Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Честит 8ми март!
UniBG Forums > Отдих и забава > Душевна кофа
zeraful
Честит празник, мили дами. Нека всички се чувствате все така специални и необходими, защото вие сте това което дава смисъл на нашият живот.

cheers.gif
Lax
Честито! give_rose.gif
CrazyGoD
Честито и от мен wink.gif
^_JoHn_DoE_
Честит 8-ми Март,на всички дами !!! Бъдете винаги красиви и нежни, защото Вие сте това, което ни кара всяка сутрин да ставаме с мисълта, че има за какво да се живее!!!

Едит: zeraful не съм искал да ти правя забележка, извинявай, исках само да подчертая. Моят пост нямаше нщо общо с твоя.
zeraful
QUOTE(^_JoHn_DoE_ @ Mar 8 2008, 01:14 AM) *
Честит 8-ми Март,на всички дами !!! Бъдете винаги красиви и нежни, защото ВИЕ сте това, което ни кара всяка сутрин да ставаме с мисълта, че има за какво да се живее!!!

Ти пък що си помисли, че ти стига багажа да ми правиш забележка. Правиш ли разлика между множествено число и учтива форма ?
Не, не съм го писал в учтива форма.
Да, в множествено число е.
Да, пак се изказваш неподготвен.

И моля, не разводнявай темата за хубавият празник.

п.с. и само между другото учтивата форма се пише само с първа главна буква ( Вие ) а не с набран caps ( ВИЕ ), грееш ли ?
RABIES
Честит празник на всички истински жени wink.gif
Rolex
Честит празник ;> fiori.gif give_rose.gif
Narf
Честито. smile.gif
Ned
Честит празник fiori.gif
diabolic
благодаря smile.gif
magdanoz
chestit praznik na wsichki dami smile.gif i po konkretno na malkoto takiwa ostanali wyw foruma smile.gif
da ni radwate poweche fiori.gif
Mandy
Благодарим, честито и на вас!
DarkSol`2Bz
Честит празник ЕДИНСТВЕНО на майка ми fiori.gif
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.