Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Военни Тактики 2
UniBG Forums > Дискусии > Основни
dabuzz
както dlh бе подхвърлил темата за тактиките, днес станахме свидетели на нещо голямо, което нищо чудно да ни доведе до война - Отделянето на Косово от Сърбия. Та въпроса ми е коя страна бихте подкрепили в това положение? За или против Косово сте и какво ще изгуби или спечели Европа от това?

За мен това не е правилно. Такава държава не трябва да съществува защото би дала тласък на други области със смесено население по света да тръгнат да си правят държави. Все едно Кърджали да стане държава..
Rolex
Vyobshte ne mi e rabota da govorq za tova,no vse pak shte si dam mnenieto...

Hm,t'va beshe bezsmisleno. Ot 600 godini se boreli za nezavisimo Kosovo blah blah blah...
Kakvo Kosovo , kato 90% ot naroda sa albanci , a drugite 10% sa cigani i ne znam si kakvi drugi.
Imat si dyrjava,Albaniq,zashto ne otidat tam? A USA kakvo se pravqt na zagrijeni , kato tova si e chist politicheski hod disagree.gif

Opliuh vsichki i vsichko biggrin.gif
Dragster
QUOTE(orbis @ Feb 17 2008, 09:23 PM) *

Hm,t'va beshe bezsmisleno. Ot 600 godini se boreli za nezavisimo Kosovo blah blah blah...
Kakvo Kosovo , kato 90% ot naroda sa albanci , a drugite 10% sa cigani i ne znam si kakvi drugi.
Imat si dyrjava,Albaniq,zashto ne otidat tam? A USA kakvo se pravqt na zagrijeni , kato tova si e chist politicheski hod disagree.gif

Мда, както българите можаха да се изселят от родниите си места - Македония, Беломорска Тракия, Добруджа в родина България, която беше смазана относно територията си нека така и тия да си вървят в Албания. Да ги последват и турците в Родопите, но те в обратната посока - Турция.
^_JoHn_DoE_
QUOTE(orbis @ Feb 17 2008, 09:23 PM) *

Ехе, каква логика само! По тая логика какви американци?! Та там 70% са негри,а другите 30% са китайци, индиици, мексиканци, илатянци, испанци, Българи и т.н. И те си имат държави, па негрите си имат цял континент, защо не си отидат утях ?

П.Т. До колкото съм информиран областта Косово е по-развита от Сърбия. Нека се делят се ми е тая. Аз мразя сърби.

Едит:

[09:15:31] ^_JoHn_DoE_ каза: za ili protiv otdelqneto na kosovo ot syrbiq
[09:46:28] BULLET каза: protiv !
[09:46:43] ^_JoHn_DoE_ каза: tei li 6to?
[09:46:50] BULLET каза: v kosovo preobladava misiulmanskoto naselenie. I USA se stremi kato napravi misiulmanska dyrjava v Evr.Syiuz da razedeni hristiqnskite dyrjavi na Balkanskiq Poluostrov. Rusiq 6te podkrepi syrbiq. Turciq 6te podkrepi Kosovo. Eitiq Svetovnata Voina
[09:49:03] ^_JoHn_DoE_ каза: Az sym ZA
[09:49:18] BULLET каза: e da ko po huu ot edna svetovna voina wink.gif
[09:49:25] ^_JoHn_DoE_ каза: ne, Tui e prostotiq za svetovnata voina smile.gif Ne samo turcite se misiulmani na toa svqt, ne samo rusnacite sa hristiqni
[09:50:21] BULLET каза: e sq 6i vidish reakciite na rusiq i USA. Awe ti ne ma slushash kat ti kazvam. Ne samo rusiq sa hristiqni ama Rusiq e nai silnata hristiqnska dyrjava, a turciq i nai silnata misiulmanska dyrjava
[[09:51:50] ^_JoHn_DoE_ каза: IraQ?
[09:52:02] BULLET каза: ciganska rabota
[09:52:08] ^_JoHn_DoE_ каза: hahha
[09:52:09] BULLET каза: te tam Ameikancite dyrjat si4ko, te nemoat da mrydnat ones
[09:52:23] ^_JoHn_DoE_ каза: xaxaxa
[09:52:30] BULLET каза: nai malko pyk Iraq moje da daash za primer
[09:52:37] ^_JoHn_DoE_ каза: 4ek trea mi karta
[09:52:55] BULLET каза: te sa slaba dyrjava. Voinata im eba maikata. Sq tui s voinata moje da e malko presileno ama nqa da ima mnoo dovolni ot syzdavaneto na edna misiulmanska dyrjava v evropa. Are 4e iam da u4a po istoriq nqam vreme za politika
[09:54:34] ^_JoHn_DoE_ каза: ok
[09:54:36] BULLET каза: plius tva Kosovo sy6to e podvlastno na OON toest amerikancite si upravlqvat dyrjava v evropa. Ko po huu za tqh. Te siorno 6te se stremqt kym o6te konflikti m/u kosovo i syrbiq ama tos pyt da se prisyedinqt i drugite dyrjavi. Potoq na4in da destabilizirat ikonomikata na Evropeiskiq syiuz i da Poemat po golemiq Procent ot mejdunarodnata tyrgoviq i finansi. Ama tui e moita teza de
DeStRuCti0N
QUOTE(dabuzz @ Feb 17 2008, 07:08 PM) *
За мен това не е правилно. Такава държава не трябва да съществува защото би дала тласък на други области със смесено население по света да тръгнат да си правят държави.

