Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: КРАДЕН НИК "^CoolStyler^"
UniBG Forums > Дискусии > Жалби
CoolStyler
Откраднаха ми ника "^CoolStyler^"
влизам в ИРК и ми дава че паролата ми е сменена и на мой други познати има същия случай писах на админи те ми казаха
докажи го аз питах как ? и те спряха да ми пишат искам си ника таман напраих 2 години !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lou2`s
QUOTE(CoolStyler @ Mar 4 2008, 09:37 PM) *
Откраднаха ми ника "^CoolStyler^"
влизам в ИРК и ми дава че паролата ми е сменена и на мой други познати има същия случай писах на админи те ми казаха
докажи го аз питах как ? и те спряха да ми пишат искам си ника таман напраих 2 години !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

нямаш ли set-нат e-mail на ника?
^CoolStyler^
ne nqmam imah si 2ri pass i misleh 4e 6te mi pomogne ... a we hora iskam si nick-a pls smao na 2 godini e ne e nqkoi vekoven no ot dosta vreme se pi6a taka i mnogo hora me znaqt s nego samo az si vlizam s nego prosto nqkoi mi e smenil identa na nicka i na drugite hora ... pls help daite mi identa !
DaDiablo
Ако се поразровиш в другите теми в тоя раздел ще намериш отговор.
Stati
QUOTE(DaDiablo @ Mar 14 2008, 04:41 PM) *
Ако се поразровиш в другите теми в тоя раздел ще намериш отговор.

Е дпнре де пич моят ник има сетнат емайл ама яено е спряно нещо щото неважи командата и немога да си върна ника иначе ника ми е сТаТи откраднатият! и немога да си го върна още а съм си сетнал емайл
CoolSTyler
dobre e 4ovek iskam si nick-a !!!!!!!!
bahti kav vi e problema daite mi tapiq id za 30 sec i mojete da mi go dadete kvo vi puka bahti ?!?!?
samo gadno se da si praim edin na drug.......
spazval sym vsi4kite pravil na unibg no invite no flood i vsi4ki drugi raboti tam......
kaf vi e problema daite mi identa coolstyler@abv.bg pls!!!!!!!!!!!!!!
^CoolStyler^
Ima li nqkoi jiv tuk?
Ako ima neka mi otgovori smile.gif
KAKVO DA NAPRAVQ KATO MI OTKRADNAT NICK-a , btw v momenta nqkoi mi go kradnaaaaaaaaaaaaaa i nqmam mail znam si vtoriq star pass i pyrviq star passs pls help smile.gif
Mitak
може да се надяваш някой да ти помогне.
втората пароал в момента не може да се използва, но при добро желание може да се провери дали съвпада с тази в базата,
int21h
QUOTE(Mitak @ May 13 2008, 10:32 PM) *
може да се надяваш някой да ти помогне.
втората пароал в момента не може да се използва, но при добро желание може да се провери дали съвпада с тази в базата,

Какво значение има дали втората парола съвпада? Декодирането на втората парола е аналогично на декодирането на първата парола..
dreben
в тая мрежа само крадци и убийци :/
SHARK
[11:53] <seen> [1] ^CoolStyler^ (PEsHoOoO@1961.uMa.HeT.oT.telnet.bg) was last on IRC 11:40:44 ago
tva li e vaprosnia chovek deto ti e gepil nicka moje bi?

GoodINC
[14:14:18] <seen> [1] ^CoolStyler^ (PEsHoOoO@1961.uMa.HeT.oT.telnet.bg) was last on IRC 14:01:46 ago, identified (NS: NO, OS: NO), signed on 16:21:22 ago, online time 2:19:36, user left IRC

Не.

[14:14:36] -NS- [^CoolStyler^] Last seen online: 111 days, 13:33:28

Пич ти сигурен ли си, че не си си забравил паролата?
RABIES
QUOTE(SHARK @ May 14 2008, 11:56 AM) *
[11:53] <seen> [1] ^CoolStyler^ (PEsHoOoO@1961.uMa.HeT.oT.telnet.bg) was last on IRC 11:40:44 ago
tva li e vaprosnia chovek deto ti e gepil nicka moje bi?

Това е собственикът на ника. Познавам хлапето.
SHARK
Pich nameri me v IRC s nick SHARK , SHARK_AWAY sam da opravim neshtata s nicka ti . Ako me niama men tarsi GoodINC wink.gif
CoolStyler
^CoolStyler^ (PEsHoOoO@1961.uMa.HeT.oT.telnet.bg) tova ip e moito ;]
ne sym si zabravil pass-a prosto mi e otkradnat nick-a kakto be6e predi na polovinata unibg ... znaete istoriqta... dano se oprai rabotata da moga se identvam ;D 4e sam zabrail kvo be6e 4uvstvoto SHARK 6te potyrsq v irc 10x za pomo6ta smile.gif
portokalov
ili men....da ti vyrna nika smile.gif bhhuhahxuahuxahuxahxahuxhau
^Coolstyler^
ок ... тарсих ви вече в ирси .. ама вие като не влизате ко праим ?
elez0v
QUOTE(SHARK @ May 15 2008, 09:52 AM) *
Pich nameri me v IRC s nick SHARK , SHARK_AWAY sam da opravim neshtata s nicka ti . Ako me niama men tarsi GoodINC wink.gif

Ти пък какъв си blink.gif
silence
QUOTE(^Coolstyler^ @ Aug 21 2008, 11:27 PM) *
ок ... тарсих ви вече в ирси .. ама вие като не влизате ко праим ?

Барем да ги беше потърсил преди 1 месец когато темата ти все още беше актуална ли ? Може би тогава някой щеше да се замисли да ти помогне. Явно не държиш толкова много на прякора ти, след като се сещаш отново след месец и колко се падат ... 15тина дена ?

QUOTE(elez0v @ Aug 22 2008, 01:04 AM) *

А ти кой беше, че във всяка втора тема се обаждаш?
GoodINC
QUOTE(elez0v @ Aug 22 2008, 01:04 AM) *

Забележи датата на поста, беше глобален оператор, преди 'генералните промени'.
Eerie
QUOTE(CoolStyler @ Mar 4 2008, 09:37 PM) *
таман напраих 2 години !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

язък, ще е жалко да не си духнал свещите.
int21h
QUOTE(Eerie @ Aug 22 2008, 05:00 PM) *
язък, ще е жалко да не си духнал свещите.

Ахахахахахаха

Хайде събирайте се Nasku и CoolStyler да ви водя на църква да духате свещите. :}

И честито на рожденниците!
nasku
QUOTE(int21h @ Aug 22 2008, 05:13 PM) *
Ахахахахахаха

Хайде събирайте се Nasku и CoolStyler да ви водя на църква да духате свещите. :}

И честито на рожденниците!

ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ ГАДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕН biggrin.gif
мерси за рд-то .. и ти духаш свещи, недей са прай !
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.