Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: На всички влюбени - честито!
UniBG Forums > Дискусии > Основни
Mitak
Честито на всички влюбени!
И наай - вече на тези, от заглаввната страниица на униБГ smile.gif И аз бях там като ппраавиха снимката tongue.gif
Бат Камене, като си в България, се надявам да ми се обадиш...... мисля, че ми имаш телефона, или ако не - обади се на ЛС да ти го дам, тъй като мен никоа повече няма да ме видииите в цуни БеГе. Дано имате достатъчно нерви да издържите. Теб те имам за много печен, и разчитам. че ще се видим като си в БГ. Винаги си ми добре дошъл на гости вкъщи.
Rolex
На всички пияни - честито! wink.gif
zeraful
А на нас загубените няма ли кой да ни честити ;/

...пренебрегвате ни ;/

п.с. Чичо Митко, мерси cheers.gif
G0lden
Честито и от мене. Няма значение кой какво празнува,важното е да се празнува. sleepysmiley.gif drunk.gif fiori.gif

Аз лично празнувам любовта си към.. виното.. за вас незнам. dance2.gif biggrin.gif
Mitak
QUOTE(zeraful @ Feb 14 2008, 10:42 PM) *
А на нас загубените няма ли кой да ни честити ;/

...пренебрегвате ни ;/

п.с. Чичо Митко, мерси cheers.gif

Не ми чичосвай, ми се съберете ми елате на гости!
zeraful
QUOTE(Mitak @ Feb 14 2008, 10:51 PM) *
Не ми чичосвай, ми се съберете ми елате на гости!

Август, щом си казал :>
Narf
Честито.
Особено на тези, които празнуваха любовта си към бирата. wink.gif
hatred
Митак, горе главата. С теб ще продължаваме да се виждаме и чуваме малко или много. Колкото до мрежата, тя няма да ти липсва сигурен съм. Номера ти го имам, да. Но, ако обичаш ми напиши ICQ-то си на ЛС.

На добър път и успехи с каквото и да се захванеш. Лятото съм си в България аз. Чакам предложение за мащабни сбирки, понеже тази година надали ще мога да домакинствам такава.

Честит празник още веднъж на всички, въпреки че съдейки по часовника при вас времето вече е минало. Аз имам още 2 часа и бутилка и половина червено вино, които днес си пия сам. Но не ми пречи.

Обичайте се и се подкрепяйте.
silence
Хлъц, честито, другари wink.gif
Mitak
Снощи с приятели опукахме 3 бутилки червено винце, и за подкрепа - една голяма порция от 10-тина свински шишчета.
Като цяло - "накълвахме се", както се казва. Празнувахме си традиционният празник - Трифон Зарезан smile.gif
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.