ме боли ханша, айде трийте темата преди да съм ви анатемосал biggrin.gif

А ОНДЗИ с другият пост?
Leader
Аре некой да го форбидне?
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.