Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Вапрос отностно setemail
UniBG Forums > Дискусии > Помощ
Dpar0
става Въпрос за откраднат ник и така като поразгледах форума останових 4е той е Пълен с такива теми отностно този "национален проблем" biggrin.gif значи интр. ме за кога важи това да си си сетнал емаил аз сам си слагал емаил на ника преди 3 4 год или става вапрос то4но за seteemail ??
int21h
QUOTE(Dpar0 @ Jan 22 2008, 08:24 PM) *
става Въпрос за откраднат ник и така като поразгледах форума останових 4е той е Пълен с такива теми отностно този "национален проблем" :D значи интр. ме за кога важи това да си си сетнал емаил аз сам си слагал емаил на ника преди 3 4 год или става вапрос то4но за seteemail ??

По принцип, просто е трябвало да имаш set-нат мейл, независимо кога и независимо как.
За да си сигурен опитай /ns resetpass nickname novaparola
и си провери мейла. Ако получиш токен за активация, значи имаш set-нат мейл. За съжаление, ако имаш повече от един мейл, няма как да видиш кой точно си set-нал без да се идентифицираш с псевдонима - което вероятно не можеш да направиш.
Ned
става Въпрос за откраднат ник и така като поразгледах форума останових 4е той е Пълен с такива теми отностно този "национален проблем" biggrin.gif значи интр. ме за кога важи това да си си сетнал емаил аз сам си слагал емаил на ника преди 3 4 год или става вапрос то4но за seteemail ??

Как си си сложил имейл на ника преди 3-4 години? blink.gif
qtmvrhрt

Stava vypros za /ns setemail <e-mail> permpass, koiato veche ne e aktivna ili inache kazano - izpusnal si vlaka.
Nacionalniat problem na mnojestvoto, izpusnali vlaka, vsyshtnost e predimno tehen problem.
Dpar0
Пробвах това /ns resetpass nickname novaparola и ми изписва това -NS- Insufficient parameters to NS::RESETPASS съответно нищо не получавам blink.gif
int21h
QUOTE(Dpar0 @ Jan 22 2008, 08:48 PM) *
Пробвах това /ns resetpass nickname novaparola и ми изписва това -NS- Insufficient parameters to NS::RESETPASS съответно нищо не получавам :blink:

Моя грешка.
Просто /ns resetpass nickname
(без novaparola)
Dpar0
Голяма излагация disagree.gif нямам сетнат емаил а бях сигурен че имах с една дума сега е невъзможно да си го вурна нали ? смятаи на 6 години ник и греда smile.gif
int21h
Ами тогава..

QUOTE(int21h @ Jan 16 2008, 12:25 PM) *
Проблемът е, че няма как да докажеш, че този псевдоним е твой.

Ако разгледаш другите подобни теми за откраднати псевдоними (а те никак не са малко), ще видиш, че единственото възможно решение е някой, на който може да се има доверие, да гарантира за теб. Някой, който е познат на администраторите и те могат да му имат доверие, защото все пак те са хората, които биха могли да ти върнат nick-а и съответно тях трябва да убедиш, че този nick е бил твой.

Не искам да броя за кой път се цитирам..
Dpar0
Да да чртох го това милион пъти вече то в интерес на истината няма смисал дасе хабя да се моля на сам натам както и да е мерси много за отделеното време
_LoNDoN4aNiNa_
Еми тъка е пич, най-лесния начин е да си регистрираш нов ник. Хем няма да се занимаваш много много със умолявания и доказвания smile.gif
DaDiablo
QUOTE(_LoNDoN4aNiNa_ @ Jan 23 2008, 05:43 PM) *
Еми тъка е пич, най-лесния начин е да си регистрираш нов ник. Хем няма да се занимаваш много много със умолявания и доказвания smile.gif

Що не ни спестиш остроумните си съвети? Едва ли ще му помогнеш с брилянтната идея да си регистрира нов ник ..
_LoNDoN4aNiNa_
QUOTE(DaDiablo @ Jan 23 2008, 04:03 PM) *
Що не ни спестиш остроумните си съвети? Едва ли ще му помогнеш с брилянтната идея да си регистрира нов ник ..

Просто изразявам мнение, и това ли е забранено вече ?! Със други думи му казвам да не хаби празни надежди че ще си върне никът, ако изобщо е негов което въобще не е сигурно.
lou2`s
QUOTE(Ned @ Jan 22 2008, 08:38 PM) *
Как си си сложил имейл на ника преди 3-4 години? blink.gif

егати тъпия въпрос blink.gif ми с команда /msg ns set email user@domein на hybserv го имаше това
DaDiablo
QUOTE(lou2`s @ Feb 3 2008, 10:15 PM) *
егати тъпия въпрос blink.gif ми с команда /msg ns set email user@domein на hybserv го имаше това

Едното няма нищо общо с другото.
dnz
Ми то че няма - няма, обаче пича си мисли именно за този "setemail"
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.