Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Интервю с TaRaLiNka
UniBG Forums > Отдих и забава > Петък вечер
Страници: 1, 2
GoodINC
Хай представи се на публиката smile.gif.
int21h
Защо твоето интервю се появи преди това на orbis, въпреки факта, че той беше предложен за интервю преди теб и също така въпреки факта, че 3-ма човека подрекпихме неговото интервю за разлика от твоето, което беше подкрепено от двама?
Фактът, че си жена смяташ ли, че има нещо общо?

P.S. Знам, че ти не си най-подходящият човек, на който трябва да се зададе този въпрос.
magdanoz
kwo ti e mnenieto za postoqnstwoto?
DaDiablo
Какво мислиш за буквата Л?
dlh
кого от форумците искаш да чукаш :>
bzhhhzt
и защо? wink.gif
diabolic
off :големи задници сте punish.gif

по темата:
Какво кара хората да предпочитат болката от любовта пред самотата, а други да се отказват от тръпката на любовта в името на самотата?
TaRaLiNka
QUOTE(GoodINC @ Mar 30 2008, 02:49 AM) *
Хай представи се на публиката smile.gif .

Хубаво smile.gif
Казвам се Александра, на 18 години съм, живея в Добрич за сега ( но не за дълго, надявам се ) и противно на всички твърдения Не съм змия smile.gif

QUOTE(int21h @ Mar 30 2008, 02:57 AM) *
Защо твоето интервю се появи преди това на orbis, въпреки факта, че той беше предложен за интервю преди теб и също така въпреки факта, че 3-ма човека подрекпихме неговото интервю за разлика от твоето, което беше подкрепено от двама?
Фактът, че си жена смяташ ли, че има нещо общо?

P.S. Знам, че ти не си най-подходящият човек, на който трябва да се зададе този въпрос.

Смятам, че този факт няма общо. Но положително има общо фактът, че приятелите ми са досадни и не ми зачетоха мнението в случая. smile.gif
TaRaLiNka
QUOTE (magdanoz @ Mar 30 2008, 11:39 AM) *
kwo ti e mnenieto za postoqnstwoto?

Мисля, че не е лошо качество, но не ми е закодирано сякаш. smile.gif

QUOTE (DaDiablo @ Mar 30 2008, 12:38 PM) *
Какво мислиш за буквата Л?

Че с моя почерк изглежда по-добре от буквата Б.
TaRaLiNka
QUOTE(dlh @ Mar 30 2008, 01:17 PM) *
кого от форумците искаш да чукаш :>

Хаха, може пък когото съм искала вече да съм smile.gif Знае ли човек tongue.gif

QUOTE(bzhhhzt @ Mar 30 2008, 01:24 PM) *
и защо? wink.gif

Необяснимо wink.gif
TaRaLiNka
QUOTE(diabolic @ Mar 30 2008, 08:12 PM) *
off :големи задници сте punish.gif

по темата:
Какво кара хората да предпочитат болката от любовта пред самотата, а други да се отказват от тръпката на любовта в името на самотата?

Въпреки че философията не ми е най-силната страна, ще се опитам да отговоря. При това максимално кратко, макар че по темата са изписани километрични трудове от други личности преди мен smile.gif

Самотата внушава някакво усещане за празнота и непълноценост. Болката е нещо, което ти припомня, че всъщност живееш. Или поне такова мнение се шири сред тийн масите. Аз лично не мисля, че любовта е пряко свързана със душевни терзания, емоционални дупки, депресии и болка. Всичко гореизброено е отрицателни емоции. В една връзка, когато отрицателните емоции са повече от положителните, човек трябва да се позамисли дали не си самовнушава, че е толкова влюбен, дали си струва всъщност цялата драма и дали не е време да потърси някъде другаде щастието smile.gif ( Никой не е казал, че когато обичаш, е задължително да те боли )

По втората част.. защо понякога се отказваме сами от любовта? Мисля, че нямам точен отговор на този фундаментален въпрос. Понякога просто така се стичат обстоятелствата, понякога е неосъзнат избор, а понакога гордостта на силните хора ги обрича на самота. Но пък от самотата и изгубената любов се е родила толкова прекрасна поезия, нали? Значи все пак има някакъв смисъл smile.gif

Генералният извод горе долу е, че почти винаги не сме доволни от положението, в което се намираме. У човека неудовлетвореността от всичко е направо генетично заложена. smile.gif

п.с. пак се олях.. wink.gif

black_dahlia
QUOTE(TaRaLiNka @ Mar 31 2008, 12:39 AM) *
... Понякога просто така се стичат обстоятелствата, понякога е неосъзнат избор, а понакога гордостта на силните хора ги обрича на самота. ...

