Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Днес съм щастлив/а защото...
UniBG Forums > Отдих и забава > Душевна кофа
Страници: 1, 2
zeraful
След като има тема, в която масово форумците се държат като ощипани госпожици, защо да няма и такава. Идеята е проста и ясна. Защо да ревем, когато можем и да се радваме. А именно...

Днес/В момента съм щастлив/а защото.... си обелих сам/а картофите <примерно> !

п.с. моля, някой "палач" да редактира заглавието на темата на "Днес/В момента съм щастлив/а защото..."

Благодаря.

Ned
В момента съм щастлив, защото ми наближава рожденният ден smile.gif
dlh
... защото току-що имах романтична вечеря с приятелката wink.gif
magdanoz
shtoto prawihme kontrolna i prepiswahme s moq chowek kat pichowe smile.gif
tetradkata beshe slojena na polowinata ot moq krak i na drugata polowina ot negowiq
i moq trepereshe na edna strana negowiq na druga i balansirashe :>
uchenicheski newoli...
Mariyana
Мхах аз пък се забавлявах искрено, когато възрастна дама в рейса се измести и ме покани да седна при нея. Отказах й, после се загледах в дясната и ръка, имаше голяма дупка на показалеца точно на свивката на белите й и тесни ръкавици, тя се смути и започна да се крие иии почуствах необходимост да й кажа да не се притеснява, а тя ми се усмихна biggrin.gif.
Следващата любезна дама за деня беше една клиентка, с която коментирахме преди около месец един проблем, днес случайно попадна на мен, при възможни 100 колеги да речем, и ми каза "Ти си Марияна помня гласа ти biggrin.gif " , (странното, че и аз я помнех) свърших още нещо, за което ме помоли, благодари ми сърдечно, сега чакам пак някое шише, което не се търкаля или някой букет цветя да ми домъкне куриер в офиса biggrin.gif
black_dahlia
QUOTE(magdanoz @ Jan 21 2008, 09:47 PM) *
shtoto prawihme kontrolna i prepiswahme s moq chowek kat pichowe smile.gif
tetradkata beshe slojena na polowinata ot moq krak i na drugata polowina ot negowiq
i moq trepereshe na edna strana negowiq na druga i balansirashe :>
uchenicheski newoli...

и аз заради подобно нещо - съученик в нужда се познава smile.gif
и защото си купих много готин диск music.gif
^_JoHn_DoE_
Защото си изтеглих много готин Dance Chart от 3GB music.gif
GoodINC
Защото изкарах 40 кинта за 3-4 часа smile.gif.
int21h
Днес не съм щастлив.
Lax
Защото времето е хубаво.
Stillness
Е не, такава тема има във форумите на bg-mamma. Там обаче оправданието е в хормоните. wink.gif
zeraful
QUOTE(Stillness @ Jan 22 2008, 06:32 PM) *
Е не, такава тема има във форумите на bg-mamma. Там обаче оправданието е в хормоните. wink.gif

omigod, точно ти ли се намери да ми правиш забележка каква тема пускам. Не знам какви форумчета четеш и къде другаде има подобна тема, но определено аз не съм чувал за такъв форум ;>
Ned
QUOTE(int21h @ Jan 22 2008, 12:50 PM) *
Днес не съм щастлив.

Аз също.

П.С: Можем да пишем, че не сме щастливи, нали?
zeraful
QUOTE(Ned @ Jan 22 2008, 07:55 PM) *
Аз също.

П.С: Можем да пишем, че не сме щастливи, нали?

Не, целта на темата е да изразява само положителна емоция. Все пак заглавието е "Днес съм щатлив/а защото..."
Така, че ще помоля да спрете да цирикате и да се оплаквате...
...това можете да го сторите в изповедалнята ;>
Ned
QUOTE(zeraful @ Jan 22 2008, 08:07 PM) *
Не, целта на темата е да изразява само положителна емоция. Все пак заглавието е "Днес съм щатлив/а защото..."
Така, че ще помоля да спрете да цирикате и да се оплаквате...
...това можете да го сторите в изповедалнята ;>

ОК :>

И все пак не ми е много куц ден, затова... щастлив съм, защото оценките ми в края на срока са по-високи от очакваното и съм изненадан от себе си smile.gif
Rolex
i az zatova sym shtastliv ;] pone nqma da imam 2 po muzika ;> shte imam 3 , no kakto i da e tongue.gif po-dobre ot 2 wink.gif
Jen
Днес/В момента съм щастлива защото ... искам да съм wink.gif
diabolic
оживях и тази нощ , а утре почивам !
CrazyGoD
Shtastliv sym zashtoto sym na uchilishte i za pyrvi pyt ot 2 sedmici ima internet tongue.gif
Stillness
offtopic.gif
QUOTE(zeraful @ Jan 22 2008, 06:51 PM) *
omigod, точно ти ли се намери да ми правиш забележка каква тема пускам.