Разбира се, че не трябва. Американците след като го раздават толкова демократични нека дадат автономия на мормонския щат Юта :>
Дано никога да не се случи, макар че има реална опасност...
QUOTE(dabuzz @ Feb 17 2008, 07:08 PM) *
Все едно Кърджали да стане държава..

Въпреки реалната опасност се надявам никога да не се случи.
^_JoHn_DoE_
Super grubo. Syrbiq kazva, 4e koito priznae Kosovo e nein vrag. Izglejda sym protiv otdelqneto na t'va selo. "Ob6tiq vypros na Kosovo" e dali 6te ima tok tazi ve4er. Bezrabotica 30%-60%. OMG! Kyde otiva6 ti moje bi. Kosovo WTF? Byde6teto na Kosovo zaviselo izcqlo ot ES. Albancite ina4e im davat tok. Bili razviti (udarih se 3 pyti prez ustata)...
OMG!
Rolex
A az iskam drugo da pitam - Spored vas moje li tazi nezavisimost na Kosovo i tova , che svetovnite sili sa razdeleni na "priznavane" i "nepriznavane" na nezavisimostta,da dovedat do svetovna voina?Ima li dori minimalen shans za tova?Moje li Kosovo da povliqe na svetovniq mir?
Polizei
(Малко в страни от темата)
Не вярвам това да доведе до някаква война, имайки предвид че НАТО сгази Югославия в една микро-войничка преди няколко години, а нали и ние сме в НАТО smile.gif
Още от тогава сме обявени и за врагове на Югославия...
(По темата)
Твърдо против!
Косово винаги е била в пределите на Югославия, освен когато Югославия е била в пределите на Османската империя... Сега станахме свидетели какво става, когато на някой "голям" човек (Бил Клинтън) му пари на задника, и трябва спешно да намери изход, като насочи медийното внимание към друг проблем...
@dabuzz: Приятелю, област Кърджали още не е тръгнала да се отцепва, и това надали и ще стане, тъй като положението там е, меко казано, мизерно, така че не се безпокой smile.gif
Или поне нека това не се случва докато съм жив, иначе трябва ще да ходя на гости на роднините ми с виза и червен паспорт sad.gif
Elerina
Е, Polizei, то и в Косово не са цъфнали и вързали, ако става въпрос rolleyes.gif
Polizei
Не съм и казвал, че в Косово са добре, просто в Кърджали сме зле, и имайки предвид отношенията ни с Турция, не мисля че има някаква опасност от отцепване...
Всички спекулации, инсинуирани от АТАКА и привържениците на движението, са просто долни, повтарям, долни инсинуации. Въпреки че съм Българин, и донякъде патриот, някак си просто не можах да усвоя национализма, нито пък той мен...
А, и между другото, за Косово и албанците там въобще не ми и пука... Донякъде ми пукаше за сърбите, но няма какво да ги съжалявам, тъй или иначе, щом "великите" сили са решили, че Косово трябва да съществува като отделна държава, значи Косово ще съществува като отделна държава.
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.