В този ред на мисли : губила ли си нещо, заради гордостта си?
hatred
QUOTE(TaRaLiNka @ Dec 28 2007, 01:51 PM) *
Определено ще бъде запомнена тази година smile.gif
Заради няколкото невероятни човека, които станаха част от живота ми; заради няколко велики летни партита; заради многото промени и сътресения, които преживях.. като цяло си беше инфарктна година, но си заслужава да се помни biggrin.gif

Разкажи по-подробно за въпросните ти преживявания smile.gif
Narf
Страдаш ли от комплекси и ако да - какви са те? :>
TaRaLiNka
QUOTE(black_dahlia @ Mar 30 2008, 11:44 PM) *
В този ред на мисли : губила ли си нещо, заради гордостта си?

Да.
TaRaLiNka
QUOTE(hatred @ Mar 30 2008, 11:48 PM) *
Разкажи по-подробно за въпросните ти преживявания smile.gif

Хората са всичко на всичко 4-5. Малко като бройка, но много стойностни. Станаха ми изключително близки за отрицателно кратко време. Радвам се, че се намерихме, в живота ми са от скоро, но наистина е хубаво, че ги има. За летните партита просто не ми се говори smile.gif Бяха тежки.. като студуването в морската градина даже се нарежда на последните места в класацията. Обиколих Черноморието, харчейки мизерната си заплата и минах де що клубове и барове имаше. Заради факта, че работех по 15-16 часа обаче ми се случи да заспя върху една тонколона, да идват гардовете и да ме питат какво съм вземала и докато се освестя да отговоря, да се вика линейка за моя милост. К'вото е.. хората, с които бях, още се ебават с инцидента ( мама им smile.gif ). Беше весело. Колкото до промените и сътресенията - на автора на този въпрос вече обясних, че са лични и свързани със семейството ми и просто няма смисъл да стават обществено достояние. Айде стига ти толкова, бях максимално изчерпателна wink.gif
magdanoz
obichash li da se prawish na shef ? biggrin.gif
TaRaLiNka
QUOTE(Narf @ Mar 31 2008, 12:30 AM) *
Страдаш ли от комплекси и ако да - какви са те? :>

Всеки страда от някакви комплекси, дори и да не си признава smile.gif Комплекс доскоро ми беше например белегът ми ( от изгаряне ), но в крайна сметка реших, че ми стои добре tongue.gif
GoodINC
Ще ми купиш ли слонче?
TaRaLiNka
QUOTE(magdanoz @ Mar 31 2008, 12:41 AM) *
obichash li da se prawish na shef ? biggrin.gif

Хахах biggrin.gif Да, че и ми ходи! wink.gif
TaRaLiNka
QUOTE(GoodINC @ Mar 31 2008, 12:45 AM) *
Ще ми купиш ли слонче?

biggrin.gif "Аз ако ти купя слонче, ти какво ще ми направиш?"
Ned
Какво е най-интересното нещо което си намирала в носа си?
TaRaLiNka
Е как можа да ми зададеш този въпрос? smile.gif Повече няма да ти споделям такива интимни подробности от детството ми!

На въпроса - гумичка от молив biggrin.gif
RABIES
Тренирала ли си или имала ли си намерение и сконност да тренираш бойни изкуства ?

П.п. Горкият Лазар tongue.gif
ludacris-
iska li ti se niakoi ot foruma da bude bannat ;]
TaRaLiNka
QUOTE(RABIES @ Mar 31 2008, 06:41 AM) *
Тренирала ли си или имала ли си намерение и сконност да тренираш бойни изкуства ?

