Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: лог
UniBG Forums > Дискусии > Основни
x-x-x
Така в предната тема бях казал, че ще пусна тема с която да покажа, че всеки си прави каквото си иска в тази мрежа. Мислех да не показвам лог-а защото ще станат много въпроси , ще почнете да викате защо се бъркаш какво те интересува и подобни, но все пак ще я пусна темата пък ако трябва и веднага след това да се лок или дел

!UniBG.services! OS: bzt!beastie@irc.lirex.com JUPE irc.is-bg.com [glasuwane?????]
!UniBG.services! OS: bzt!beastie@irc.lirex.com JUPE irc.unibg.org [glasuwane?????]
!UniBG.services! CS: bzt!beastie@irc.lirex.com DROP [#linuxhelp] (moj.......)
!UniBG.services! OS: bzt!beastie@irc.lirex.com JUPE irc.tec* [H linii. na nezakonen serwer??? zaebi........... bzt..]
!UniBG.services! OS: bzt!beastie@irc.lirex.com JUPE irc.ome* [da.... i wie....]
!UniBG.services! OS: bzt!beastie@irc.lirex.com JUPE joffer [joffer2 ???]
!UniBG.services! OS: bzt!beastie@irc.lirex.com JUPE irc.techno-link.com [??]

Не питайте от къде имам лога няма да отговоря. Така знам и защо е станало и няма да давам обеснения. Целта ми с тази тема е да покажа ( докажа ) че всеки си прави каквото си поиска.

П.С. незнам дали е точно за този раздел темата, но реших тука да я пусна
silence
Това е теме достойна да се пусне във форума преди 2 години. В момента едва ли ще постигнеш нещо освен насаждане на интрига, зареди което моля модераторите да я заключат/изтрият. Ис-бг присъства на пазара от доста време, в момента е под друго име, но не мисля, че това трябва да се обсъжда в момента. Има по-наболяли проблеми - един бургаски сървар отива във софия и естествено си сменя името. друг сървар се мести във датацентер в който има още 3 други сървара, и отново идваме до темата за топология ... Каквото имах да кажа по тази тема вече е дискутирано. Ис-БГ няма да ги коментирам.

П.П. - Тази тема е за сметището
x-x-x
Май не четеш какво пиша ... не целя интриги не съм и намесвал и конкретизирал политиката на някой сървър просто казах точно и ясно каква ми е целта , ама не четеш мойто момче
QUOTE(x-x-x @ Feb 27 2008, 01:33 AM) *
Целта ми с тази тема е да покажа ( докажа ) че всеки си прави каквото си поиска.

silence
QUOTE(x-x-x @ Feb 27 2008, 01:49 AM) *
Май не четеш какво пиша ... не целя интриги не съм и намесвал и конкретизирал политиката на някой сървър просто казах точно и ясно каква ми е целта , ама не четеш мойто момче

Сега кажи от коя година е изровения лог, и тогава ми говори какво чета и какво не wink.gif
Нищо лично .. но като вадиш логове от преди 2 години, взимай в предвид ситуацията от преди две години ..
x-x-x
лога е от преди около 10 дена ... ако се сещаш наскоро сървъри сплитваха през 20 минути и да ти кажа не се бяха разкачили просто еи така а зареди тоз лог и това се случи точно няколко дена ( 2-3 ) след случката с FireMan ама ти и за нея не си информиран така , че недей да конкретизираш от кога е лога като си нямаш и бегла представа ( не се засягай )
silence
Не дей ми се кара само .. smile.gif До сега говорих с приятелски тон. Джупа е наложен зареди дупката във ядтрото от 2.6.17 до 2.6.23, и си има резонна причина за тях, при положение, че има поне 5 потребителя с достъп до въпросните сървари. След като според теб това е своеволие, и както там още го нарече, не искам да коментирам познанията и съответно интернет културата ти.
Има хора които все още мислят за просъществуването на мрежата, за съжаление интриганти като теб, не го правят.
За втори път моля, темата да бъде затрита ..

П.П. За кретените като темопускателя - да прочетат горното. Това ще им обясни проблемите с ис-бг, уеб-бг и т.н.
П.П.2. За мен тази тема е основа на интрига ... не знам кой ще спечели от нея .. но всеки ползващ линукс ядро над 2.6.16 е уязвим ... мисля, че няма смисъл от коментари нататък.

Човека е направил нужното за да предотврати мизерии в мрежата. Който го приема като своеволие oplakvane@armenski.pop.net
Narf
Имаш го от тук: http://voting.unibg.org/index.php?node=arc...ings&id=530

И това е чисто интригантство.
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.