QUOTE(biz @ Mar 31 2008, 07:09 PM)

Mitak argumentite za Razor slabi li bqha che ne proqviha interes kum nego ?
prosto "grupichkata" i ti znaesh za koq grupa govorq ne glasuva i okenza izbiraneto na Razor za head devel po IRCD
qsno si lichi che povecheto hora glasuvaha ZA razor a dvama ot "grupichkata" sa protiv

ICEMAN glasuva PROTIV desync no ne glasuva nishto za Razor

aide nqma nishto prosto si priznaite che ne iskate da budete smeneni ot novi hora
Чакай малко, това са нападки. До колкото ми е известно нито Митака нито онгеборен се занимават официално с разработването на каквото и да е било свързано с мрежата. Още нещо до колкото ми е известно, ircd-ratbox и ratbox-services се разпространяват посредстом гпл лиценз, което от своя страна означава, че всеки е свободен да внася промяна в кода, за да му е изгодно. Едно не разбирам, защо след като едно 70% от администраторите на мрежата са се изказали против онгеборен и съответно едноличните му действия (които спореде мен са правилни), сега подкрепят екипа му?
Стига сте дрънкали глупости. Липсата на кворум, не значи, че непременно се заема дадена страна.
Аз лично не виждам смисъл от длъжност "девелъпър/разработчик" или както там се нарича в нашата дупка. Защо има мрежи които ползват официалнисте стейбъл рейлийси и нямат проблеми? Защо тези мрежи нито веднъж не са гласували за "разработчици" ?
Това е нещо напълно излишно. Мрежата ще си умира бавно и който и да е разработчик няма да успее да направи нищо по-въпроса ... опа ще успее, на края 25 човека (администратори) ще го обвиняват за остаряването на протокола.
Хванете се в ръце. Това което е направено по ирсд-то и сервисес е достатъчно, поне аз не виждам какво още може да се направи ..
ИРС умря преди 2 години, и то не зареди източването на базата данни, а появата на видео месинджърите.
Ще ме прощавате, но дори безплатен пхп софтуер като делфин предлага видео връзка. Какви са шансовете на "бла бла бла, ще се чукаме ли", срещу видео разговора?