Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Забравена парола ...
UniBG Forums > Дискусии > Помощ
ReX`
Попринцип от доста време не ползвам IRC, но ми се случва от време на време.
Преди време прочетох, че е открадната базата данни и реших да си сменя паролата.
Направих го, но за съжаление в момента не мога да си спомня каква е.
Не си конвертирах ник-а към новите изисквания на ратбокс и сега незнам какво да правя. Нямам сетнат мейл
а и опциите конверт и сетемайл не работят, а си знам пърм пасс
Искам да попитам има ли начин да си резетна пасс-а само с пърм пасс или нещо такова ..
Едно време имаше една много хубава команда /msg ns newpass <nick> <pass> <permpass> мисля че така беша .. smile.gif
Ако някой може да помогне ще съм благодарен smile.gif
Ника е 100% мой и не знам по какъв начин мога да го докажа last seen address ако е достатъчен аргумент или незнам и аз
проблема е, че досега не съм мислил по каквъвто и да е начин да си обезопасявам ника защото не съм смятал че ще е нужно
ника ми е на 6-7 години, а аз поне от 5 съм с една и съща парола ..
Мерси предварително!
DaDiablo
Не.
ReX`
QUOTE(DaDiablo @ Feb 13 2008, 05:38 PM) *
Не.

С това "НЕ" .. предполагам, че единствения вариант май е да продължавам да се опитвам да си налучквам паролата ... паролата ми е обичайна за мен, но си спомням че сложих едно 4 вместо а и не мога да уцеля точно къде sad.gif
Мерси все пак за Не-то biggrin.gif
ntL
QUOTE(ReX` @ Feb 13 2008, 04:47 PM) *
Попринцип от доста време не ползвам IRC, но ми се случва от време на време.
Преди време прочетох, че е открадната базата данни и реших да си сменя паролата.
Направих го, но за съжаление в момента не мога да си спомня каква е.
Не си конвертирах ник-а към новите изисквания на ратбокс и сега незнам какво да правя. Нямам сетнат мейл
а и опциите конверт и сетемайл не работят, а си знам пърм пасс
Искам да попитам има ли начин да си резетна пасс-а само с пърм пасс или нещо такова ..
Едно време имаше една много хубава команда /msg ns newpass <nick> <pass> <permpass> мисля че така беша .. smile.gif
Ако някой може да помогне ще съм благодарен smile.gif
Ника е 100% мой и не знам по какъв начин мога да го докажа last seen address ако е достатъчен аргумент или незнам и аз
проблема е, че досега не съм мислил по каквъвто и да е начин да си обезопасявам ника защото не съм смятал че ще е нужно
ника ми е на 6-7 години, а аз поне от 5 съм с една и съща парола ..
Мерси предварително!

Значи.. пич.. това, че не си спомняш паролата е лично твой проблем, който не би трябвало да засяга когото и да било. Като не можеш да помниш, записвай си. Потърси някой администратор с добра душа, който може би ще ти помогне.
int21h
QUOTE(ntL @ Feb 19 2008, 04:16 AM) *
Значи.. пич.. това, че не си спомняш паролата е лично твой проблем, който не би трябвало да засяга когото и да било. Като не можеш да помниш, записвай си.
...

Значи.. пич.. ако беше прочел внимателно първият post в темата щеше да разбереш, че потребителят дори за миг не си е помисли да прехвърля своите проблеми на теб. Също така не е твърдял, че проблемите му засягат някой друг (особено теб) освен него самия. Всичко, което авторът на първия post направи е да обясни проблема си, да помоли за помощ и предварително да благодари въпреки, че такава помощ все още не му е била оказана.

И без друго рядко се случва да видим кадърно написана жалба или молба за помощ и ти точно тук намери да "сереш". Просто няма нужда да пишеш в тема, в която нито има какво ново да кажеш, нито можеш да помогнеш по някакъв начин.

QUOTE(ntL @ Feb 19 2008, 04:16 AM) *
...
Потърси някой администратор с добра душа, който може би ще ти помогне.

Администраторите, които биха си направили труда да му помогнат, посещават форума и знаят за проблема. Може да се каже, че е абсолютно безсмислено да занимава други администратори, защото не само, че няма да му помогнат ами дори може да отнесе и наказание ако е прекалено настоятелен.
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.