Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: как да си резетна тъпия хостмаск на ника?
UniBG Forums > Дискусии > Помощ
FLP
ми това е... преди около две години си бях сложил за единствен хост на ника моето ип - и горе долу по това време спрях да ползвам ИРК, сега съм в друг град (друг доставчик, друго ИП) и реча да си влезна в добрия стар ирк... и гледам като натровен как постояно ме киква заради тъпия хост. и особено сега с тия нови services направо незнам как да процедирам. Моля за помощ smile.gif

а и само на мен ли ми дава грешка 403 при логване в сайта (и регистрация във форума) ?
vvip
Пробва ли /msg ns regain <nicka> <passa> rolleyes.gif
FLP
Не ми се говори какво беше учудването ми, когато преди малко пробвах да влезна (и успях), но при въвеждане на паролата - нъцки. Не я приема. При инфо - оказва се че някой друг ми е влизал с ника преди два дни. При опит да си възстановя паролата - изписва ми, че ника няма регистриран имейл "Username does not have an email address" ... което до колкото си спомням беше задължително да се въведе при конверт от стар ник към нов или там каквато беше схемата при въвеждането на новите сервисес (до колкото си спомням).
100% съм сигурен, че бях сетнал имейл, като дори пазя копие в пощенската си кутия.
Що ли ми намирисва на крадене на ник?
Което пак до колкото си спомням беше описано от екипа на унибг като невъзможно при прехвърлянето към ратбокс. Е може и паметта да ме лъже, но това не оправдава ситуацията.
Както и да е, не ми пука толкова за ника, макар да си е мой от 4 години и половина (преди това имах двугодишен ник, който също беше откраднат). Просто ще се радвам ако получа поне малко информация или обяснение за случилото сеsmile.gif
vvip
Точно това и аз си мислех ... Ако имаш доказателства че ника е твои е от голяма полза ! Сега ти остава да чакаш някои админ да види темата ... smile.gif
Narf
QUOTE (FLP @ Feb 16 2008, 05:33 PM) *
Не ми се говори какво беше учудването ми, когато преди малко пробвах да влезна (и успях), но при въвеждане на паролата - нъцки. Не я приема. При инфо - оказва се че някой друг ми е влизал с ника преди два дни. При опит да си възстановя паролата - изписва ми, че ника няма регистриран имейл "Username does not have an email address" ... което до колкото си спомням беше задължително да се въведе при конверт от стар ник към нов или там каквато беше схемата при въвеждането на новите сервисес (до колкото си спомням).
100% съм сигурен, че бях сетнал имейл, като дори пазя копие в пощенската си кутия.
Що ли ми намирисва на крадене на ник?
Което пак до колкото си спомням беше описано от екипа на унибг като невъзможно при прехвърлянето към ратбокс. Е може и паметта да ме лъже, но това не оправдава ситуацията.
Както и да е, не ми пука толкова за ника, макар да си е мой от 4 години и половина (преди това имах двугодишен ник, който също беше откраднат). Просто ще се радвам ако получа поне малко информация или обяснение за случилото сеsmile.gif

Кражбата е невъзможна _ако_ си регистрирал псевдонима си под ratbox-services.
Команда CONVERT имаше през Октомври 2006, но ratbox-services тогава се задържаха точно 5 дни и всичко беше върнато по старому. Ако след миграцията през Март 2007 не си използвал SETEMAIL, то няма как да имаш set-нат мейл на псевдонима си.

P.S.: Ако има възможност да ти се помогне, то трябва да оставиш поне псевдонима си тук.
diabolic
QUOTE(vvip @ Feb 16 2008, 03:56 PM) *
Пробва ли /msg ns regain <nicka> <passa> rolleyes.gif

ти четеш ли изобщо за какво става въпрос или просто имаш две готови реплики и само copy/paste ?!
vvip
QUOTE(diabolic @ Feb 16 2008, 09:27 PM) *
ти четеш ли изобщо за какво става въпрос или просто имаш две готови реплики и само copy/paste ?!

Как позна rolleyes.gif
FLP
Narf,
горе-долу по това време спрях да ползвам ИРК - октомври-ноември. Тогава си бях сетнал мейл, дори имам няколко копия от потвърждаващото писмо в пощенската си кутия. От тогава съм влизал максимум 2-3 пъти в сървър на УниБГ, някъде през първата половина на 2007-ма (когато си бях още на стария доставчик и нямах проблем с влизането заради сетнатия хостмаск). За съжаление не съм си сетвал мейл след миграцията, защото просто не бях в час с нея.

Никът ми е Flipmode
стария ми хост беше 84.54.168.168 до колкотото помня
Преди около седмица-две пробвах да вляза, кикваше ми заради хоста.
Когато пуснах тази тема, не бях пробвал да се конектна отново, но малко след това се опитах - влезнах, каза ми да си въведа паролата за да не ме кикне до минута, но не ми я прие. NS INFO изписа, че е влизано преди 2 дни от някакъв непознат за мен хост.
x-x-x
Flipmode-4o ОТВОРКО рулз викаш biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

По принцип като си аддваш хост командата е /msg ns acc add *ident@* и съответно /msg ns acc list да видиш кви хостове си адднал

Ама сега след като не те пуска въобще с ника нямам представа как ще си ресетнеш хоста

П.С. я драсни ЛС да кажеш къде си smile.gif
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.