Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Показват Google телефона в понеделник
UniBG Forums > Дискусии > Dexter's Lab
Lax

Британският дизайнер на чипове ARM ще покаже прототип на мобилен телефон, базиран на платформата на Google Android.
Това ще стане на Mobile World Congress, който се открива в понеделник в Барселона, съобщи Reuters.

За момента и от ARM, и от Google отказват коментари по тази новина.
Миналия ноември бе анонсирано, че най-голямата интернет търсачка създава Android, заедно с 33 партньорски фирми.
Досега не е показван прототип на мобилното устройство на Google.

От Deutsche Telekom, T-Mobile и тайванската High Tech Computer вече обявиха, че планират да предлагат телефони, базирани на софтуерната платформа с отворен код Android.

http://news.bg/
Ned
Компютъра уби телевизора, телефона ще го върне на компютъра, заради телевизора.
dlh
телевизорът не уби радиото, компютърът не уби телевизора, телефонът няма да убие компютъра... smile.gif
Mitak
Само да не е същото дърво като прехваления iPhone...надявам се.
Относно iPhone - виждал съм го, пипал съм го, знам какви са му възможностите - не казвам, че е лош телефон, ама аз не бих дал 300 $ за него. По-добре някоя Nokia, среден клас.

Доколкото знам как работят Google обаче, едва ли ще се изложат.... докато Apple винаги са залагали на шаренията, Google пък залагат на функционалност, което и харесвам в тях. Ще го видим дали си струва... аз и за iPhone се бях навил да си купувам, добре, че поцъках малко с него, та видях какво е всъщност - GSM с MP3 и Video плеър. Ако ми говорите за touch screen-a - за 150 лева си взех няква китайска бракма с такова чудо, и работи.

Око да види, ръка да пипне, пък тогава ще купуваме smile.gif
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.