ceco
Jan 31 2008, 10:14 AM
molq vi pomognete mi !!! Ne bqh vlizal ot dosta vreme v irc i sega nqkoi mi e vzel nickname...... znam si permpass obache dosta sa se promenili neshtata i neznam kak da si smenq parolata bes da sam se lognal ....... predi stavashe... ama sega uvi ne stava

))) blagodarq vi predvaritelno...

))
Ned
Jan 31 2008, 05:17 PM
По никакъв начин не можеш да докажеш, че ника е твой.
ceco
Jan 31 2008, 05:22 PM
QUOTE(Ned @ Jan 31 2008, 05:17 PM)

По никакъв начин не можеш да докажеш, че ника е твой.
ами аз си знам перм паролата преди можех да си сменя паролата с командата: /msg ns newpass (nick) (pass) (permpass) или нещо такова беше.... амааа.... сега не става.... пак аз си я знам как си ми е... така че според мене трябва да има някакав начин...
Ned
Jan 31 2008, 06:29 PM
QUOTE(ceco @ Jan 31 2008, 05:22 PM)

ами аз си знам перм паролата преди можех да си сменя паролата с командата: /msg ns newpass (nick) (pass) (permpass) или нещо такова беше.... амааа.... сега не става.... пак аз си я знам как си ми е... така че според мене трябва да има някакав начин...

Е щом ти казвам, значи няма.
Аз глупости не говоря или поне рядко.
Има един начин да докажеш, че псевдонима е твой - когато някой гарантира за теб, но този някой трябва да е доверено лице.
ceco
Jan 31 2008, 08:22 PM
QUOTE(Ned @ Jan 31 2008, 06:29 PM)

Е щом ти казвам, значи няма.
Аз глупости не говоря или поне рядко.
Има един начин да докажеш, че псевдонима е твой - когато някой гарантира за теб, но този някой трябва да е доверено лице.
еееее майната му на irc

)))))) не е кой знае каква болка за умиране.......
ще уживея ....

))
мерси все пак за отговора

)))
цяла вечер чета разни теми и точно в тази е и моят проблем, то се е видяло, че никой не може да докаже, че даден ник е негов, но докато ровех, ми изскочиха едни команди от сайта дето уж са за по-добро администриране и така нататък, но поне при мен не работят, нито CONVERT, нито за сетване на е-мейл нито set password, аз си знам идентификационната парола за ник-а, но немога да си го конвертна, както и момчето което е писало, немога и да си взема ник-а на бота, който някой вече е краднал. Това конвертване приключило ли е вече или още го има ??
NS::SETEMAIL is disabled
Invalid command NS::newpass
Invalid command NS::convert
int21h
Feb 3 2008, 02:09 AM
QUOTE(paf @ Feb 3 2008, 01:49 AM)

...
Това конвертване приключило ли е вече или още го има ??
NS::SETEMAIL is disabled
Invalid command NS::newpass
Invalid command NS::convert
Приключило е. Както и останалите две команди, които си опитал.