Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: непълен хелп на services
UniBG Forums > Дискусии > Основни
kopekmop
Здравейте!

Забелязвам, че в хелпа липсват много от командите, които иначе работят.
/cs help set - поне няколко от опциите не са описани.
Не е лошо да се провери целия хелп на NS и CS и да се добавят всички команди и настройки.

Знам, че не е голям проблем, но, все пак, това е начинът да знаем как да използваме наличните възможности на мрежата.

Благодаря.
GoodINC
Е кажи кои команди липсват де?
kopekmop
ne sym izbroqval, zashtoto ne pretendiram, che znam vsichki komandi
zatova kazah da gi pregledat tezi, koito se zanimavat s tova...
vse pak eto primeri
/cs set #kanal nouserbans on
/cs set #kanal private on
rabotqt i dvete, no gi nqma v /cs help set
Mitak
В момента няма services developer.
Може да се надяваш само на някой с достъп до машината и желание да редактира един текстов файл.
Lam3r4e
QUOTE(kopekmop @ Mar 4 2008, 01:21 PM) *
vse pak eto primeri

Хах cool !
Тази команда ако някой си беше направил труда да я въведе в помощните файлове на сървицис още при стартирането им т.е. при миграцията от едни сервизи към други ...Де да знам, може би щеше да бъде отговор на доста въпроси т.е. решен проблем на /cs addban # *@* ...
Въпреки, че като всяко нещо си има и отрицателна страна :-)
Браво ! bravo.gif biggrin.gif
dreben
Това е направено с цел потребителите сами да откриват /понякога/ команди, които да използват /понякога/ и да им е интересно всеки ден какво ново /понякога/ нещо ще открият и да им е баш драго, че потребяват тези нови и красиви потребителски сървисез /понякога/.
Narf
QUOTE (Lam3r4e @ Mar 4 2008, 01:49 PM) *
Хах cool !
Тази команда ако някой си беше направил труда да я въведе в помощните файлове на сървицис още при стартирането им т.е. при миграцията от едни сервизи към други ...Де да знам, може би щеше да бъде отговор на доста въпроси т.е. решен проблем на /cs addban # *@* ...
Въпреки, че като всяко нещо си има и отрицателна страна :-)
Браво ! bravo.gif biggrin.gif

Тази опция спира слагането на банове на ръка чрез /mode #chan +b h!ost@mask, не такива в CS.
dreben
Публикувайте още команди, плз, за да разберем значението на максимален брой новости :>
Lam3r4e
QUOTE(Narf @ Mar 4 2008, 02:10 PM) *
Тази опция спира слагането на банове на ръка чрез /mode #chan +b h!ost@mask, не такива в CS.

Абе би трябвало да си един от по-информираните в сравнение с мен, но лично изпробвах това.И се оказа на практика, че бан сложен през CS веднага бива премахнат от самия него и отгоре на всичко дори го изтрива от бан листа. wink.gif cool.gif
Narf
QUOTE (Lam3r4e @ Mar 4 2008, 04:14 PM) *
Абе би трябвало да си един от по-информираните в сравнение с мен, но лично изпробвах това.И се оказа на практика, че бан сложен през CS веднага бива премахнат от самия него и отгоре на всичко дори го изтрива от бан листа. wink.gif cool.gif

-CS(ChanServ@UniBG.services)- NOUSERBANS [on|off]: Disallow any bans not set through services.

Ако работи както ти твърдиш, то има бъг.
Не това е предназначението на опцията.
Lam3r4e
QUOTE(Narf @ Mar 4 2008, 04:22 PM) *
Ако работи както ти твърдиш, то има бъг.
Не това е предназначението на опцията.

Правилно, работи само за /mode ... :-)
Моя грешка, извинявам се :>
Rolex
Междувпрочем с един познат вчера вечерта говорихме пак за командите във services , но не за липса , а за някои , които са излишни.Примерно при NS - Setemail , която до колкото помня вече е махната (или аз бъркам?).В CS видях само DROP.
dabuzz
всичко романтично в мрежата се изпари.. sad.gif
offgeboren
QUOTE(kopekmop @ Mar 4 2008, 12:21 PM) *
vse pak eto primeri

Vuprosnite komandi sa opisani v anglijskiat help, kojto e i naj-tochen.
Tova, koeto iskash da kajesh e che pri prevoda na help-a ot anglijski na rodniat ti ezik, prevodacha e propusnal neshto..
Mersi, che ni kazvash, shte bude dobaveno.
Ako nyakoj nameri drugi netochnosti v prevoda, vinagi moje da go suobshti ili napravo da go korigira i izprati na kogoto tryabva, ama imajte predvid, che lainata izsipani v tazi tema sled posta na kojto az otgovaryam (nyakoi ot koito ot moderatori na forumite i tehni priblijeni lica) samo shte zabavyat procesa poradi lipsa na motivacia.
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.