Не че много често ползвам мейла си там, но когато и да се опитам да пратя писмо, след малко получавам failure notice от MAILER-DAEMON@mail.data.bg Някой да разясни има ли я тая екстра още или заборавям за тоя мейл?
zeraful
Mar 6 2008, 06:47 PM
Опитваш се да драскаш до несъществуващ адрес ? Или на всеки мейл, на който се опитваш да пишеш, ти връща това съобщение от MAILER-DAEMON@mail.data.bg ?
вожда
Mar 6 2008, 06:51 PM
2рото, разбира се
Son
Mar 17 2008, 06:10 PM
Опитвам се да си направя електронна поща към mail.unibg.org , но ми изписва следното :
Warning: fsockopen(): unable to connect to 212.50.10.144:5656 in /home/httpd/mail.unibg.org/sign/nick_check.inc on line 27 Wrong Password!
На username си пиша ника с който влизам в IRC , на Identify Password си пиша паролата с която се идентифицирам в NS , но незнам защо ми дава Wrong Password ??? Айде ако някой изяви желание нека ми помогне и да ми каже каде греша .....
Благодаря предварително !!!
DaDiablo
Mar 17 2008, 06:37 PM
QUOTE(Son @ Mar 17 2008, 06:10 PM)
Опитвам се да си направя електронна поща към mail.unibg.org , но ми изписва следното :
Warning: fsockopen(): unable to connect to 212.50.10.144:5656 in /home/httpd/mail.unibg.org/sign/nick_check.inc on line 27 Wrong Password!
На username си пиша ника с който влизам в IRC , на Identify Password си пиша паролата с която се идентифицирам в NS , но незнам защо ми дава Wrong Password ??? Айде ако някой изяви желание нека ми помогне и да ми каже каде греша .....
От няколко години не могат да се правят такива пощи :>
Son
Mar 17 2008, 06:41 PM
QUOTE(DaDiablo @ Mar 17 2008, 06:37 PM)
От няколко години не могат да се правят такива пощи :>
Незнаех DaDiablo ..... А някой освен ABO може ли да каже защо .... Аз пуснах един mail на ABO , и сега чакане му е майката
Narf
Mar 17 2008, 06:42 PM
QUOTE (Son @ Mar 17 2008, 06:10 PM)
Като гледам warning-а ... и по-добре, че не можеш да се регистрираш. :>
Son
Mar 17 2008, 06:44 PM
QUOTE(Narf @ Mar 17 2008, 06:42 PM)
Като гледам warning-а ... и по-добре, че не можеш да се регистрираш. :>
И защо да е по-добре , че немога да се регистрирам ..... Нещо против мен ли имаш Narf .... Кажи си го квото и да е , ще те разбера ..... Ама това отношение не ми допада ..... Имам чувството , че се заяждаш ???
Narf
Mar 17 2008, 07:29 PM
QUOTE (Son @ Mar 17 2008, 06:44 PM)
И защо да е по-добре , че немога да се регистрирам ..... Нещо против мен ли имаш Narf .... Кажи си го квото и да е , ще те разбера ..... Ама това отношение не ми допада ..... Имам чувството , че се заяждаш ???
Който има достатъчно технически познания ме е разбрал, няма нищо общо с теб и много мразя някой да ми приписва каквото и да е.
Son
Mar 17 2008, 07:33 PM
QUOTE(Narf @ Mar 17 2008, 07:29 PM)
Който има достатъчно технически познания ме е разбрал, няма нищо общо с теб и много мразя някой да ми приписва каквото и да е.
Извинявай Narf . Очевидно не съм те разбрал, поради простата причина , че си нямам никва представа от Web , Site и etc. Просто ми стана чудно че си пиша всичко както си е а ми дава Грешна парола .... Но както и да е ...... Извинявам се още веднъж ......
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.