Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: отклоняваща се способност
UniBG Forums > Отдих и забава > Форумни игри
Eerie
Тук се иска да се назовават колкото се може повече нови употреби на даден предмет от ежедневието, като например тухла или конец.

So, напишете нови начини (10 примерно) за употреба на кофа

pardon.gif
Mariyana
Да почна първа а?

Аз лично ползвам кошчета за едно основно приложение, като съм в офиса се обръща едно такова празно под бюрото и си вдигаш краката като пич blush.gif
За друго приложение... не знам или имаш друго предвид в тази игра?
Една кофа примерно може да се моделира много подходящо и да се ползва и за саксия smile.gif.
За готвене, за сервиране :Д ако храниш прасета, за смет, за пренос на нещо, за част от кран или как там се водеше онова по физика с 2те теглилки, скачени съдове ..., от една кофа може да стане и страхотно украшение, тъй като има подходяща форма, ако е по леко може да се направи и абажур smile.gif с малко по малък разрез, махаш фасонката и прекарваш кабеляка и монтираш наново. Кофа може да се ползва и като поставка под нещо, като декор от филм, като част от експонация, вместо ограничителен конус някой да не ти паркира пред гаража biggrin.gif, може да я ползваш и за разпалки - да се стоплиш. Ако е метална може да свириш на нея, става прекрасен дрънчилник, вероятно ще може да се изработи и някаква камбана, но предвид материала, от който обикновено ги изготвят силата на звука ще е много по малък и вълната на звука ще е по къса blink.gif май, демек няма да се чува много на далече, не случайно ги правят от чугун (май) biggrin.gif сигурно и още 1000 неща могат да се измислят...
едит: може да си подпреш и вратата да не ти се затваря от течението biggrin.gif ако е лека просто напълни малко вода вътре

Абе кво се хабя, тва ли е идеята на играта ? Ако да, думата ми е - закачалка
Eerie
как пък ти хрумна закачалка :Д

да видим.
няколко желязави закачалкави = стълба
закачалка пляс важе = люлка за крака :Д
поже и за саксия да се ползва
или да си връзваш конците, ако си плетеш сам гривни от конци или дретс.
таван от закачалки, които се ползват за различни неща... ах...
обичам инсталации smile.gif

следващия да си избере предмет:Р
dalt
offtopic.gif
Знам едно божествено приложение на кофата, но го пазим само за нашето тайно общество smile.gif
offtopic.gif
DarkSol`2Bz
QUOTE(dalt @ May 10 2008, 07:31 AM) *
offtopic.gif
Знам едно божествено приложение на кофата, но го пазим само за нашето тайно общество smile.gif
offtopic.gif

По-яко е с шише ... въпреки, че с 'фабричен' си е парад на сетивата и не виждам, защо трябва да се измъчваме с пригодени кофи за целта :>

Предмет ли трябва да кажа ? ---> На Мара мозъка!
Айдеее шах и мат! Играта свърши, защото той няма дори основно приложение, а какво остава за странично :>
diabolic
off topic: мн си смотан :Д

on:
Мара си използва мозъка за елементрни движения, от рода на: ритник по на Серджо задника wink.gif

писалка
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.