QUOTE(orbis @ Feb 17 2008, 09:23 PM)

Vyobshte ne mi e rabota da govorq za tova,no vse pak shte si dam mnenieto...
Hm,t'va beshe bezsmisleno. Ot 600 godini se boreli za nezavisimo Kosovo blah blah blah...
Kakvo Kosovo , kato 90% ot naroda sa albanci , a drugite 10% sa cigani i ne znam si kakvi drugi.
Imat si dyrjava,Albaniq,zashto ne otidat tam? A USA kakvo se pravqt na zagrijeni , kato tova si e chist politicheski hod

Opliuh vsichki i vsichko

Ехе, каква логика само! По тая логика какви американци?! Та там 70% са негри,а другите 30% са китайци, индиици, мексиканци, илатянци, испанци, Българи и т.н. И те си имат държави, па негрите си имат цял континент, защо не си отидат утях ?
П.Т. До колкото съм информиран областта Косово е по-развита от Сърбия. Нека се делят се ми е тая. Аз мразя сърби.
Едит:
[09:15:31] ^_JoHn_DoE_ каза: za ili protiv otdelqneto na kosovo ot syrbiq
[09:46:28] BULLET каза: protiv !
[09:46:43] ^_JoHn_DoE_ каза: tei li 6to?
[09:46:50] BULLET каза: v kosovo preobladava misiulmanskoto naselenie. I USA se stremi kato napravi misiulmanska dyrjava v Evr.Syiuz da razedeni hristiqnskite dyrjavi na Balkanskiq Poluostrov. Rusiq 6te podkrepi syrbiq. Turciq 6te podkrepi Kosovo. Eitiq Svetovnata Voina
[09:49:03] ^_JoHn_DoE_ каза: Az sym ZA
[09:49:18] BULLET каза: e da ko po huu ot edna svetovna voina

[09:49:25] ^_JoHn_DoE_ каза: ne, Tui e prostotiq za svetovnata voina

Ne samo turcite se misiulmani na toa svqt, ne samo rusnacite sa hristiqni
[09:50:21] BULLET каза: e sq 6i vidish reakciite na rusiq i USA. Awe ti ne ma slushash kat ti kazvam. Ne samo rusiq sa hristiqni ama Rusiq e nai silnata hristiqnska dyrjava, a turciq i nai silnata misiulmanska dyrjava
[[09:51:50] ^_JoHn_DoE_ каза: IraQ?
[09:52:02] BULLET каза: ciganska rabota
[09:52:08] ^_JoHn_DoE_ каза: hahha
[09:52:09] BULLET каза: te tam Ameikancite dyrjat si4ko, te nemoat da mrydnat ones
[09:52:23] ^_JoHn_DoE_ каза: xaxaxa
[09:52:30] BULLET каза: nai malko pyk Iraq moje da daash za primer
[09:52:37] ^_JoHn_DoE_ каза: 4ek trea mi karta
[09:52:55] BULLET каза: te sa slaba dyrjava. Voinata im eba maikata. Sq tui s voinata moje da e malko presileno ama nqa da ima mnoo dovolni ot syzdavaneto na edna misiulmanska dyrjava v evropa. Are 4e iam da u4a po istoriq nqam vreme za politika
[09:54:34] ^_JoHn_DoE_ каза: ok
[09:54:36] BULLET каза: plius tva Kosovo sy6to e podvlastno na OON toest amerikancite si upravlqvat dyrjava v evropa. Ko po huu za tqh. Te siorno 6te se stremqt kym o6te konflikti m/u kosovo i syrbiq ama tos pyt da se prisyedinqt i drugite dyrjavi. Potoq na4in da destabilizirat ikonomikata na Evropeiskiq syiuz i da Poemat po golemiq Procent ot mejdunarodnata tyrgoviq i finansi. Ama tui e moita teza de