Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Ако имахте възможност да знаете едно от тези две неща...
UniBG Forums > Отдих и забава > Душевна кофа
dlh
?smile.gif
vvip
Гласувах за Кои жени/мъже ви харесват ! Какво ме интересува кои жени/мъже са харесвани! Всеки си има вкус ! smile.gif
Mariyana
В какъв аспект "Кои жени/мъже са най-харесваните" ?
Ned
И аз не можах да разбера смисъла на втората подточка.
Посочих подточка "А" :>
int21h
Разбира се, че Кои жени/мъже ви харесват. Аз знам кои мъже/жени са най-харесвани. Който не знае да си пусне ТВ Планета. :)
Mariyana
QUOTE(Ned @ Feb 3 2008, 01:08 PM) *
И аз не можах да разбера смисъла на втората подточка.
Посочих подточка "А" :>

Ама не, действително не е формулирано сякаш правилно, може да са "Кои жени/мъже са най-харесваните" на външен вид, на държание, на обноски, съдейки от първата опция като цяло. А и малко се губи смисъла, ти ако знаеш, кои жени са харесвани примерно, ако искаш да те харесва някой определен, ще знаеш по какъв начин да го направиш. Или пък ако искаш да имаш цяло обкръжение от обожатели и привържаници ще спазваш догмите и ще си от въпросните "най-харесвани" от цялата маса, та всъщност ако знаеш, кое най е харесва не само на всички, дори и ако говорим за конкретен индивид, ще си най на изгода. pardon.gif
А и може да се разгледа по друг начин
"Quit: obichai ne tozi koito iska6 ti, a tozi, koito obichat teb"
дефакто се стига пак до въпросните 2 опции, само че май по друг начин
DeStRuCti0N
dlh, мислиш ли, че някой ще гласува за втората опция ? smile.gif
nik666
Ми да, някой може да се обърка wink.gif
diabolic
Каква е идеята ?
dlh
QUOTE(DeStRuCti0N @ Feb 3 2008, 02:47 PM) *
dlh, мислиш ли, че някой ще гласува за втората опция ? smile.gif

Днес питах едно момиче в IRC и тя каза, че би гласувала за втората опция smile.gif

Идеята е дали ще си изберете някой, който ви харесва или някой, който вие харесвате smile.gif
Elerina
Като прочетох заглавието на темата, реших, че ще има някакви фундаментални въпроси от рода на "Има ли Бог?", "Има ли живот след смъртта?" и прочие, а то...

Защо ми е да знам кой е най-харесваният (обикновено това се вижда)? Важно е аз кого харесвам.
hatred
Всички сме на едно мнение май smile.gif)))
^_JoHn_DoE_
QUOTE(hatred @ Feb 3 2008, 05:10 PM) *
Всички сме на едно мнение май smile.gif)))

Така е.
dreben
Аз пък съм на мнение, че ми е все тая кой кого харесва о.0

edit: всъщност, наистина е по-логично да се иска второто..
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.