Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Лъч светлина в гъстата мъгла!
UniBG Forums > Отдих и забава > Душевна кофа
Cyb3rg0d
Най-накрая изгониха Иван от Мюзик Айдъл 2! По едно време направо ме беше налегнало отчаянието, че народа ни толкова е изпростял, а явно са се осъзнали! Пича може да прави шоу, ако под шоу се разбира, да покажеш, че нямаш капка мозък в главата си, но не е там мястото. Какво мислите вие, правилно ли беше да го изгонят?
zeraful
QUOTE(Cyb3rg0d @ Apr 9 2008, 08:42 PM) *
Най-накрая изгониха Иван от Мюзик Айдъл 2! По едно време направо ме беше налегнало отчаянието, че народа ни толкова е изпростял, а явно са се осъзнали! Пича може да прави шоу, ако под шоу се разбира, да покажеш, че нямаш капка мозък в главата си, но не е там мястото. Какво мислите вие, правилно ли беше да го изгонят?

Да, трябваше да си тръгне, защото не му е там мястото да прави панаир.
Хайде сега да видим дали рейтинга на айдълчетата няма да е еквивалентен на латино-американска сапунка...

А как определни, че щом човек се радва на цирка му значи е прос ? Моля, ако обичаш, обясни защо аз съм прос.
CrazyGoD
На мен все ми се струваше, че беше нагласена работа wink.gif Може би имам предразсъдъци. Така или иначе не бях изгледал и един цял епизод biggrin.gif
Ned
QUOTE(Cyb3rg0d @ Apr 9 2008, 08:42 PM) *

Целта на Иван от самото начало на тоя музикален формат беше да докаже колко и как българският народ се радва на простотията.
Той сам си каза, не съм го измислил аз това.
А според мен не го изгони публиката, а просто продуцентите и целия екип на Music Idol го изгони, като дадоха фалшиви резултати от вота.
Аз бях 100% убеден, че той ще остане, но ... малшанс. :>
Cyb3rg0d
QUOTE(zeraful @ Apr 9 2008, 08:56 PM) *
Да, трябваше да си тръгне, защото не му е там мястото да прави панаир.
Хайде сега да видим дали рейтинга на айдълчетата няма да е еквивалентен на латино-американска сапунка...

А как определни, че щом човек се радва на цирка му значи е прос ? Моля, ако обичаш, обясни защо аз съм прос.

Честно казано, аз също съм се смял доста на определени негови изцепки, може би не подбрах правилната дума, но наистина най-голямата простотия беше, че хората гласуваха за него, вместо за две момичета, които имат страхотни данни (Нора и Пламена), това беше плашещото! Не съм искал да обиждам никой, ясно ми е, че хората му се кефят заради шоуто, което правеше, но твърде дълго го оставиха, а изгониха други, които можеха да стигнат далеч, Пламена примерно!
nik666
Кой е Иван, и какво е "мюзик айдъл 2"? Честно ...
diabolic
мда , за какво става въпрос ? blink.gif
Ned
Т'ва беше нещо за пушене drag.gif
DeStRuCti0N
Аз се чудя как до сега някой от останалите участници не ступа тоя кретен ?
Крайно време беше да го изгонят.
GoodINC
И аз все си мисля, че всичко беше нагласено просто за шоуто.
Mariyana
Залагам цяла заплата, че рейтинга им от тук - нататък пада на половина wink.gif...мноооого кофти решение, мнооого кофти бизнес biggrin.gif, никва рекламна стратегия smile.gif
Първо сами си го наместват в задния двор, че го допуснаха до толкова високо ниво, а после всички ревът, че не играе по тяхната свирка. Глупаво. Те хубаво хората са си казали, вълка козината си мени, но нрава никога. Евалата на пича, че не си даде гъза до последно. fiori.gif Иначе, че е простак, простак е, от мен също би изял тупаник ако се държи така.
bzhhhzt
QUOTE(Mariyana @ Apr 10 2008, 07:17 PM) *
Залагам цяла заплата, че рейтинга им от тук - нататък пада на половина wink.gif...мноооого кофти решение, мнооого кофти бизнес biggrin.gif, никва рекламна стратегия smile.gif
Първо сами си го наместват в задния двор, че го допуснаха до толкова високо ниво, а после всички ревът, че не играе по тяхната свирка. Глупаво. Те хубаво хората са си казали, вълка козината си мени, но нрава никога. Евалата на пича, че не си даде гъза до последно. fiori.gif Иначе, че е простак, простак е, от мен също би изял тупаник ако се държи така.

/agree

wink.gif Абсолютно съм с теб тук tongue.gif
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.