С няколко думи - бяхме в ресторанта. Пихме, само по 1 уиски. После си купихме ”патрончета”, и играхме покер. Обрахме ги! (взехме към 40 лева. аз имах още към 100, кума - към 30. Сложи ги грубо 150.) От там - газ към Планета. И там пихме. Даже си изпихме всичките пари, и не останаха за такси да се приберем. Рекетирахме охраната - беше нужно само да му кажа ”абе ей, я дай парите, че да не те почвам!”, изпихме и тях. Намерихме някакви 5 лева на земята. Купихме си водка…. останахме с 1 лев и 5 стотинки. 3-ма души. Пари няма. Изпихме ги. Няма и за автобуса. Добре, че беше Наско да си ни закара по къщите. Иначе си прекарахме яко. После ще кача снимки.
Ние сме примерни деца. И не сме алкохолици. Ние се грижим за останалите - изпиваме всичкото пиене, за да не могат другите да пият - мислим за тях… пиенето е вредно. А кога не се напиеш с кума… с кой друг? Утре има мач. Ливърпул и Арсенал (може и да е Арсенал Ливърпул, не знам в момента). Пак ще пием. Много.
Аз моя кум си го уважавам, и винаги бих се напил с него. Даже бих излязъл от гроба, за да се напия с него.
п.с.
Това, че взех 10 лева от един пич от охраната на Планета, и си купихме водка е истина!
И обещавам да му ги върна
Айде бе, никой ли няма от Пловдив, дето да ходи в тая Планета.. в EXIT, в Чака-Рака????
Дайте да се съберем няква яка компания...... бах мааму.....