П.п. Горкият Лазар tongue.gif

Като бях по-малка всъщност имах огромен мерак да се занимавам. По това време бяха нашумяли разни костенурки-нинжа, КаратеКид, тигри, дракони, разни китайци, мечове и така нататък. И най-важното - съседът ми тренираше и твърдеше, че може да ме събори само с една хватка ( което си е направо предизвикателство, когато си на 10-11 ). Но майка ми така или иначе не ми разреши, понеже ме виждаше като пианистка и не дай Боже да си счупя някое така ценно пръстче! Но аз явно имах агресия за изразходване и вечно го отнасяше един съученик. smile.gif

QUOTE(ludacris- @ Mar 31 2008, 09:38 AM) *
iska li ti se niakoi ot foruma da bude bannat ;]

Не храня лоши чувства към никого ;)
CrazyGoD
Кое е най-щурото нещо, което някога си правила?
GoodINC
QUOTE(TaRaLiNka @ Mar 31 2008, 12:48 AM) *
biggrin.gif "Аз ако ти купя слонче, ти какво ще ми направиш?"

Ама те всички казват "Аз ако ти купя слонче, ти какво ще ми направиш?", а ти ще ми купиш ли СЛОНЧЕ?!
DeStRuCti0N
Какво означава ника ти ?
Ned
Какво мислиш за чалгата?
Sameveel
Има ли литературен герой, на който се оприличаваш и ако да-защо точно на него? smile.gif
dlh
Какво не би направила за пари?
bzhhhzt
Какво мислиш за Фънки? smile.gif
TaRaLiNka
QUOTE(CrazyGoD @ Mar 31 2008, 01:28 PM) *
Кое е най-щурото нещо, което някога си правила?

Оле, наистина ми е трудно да си категоризирам глупостите до момента wink.gif Като бях малка, например, имах редица изпълнение, свършващи винаги с предупреждение за изключване, общо 11-12 на брой ( баща ми беше на път да си разпъне палатка в двора на даскало, за да не му се налага да се разхожда ). После попораснах, започнаха да ме тресат разни еуфории и се е случвало да изчезвам от нас за по няколко дни, заради някаква любов беше, а после да съм наказана с месеци. Вече го докарах до изчезване от града в името на шоуто, но родителите ми просто свикнаха и едва ли се окачествява като щуротия.. и последствия вече Няма wink.gif

QUOTE(GoodINC @ Mar 31 2008, 02:30 PM) *
Ама те всички казват "Аз ако ти купя слонче, ти какво ще ми направиш?", а ти ще ми купиш ли СЛОНЧЕ?!

За рожения ден! tongue.gif
TaRaLiNka
QUOTE(DeStRuCti0N @ Mar 31 2008, 02:55 PM) *
Какво означава ника ти ?

Идва от един близък мой човек. Твърдеше, че съм таралеж, заради "бодливия" ми характер. И в началото беше "таралежко", после женското на таралежа - т.е. "таралежка", после някак си се превърна в "таралинка" и накрая го докарахме до "змийо", ама то не се брои biggrin.gif

QUOTE(Ned @ Mar 31 2008, 03:02 PM) *
Какво мислиш за чалгата?

Имам доста отрицателно отношение към нея.
TaRaLiNka
QUOTE(Sameveel @ Mar 31 2008, 03:25 PM) *
Има ли литературен герой, на който се оприличаваш и ако да-защо точно на него? smile.gif

Е тук вече се позамислих wink.gif
Струва ми се, че няма конкретен герой, с който да се отъждествя напълно. Откривам сходни черти с много герои. В момента на ума ми идва примерно Холдън Колфийлд от "Спасителят в ръжта". Мисля си, че имам нещо общо със цялостния му поглед към света - на моменти леко хлапашки, откровено бунтарски и честичко циничен. Той някак си надскаче възрастта си и понякога сякаш се чувства леко изгубен, безпътен и непринадлежащ. Бягайки открива себе си и е изпълнен с въпроси за смисъла на живота, вселената и всичко останало, на които разбира се няма отговор. smile.gif Цигари в студа, ирония, откровеност, лека склонност към саморазруха, забавно-негативно отношение към живота, зад което прозира обаче и някаква романтична илюзия за щастливия край - свързвам тези понятия донякъде/отчасти със себе си. Разбира се, няма как да се припокрият изцяло двата светогледа, но допирни точки сякаш има. Това е само част от приликите и то само с един герой, мога да изброя още поне десетина ( някой, от които фантастични, но с наченки на ръбестия ми характер ), но нека не се впускам в подробности. smile.gif Също и с анимационни герои правя асоциация, но въпросът все пак не беше такъв. wink.gif

п.с. хм.. май че си изброих основно негативните черти, ама както и да е wink.gif

TaRaLiNka
QUOTE(dlh @ Mar 31 2008, 07:57 PM) *
Какво не би направила за пари?

