Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: help ?
UniBG Forums > Дискусии > Помощ
xaxa
Проблема е следния и е свързан с форума ... имам 2 ника с които съм регнат тука x-x-x, EasT-G , след като променихте дизайна немога да се логна дава грешен пас а съм 952789289523895285983892759283 % сигурен че паролата ми е тази която пиша , както и да е давам на забравена парола праща ми новата на пощата логвам се сменям си я и като изляза и следващия път когато вляза немога да се логна ... някой може ли да ми обесни казаха ми една версия ама не ми се вярва на мен : "Неможеш да се логнеш защото си на бтк а форума запомня ип-то и като направи разлика не те допуска" някой може ли да ми помогне ?
hatred
Явно не запомняш паролата, която си сменил.

Никой от екипа на форума не е тръгнал да ти сменя паролата.
Гост_EasT-G_*
нямах това предвид че ще тръгнете да ми сменяте паролата smile.gif ама няма начин и да е бъркам както и да звучи просто съм сигурен, че мисълта ми е може ли проблема да е това че съм на бтк и зареди ип-то както ми каза един авер защото в стария форум проблеми нямах и не бях на бтк

П.С. сега ще пробвам пак да си сменя паса дано да стане ... smile.gif
x-x-x
ааа оправих го затваряйте темата smile.gif
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.