Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: help me :( !!
UniBG Forums > Дискусии > Помощ
ia
Здравейте :-) ... Някои Може ли да напише или да ми каже от каде мога да си намеря 1 тцл .. става дума за .. юсер със @ и дава на др. @ и бота да го кик ако няма флаг +н или нешто такова .. и за воице пак по саштия начин ако даде + да го кик ако няма +н ... И ощте 1 тцл .. ако някои е с воице и си смени ника да го деопва biggrin.gif малко съм нагък сори ... мерси предварително :-)
DaDiablo
QUOTE(ia @ Feb 16 2008, 06:10 PM) *
Здравейте :-) ... Някои Може ли да напише или да ми каже от каде мога да си намеря 1 тцл .. става дума за .. юсер със @ и дава на др. @ и бота да го кик ако няма флаг +н или нешто такова .. и за воице пак по саштия начин ако даде + да го кик ако няма +н ... И ощте 1 тцл .. ако някои е с воице и си смени ника да го деопва biggrin.gif малко съм нагък сори ... мерси предварително :-)

В първите 2 случая ще се оправиш с малко промени по binds на бота, а в 3-тия .. къв е смисъла да deop-ва някой с voice, който си е сменил ника? о.О
^_UnDeRtAkEr_^
Ето тук мисля, че ще намериш хубави ТЦЛ.
Разгледай да видиш дали ти харесва нещо, и ако да, честито wink.gif
EsCaPeR
Ето ти за девойс при смяна на ника:

CODE
bind nick -|- * no:voice
proc no:voice {nick uhost hand chan newnick} {
global botnick
  if {($nick == $botnick) || [ispermowner $hand] || ([matchattr $hand b])} {
    return
  }

pushmode $chan -v $newnick
}

За другото те съветвам да си свалиш някой prot.tcl
rAmSeY
QUOTE(ia @ Feb 16 2008, 06:10 PM) *

Явно си супер тъп ,щом не ти дойде на акъла ,че е объркал от бързане! rolleyes.gif
rAmSeY
QUOTE(rAmSeY @ Feb 21 2008, 08:53 AM) *
Явно си супер тъп ,щом не ти дойде на акъла ,че е объркал от бързане! rolleyes.gif

Малка грешка сори - това беша за DaTypKloshar wink.gif
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.