Нещо, което е в разрез с принципите ми.
QUOTE(bzhhhzt @ Mar 31 2008, 08:03 PM) *
Какво мислиш за Фънки? smile.gif

Понякога груб, брутален, ама иначе е пич сякаш.
Ned
Имаш ли нужда "половинката" ти постоянно да ти казва, че те обича или по-скоро имаш нужда да ти го показва?
black_dahlia
Ревнуваш ли? Ако да - кога?
hatred
Ревнуват ли те? Ако да - кога? :>
magdanoz
imash li principi ? kakwi sa te?
PrinceIgor
Нарушавала ли си принципите си заради някого (какво те е накарало да сториш това)?
dreben
Айде да си го кажем направо :>

За колко пари ще легнеш с Гестапо.? drag.gif
Dragster
Слуачвало ли ти се е нещо да одобряваш ти, а всички други не (вкл. приятели) или пък да харесваш нещо, а всички други не? Какво правиш при такава ситуация?
TaRaLiNka
QUOTE(Ned @ Mar 31 2008, 09:36 PM) *
Имаш ли нужда "половинката" ти постоянно да ти казва, че те обича или по-скоро имаш нужда да ти го показва?

Всеки обича да го чува, стига да не стане натрапчиво. Колкото до показването.. зависи. Предпочитам да усещам любовта и да я откривам в очите, в действията на другия, отколкото да ми се натяква един вид. Ако успях да обясня горе-долу.. smile.gif

QUOTE(black_dahlia @ Mar 31 2008, 09:39 PM) *
Ревнуваш ли? Ако да - кога?

Принципно не съм ревнив човек. Не съм почитателка на сцените, скандалите и демонстрациите. На мнение съм, че трябва да има доверие и свобода в отношенията, за да вървят.

QUOTE(hatred @ Mar 31 2008, 09:52 PM) *
Ревнуват ли те? Ако да - кога? :>

Понякога, май. wink.gif Вероятно поради факта, че приятелите ми са основно мъже.. знам ли wink.gif
TaRaLiNka
QUOTE(magdanoz @ Mar 31 2008, 09:55 PM) *
imash li principi ? kakwi sa te?

Всеки има някакви принципи. Какви са моите? Как да ти кажа, като те не са един или два? smile.gif Но каквито и да са вярванията и убежденията ми, винаги заставам зад тях и рядко съм склонна да правя компромиси, което често пъти се оказва минус за отношенията ми с околоните.

QUOTE(PrinceIgor @ Mar 31 2008, 10:39 PM) *
Нарушавала ли си принципите си заради някого (какво те е накарало да сториш това)?

Не мога да си спомня такъв случай сякаш. Затова и доста хора са престанали да бъдат част от живота ми.

п.с. поздравления за въпросите, успяхте да ме накарате да бъда сериозна wink.gif
TaRaLiNka
QUOTE(dreben @ Mar 31 2008, 11:20 PM) *
Айде да си го кажем направо :>

За колко пари ще легнеш с Гестапо.? drag.gif

Няма начин wink.gif

п.с. Гестапо?

QUOTE(Dragster @ Mar 31 2008, 11:33 PM) *
Слуачвало ли ти се е нещо да одобряваш ти, а всички други не (вкл. приятели) или пък да харесваш нещо, а всички други не? Какво правиш при такава ситуация?

Редовно wink.gif Но винаги си знам моята и съм с рогата напред. В крайна сметка какъвто и избор да направя аз нося последствията, а не приятелите ми, нали? smile.gif
Narf
Кога за последно се разби така, че на другия ден да се чувстваш все едно са те хвърлили от небостъргач? :>

QUOTE (TaRaLiNka @ Apr 1 2008, 12:39 AM) *
п.с. Гестапо?

Страхо. smile.gif
Sameveel
В какво не вярваш?
Ned
Прелюбодействаш ли? Ако да - кога и защо?
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.