Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: О Б И Ч А М кученца!!!!
UniBG Forums > Отдих и забава > Страници
Mariyana
http://www.icts-bg.com/screenclean.swf
kaspi
ela da mi izbyrshish monitora sega smile.gif
Mariyana
QUOTE(kaspi @ Jan 19 2008, 12:14 PM) *
ela da mi izbyrshish monitora sega smile.gif

Щи избърша аз ... biggrin.gif blush.gif
Ned
Cute smile.gif
_K_G_B_
Големи сладури tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Volter
smile.gif
dreben
QUOTE(Mariyana @ Jan 19 2008, 12:07 PM) *

Гадни мастии.. Къпал съм такова нещо като това отляво.. 40-килограмово. Въпросното НЕЩО се законтри пред банята като разбра на къде отиват нещата и не пожела да влезе, та се наложи да го внесем.. буквално - като паметник.
Mariyana
QUOTE(dreben @ Jan 21 2008, 09:17 AM) *
Гадни мастии.. Къпал съм такова нещо като това отляво.. 40-килограмово. Въпросното НЕЩО се законтри пред банята като разбра на къде отиват нещата и не пожела да влезе, та се наложи да го внесем.. буквално - като паметник.

Мхахаха нормално, и моето не обичаше водата и със зор влизаше в банята като разбере за къпане. Странното е, че в морето влизаше само, кучешка му работа biggrin.gif
А и нали като ги къпеш и не бива ушите им канали да се пълнят с вода, тва е едната причина да не обичат май.
А и при всяка порода мисля е различно, имаме семейни приятели, чиито лабрадор влизаше с нас, с лодката в морето и после го пускаха и той си плуваше и си отива до брега, отделно че като си във водата и като го викнеш сам си идва или си гони пръчката без да му мигне окото колко е дълбоко...искам такова rolleyes.gif
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.