Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Яздили ли сте кон?
UniBG Forums > Отдих и забава > Спорт
flx
Айде малко да разнообразим спортовете. Пишете за всичко, което е свързано с коне и езда. smile.gif
magdanoz
samo na kamila sym se kachwal
na kon wse oshte ne sym no imam merak smile.gif
Stillness
Тренирах година и половина състезателна езда в конна база гр.Шумен.
diabolic
Тренирала съм близо две години в конноспортна база "Хан Крум",Войводиново .
Ned
Яздил съм като бях малък сигурно 7-8 годишен.
Имахме 4-5 коня на село, даже си спомням, че любимата ми кобила се казваше Чавдарка smile.gif
Беше бърза като автобусите с марка "Чавдар".
Беше велико детство smile.gif
Rolex
the last one ;]
zeraful
Жените броят ли се ?
Dragster
хаха, мда яздил съм и точно как се падна един път такъв хълмисто-планински терен. biggrin.gif
Не беше много приятно...
flx
QUOTE(zeraful @ Jan 22 2008, 05:53 PM) *
Жените броят ли се ?

Не, само животни. tooth.gif
Xugpa
Личния ми рекорд е оксер на 170 см.
GoodINC
Яздил съм, но бях много малък.
NoEx
Преди 6-7 години, в Италия.
CrazyGoD
Винаги яздех коня докато ореше палатките на село (понякога и на нивата) Винаги ми харесваше wink.gif Но по-готино беше когато карах каруцата и пришпорвахме коня с едно приятелче biggrin.gif
G0lden
То не беше точно яздене... и бях малък. Така,че може да отговря,качвал съм се на кон,ама не мога да кажа,че съм го яздил. Един чичко ма разхождаше. То уж щеше да е пони ама понито още беше в стомаха на тоя. Тя беше майка. biggrin.gif Чуствах се много странно,клатиш се наляво надясно имам чуството,че ще падна. Представям си ако тръгнеш да препускаш колко е лудо. Останах със добри впчеталения. Ама по ще ми допадне да го яздя от каруцата,че по безопастно. tooth.gif
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.