GoodINC
Apr 3 2008, 08:23 PM
Предполагам, че всеки от вас или айде почти всеки познава някой друг спортист, споделете кой е той и какъв спорт тренира и т.н.
Светослав Петров, футболист.Играе в ЦСКА родом от Добрич.Доста добър футболист макар, че вече е на възрастм, той остава моя идол, много малко футболисти са пробили от нашия малък град, освен Светлъо Петров и Тодоров.
bzhhhzt
Apr 5 2008, 10:32 AM
Вече отказал се от футбола , но продължаващ да бъде моя идол - Алън Шиърър.За мен това е най-добрият футболист.През юли 1996 за Алън Шиърър Нюкасъл Юнайтед (който е последният отбор , в който играе) плаща 15 млн. паунда на Блекбърн Роувърс , което е записано като рекордна сума.
GoodINC
Apr 6 2008, 09:04 PM
Идеята ми беше, за спортисти, които познавате лично, може и да е бате Гошо съседа и да е бил едно време републикански по бокс и т.н.

.
dreben
Apr 7 2008, 11:29 AM
Неколко републикански и един европейски по кикбокс, един републикански по силов трибой, Икели, чието първо име отдавна не помня, но беше много готин футболист от братска Нигерия :Д и двама /бивши вече/ младежки национали по баскетбол :>
едит: а, единия от чичковците ми от Варна беше тренер по борба в Белгия, печелил беше една камара турнири, които изобщо не помня всичките, де ми се е хвалил :>
C-Murder
Apr 11 2008, 11:00 PM
Христо Николов-Гларуса от баскетболния ЦСКА
Sublime
Apr 15 2008, 01:07 PM
Петър Василев от 6 етаж. Преди годинки ходеше на републикански, национални първенства по плуване има доста внушителна колекция от медали но вече годините си казват думата ...
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки,
натисни тук.