Защо? Колко подобни мои теми си чел?

Не знам какви форумчета четеш и къде другаде има подобна тема, но определено аз не съм чувал за такъв форум ;>

Става въпрос за най-големия български форум за бъдещи и настоящи родители и деца. wink.gif

И за да не съм само offtopic: Днес съм щастлива, защото ГИОО е вече официално регистрирана и се готви да стартира първия си благотворителен проект "Капка по капка".
GoodINC
Щастлив съм, че не изкъртих нещо, след като наще ме ядосаха.
kaspi
narabotih se sega si hapvam lukanka (shtoto me myrzi da si sgotvq neshto) i sym dovolen che sled 2-3 chasa shte si legna i shte se naspq smile.gif
ill`
Днес цял ден бях щастлива, защото съм си вкъщи и мога да показвам на близките си колко много ги обичам smile.gif
dnz
Аз съм щастлив можеби не е подходящата дума но ми е кеф и ми е готино щото утре имам само 4 часа на даскало, последните 2 са ми свободни, няма я даскалата tongue.gif
Ned
Днес съм щастлив, защото имам рожден ден smile.gif
CrazyGoD
Щастлив съм, защото е петък wink.gif
dnz
QUOTE(CrazyGoD @ Jan 25 2008, 07:21 AM) *
Щастлив съм, защото е петък wink.gif

Плюс това довечера ще пия и може да прискоча към дискотеката tongue.gif
Rolex
Thank God It's Friday wink.gif Zatova sym shtastliv ;]
zeraful
В момента съм щастлив, защото единия ми най-добър приятел пое цялата организация по мой повод, а другият ми най-добър приятел се върна, заради мен, от Гърция. Тези хора държат на мен, какво по-хубаво от това. А и по случай повода ще се съберем цялата компания, което става доста трудно. Какво повече може да се желае ;>

friends.gif party.gif cheers.gif
Ned
Щастлив съм, защото искам да съм :>
Dragster
Мама има рожден ден. fiori.gif
dalt
Нова страница wink.gif
hatred
защото снощи беше една изпълнена със смях и готини спомени вечер smile.gif
CrazyGoD
Щастлив съм! Всичко ме радва, днес е един прекрасен ден wink.gif
mnoo_bad_boy
Щастлив съм ...
защото ще имам само 2 двойки за тоя срок (което е добре , понеже ще имам стимул да се стегна)
защото това което съм се захванал , не става и не става (което е добре , понеже явно няма да ми мине интереса към него )
защото нашите още се опитват да ме вкарат в правия път (което е добре, понеже явно ги е грижа още за мене :Д )
защото имам да връщам пари (което е добре , понеже никога няма да ме забравят )
защото довечера съм канен на купон (което е добре , понеже явно алкохола не е свършил)
Rolex
zashtoto nqmah 6 chasa angliiski yeah.gif
CrazyGoD
Днес е още един прекрасен ден wink.gif
Изпълнен съм с енергия, немога да се задържа на едно място повече от пет минути biggrin.gif
dnz
Края на срока е .. 4 дена няма изтрезняване biggrin.gif
TaRaLiNka
Ами времето е хубаво smile.gif И съм сама и съм си надула музиката.. и не са ми свършили цигарите, че и кафе има wink.gif Какво му трябва на човека? smile.gif
Ned
'Щото правя месец с аверката.
CrazyGoD
Успях да прочета последната част на поредицата книги за Хари Потър само за три дни!
Janaa
По-скоро съм радостна,защото видях човек,когото не бях виждала от много време smile.gif
Ned
...защото вечерта беше невероятна и се събудих с усмивка smile.gif
Rolex
...защото току-що си намерих hands-free-то за телефона , което търся от 4-5 месеца yeah.gif
dalt
ВИЖДАМ ЦВЕТНО fiori.gif wub.gif blink.gif fiori.gif wub.gif blink.gif fiori.gif wub.gif blink.gif
Dragster
Спечелих едно съзтезание и съм с 500 лв напред. yess.gif
Cyb3rg0d
...защото съм двуседмичен отпуск от днес и мога да се излежавам до обяд в леглото, по цял ден по кафенца с френдс и вечер по клубовете, без да се притеснявам, че утре съм на работа и да се прибирам по-рано, за да мога да се наспя! party.gif
Mitak
Аз пък съм си щастлив всеки ден - заради хората, които са около мен.
Mariyana
Аз пък съм безкрайно щастлива, защото казах каквото имам да казвам, отправиха ми блестящо предложение, брат ми се домъкна в София(макар и потрошен), довечера съм на парти и клуб с приятели, които не бях виждала от година може би, а всъщност половината ми живот в Търговище е преминал покрай тях..абе въобще ще бъдат прекрасни 3 дни. girl_in_love.gif
black_dahlia
Защото времето минава бързо yess.gif
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.