Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: nickname
UniBG Forums > Дискусии > Помощ
ceco
molq vi pomognete mi !!! Ne bqh vlizal ot dosta vreme v irc i sega nqkoi mi e vzel nickname...... znam si permpass obache dosta sa se promenili neshtata i neznam kak da si smenq parolata bes da sam se lognal ....... predi stavashe... ama sega uvi ne stava smile.gif))) blagodarq vi predvaritelno... smile.gif))
Ned
По никакъв начин не можеш да докажеш, че ника е твой.
ceco
QUOTE(Ned @ Jan 31 2008, 05:17 PM) *
По никакъв начин не можеш да докажеш, че ника е твой.

ами аз си знам перм паролата преди можех да си сменя паролата с командата: /msg ns newpass (nick) (pass) (permpass) или нещо такова беше.... амааа.... сега не става.... пак аз си я знам как си ми е... така че според мене трябва да има някакав начин... smile.gif
Ned
QUOTE(ceco @ Jan 31 2008, 05:22 PM) *
ами аз си знам перм паролата преди можех да си сменя паролата с командата: /msg ns newpass (nick) (pass) (permpass) или нещо такова беше.... амааа.... сега не става.... пак аз си я знам как си ми е... така че според мене трябва да има някакав начин... smile.gif

Е щом ти казвам, значи няма.
Аз глупости не говоря или поне рядко.
Има един начин да докажеш, че псевдонима е твой - когато някой гарантира за теб, но този някой трябва да е доверено лице.
ceco
QUOTE(Ned @ Jan 31 2008, 06:29 PM) *
Е щом ти казвам, значи няма.
Аз глупости не говоря или поне рядко.
Има един начин да докажеш, че псевдонима е твой - когато някой гарантира за теб, но този някой трябва да е доверено лице.

еееее майната му на irc smile.gif)))))) не е кой знае каква болка за умиране.......
ще уживея .... smile.gif))
мерси все пак за отговора smile.gif)))
paf
цяла вечер чета разни теми и точно в тази е и моят проблем, то се е видяло, че никой не може да докаже, че даден ник е негов, но докато ровех, ми изскочиха едни команди от сайта дето уж са за по-добро администриране и така нататък, но поне при мен не работят, нито CONVERT, нито за сетване на е-мейл нито set password, аз си знам идентификационната парола за ник-а, но немога да си го конвертна, както и момчето което е писало, немога и да си взема ник-а на бота, който някой вече е краднал. Това конвертване приключило ли е вече или още го има ??
NS::SETEMAIL is disabled
Invalid command NS::newpass
Invalid command NS::convert
int21h
QUOTE(paf @ Feb 3 2008, 01:49 AM) *
...
Това конвертване приключило ли е вече или още го има ??
NS::SETEMAIL is disabled
Invalid command NS::newpass
Invalid command NS::convert

Приключило е. Както и останалите две команди, които си опитал.
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.