Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Как става тоз номер ?
UniBG Forums > Дискусии > Помощ
xaxa
Незнам къде да пусна темата в кой раздел и затова реших тука ... Преди 4-5 дена в канала ми направиха ТО. Канала ми е само от приятели никога не съм инвейт за него или такива работи , според мен средностатически канал 50-60 човека , че проблема е следния . След ТО на канала оправих го аз както и да е но все още има хора които немогат да влязат в канала в зависимост на кой сървър са и им изписва invite only, а пък в същия момент го няма този мод в канала и също така има хора около 35-40 човека ... сървърите на които не ги пуска в канала са няколко irc.spnet.net , irc.omega.bg , irc.is-bg.com засега поне само тези са ми казали , след като им кажа да сменят сървъра на ma3x или някой друг могат да взлизат в канала . Бихте ли ми обеснили защо така става за мен няма никаква логика затова реших да попитам.
lou2`s
nameri me v IRC...
offgeboren
izklyuchitelno sa redki sluchaite na desinchronizacia na otdelnite serveri v mrejata pri TS6 protocola, no vupreki vsichko ponyakoga stava.
predpolagam, che problema veche e reshen, no ako sluchajno ne e, bih iskal da se zavurtya i da vidya zashto taka se e poluchilo.
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.