Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: как да оправя този проглем
UniBG Forums > Дискусии > Помощ
ivo_m
значи от около два месеца ми се налага първо да вляза с 1 ник и с командата /msg ns regain nick pass да си вляза с моя ник как да го оправя
int21h
QUOTE(ivo_m @ Jan 15 2008, 02:09 PM) *
значи от около два месеца ми се налага първо да вляза с 1 ник и с командата /msg ns regain nick pass да си вляза с моя ник как да го оправя

Звучи по-проблемно от колкото си мислиш. ;)
ivo_m
emi kajimi kak da go opravq ako znae6 de pls
Narf
Не можеш.
Гост
e i kakvo izliza vliza6si v mirc vsi4ko ok i v edin moment hop po4vat da te ebavat s taq rabota a slet nqkoi den i 6te po4ne da nemi davate da vlqza s nika 4e na nqkoi mu e haresal nika
Narf
-!- Q 0 ivo_m 10d :take over a ?

Имаш наказание.
ivo_m
QUOTE(Narf @ Jan 15 2008, 03:50 PM) *
Имаш наказание.

proglema e 4e nesam pravil ni6to i nz za6to e tova nakazanie i koga 6te se mahne ?
Narf
QUOTE(ivo_m @ Jan 15 2008, 06:48 PM) *
proglema e 4e nesam pravil ni6to i nz za6to e tova nakazanie i koga 6te se mahne ?

На всичко това вече съм отговорил.
ivo_m
xa taka i ne razbrah do koga mi e nakazanieto
DaDiablo
10 дни.
ivo_m
dobre e 10 dni no to si e taka ot 2 meseca ve4e tiq 10 dni ot koga po4vat da te4at ? ot dogodina li
Narf
QUOTE(ivo_m @ Jan 21 2008, 12:21 PM) *
dobre e 10 dni no to si e taka ot 2 meseca ve4e tiq 10 dni ot koga po4vat da te4at ? ot dogodina li

От деня в който си пуснал темата.
Ти кога очакваш да започнат?
ivo_m
emi o4akvah da zapo4nat ot denq v koito mi e nalojeno nakazanieto
Narf
QUOTE(ivo_m @ Jan 22 2008, 03:49 PM) *
emi o4akvah da zapo4nat ot denq v koito mi e nalojeno nakazanieto

Да, обаче е станала грешка.
RESV-то е перманентно, а '10d' е просто част от reason-а.
ivo_m
QUOTE(Narf @ Jan 22 2008, 05:10 PM) *
Да, обаче е станала грешка.
RESV-то е перманентно, а '10d' е просто част от reason-а.

e na 25 6te badeli mahnato ili ima dr proglem nqkakav ?
Narf
QUOTE(ivo_m @ Jan 23 2008, 02:56 PM) *
e na 25 6te badeli mahnato ili ima dr proglem nqkakav ?

Не.
Думата 'перманентно' означава 'завинаги'.
ivo_m
e dobre de az nesam napravil ni6to nesam daval teke over na nikoi kanal nikoga i bez ni6to nqkoi re6ava 4e sam al i krai do tuk
Гост_Sna
Не може да не си правил нищо и да ти праснат resv...тва е проГлема
ivo_m
QUOTE(ivo_m @ Jan 23 2008, 03:01 PM) *
e dobre de az nesam napravil ni6to nesam daval teke over na nikoi kanal nikoga i bez ni6to nqkoi re6ava 4e sam al i krai do tuk

emi kolkoto i da nevi se vqrva nesam no qvno tva nqma nikvo zna4enie v mirc 6tom nqkoi si haresa ti nika se dava nqkva pri4ina i krai
DaDiablo
Няма ли да се спреш?!
ivo_m
QUOTE(DaDiablo @ Jan 29 2008, 05:28 PM) *
Няма ли да се спреш?!

sas koe sas tova da si pitam za nika li ?
dnz
Просто го преглътни, не си единствен....
ivo_m
QUOTE(dnz @ Feb 1 2008, 11:15 PM) *
Просто го преглътни, не си единствен....
nemoga za6tototo znam 4e sam nevinen no nqkoi e re6il 4e trqbva da se gavri
GoodINC
Човече... ника ти е IVO_M, пари да ми дават с тоя ник няма да вляза рийш? От тука следва, че никой не ти е харесал ей така ника и да си го вземе или от завист, че е твой да го забрани...
И се пише ПРОБЛЕМ!!!
int21h
Добре де, според това, което paste-на Narf:

-!- Q 0 ivo_m 10d :take over a ?

Изглежда администраторът, който е наложил наказанието, е искал да накаже въпросния IVO_M за 10 дена, но по погрешка е сложил продължителността на наказанието в причината. Поради което наказанието вместо 10 дена е станало перманентно. Щом администраторът е сметнал, че нужното наказание е 10 дена - не мисля, че има нито смисъл нито причина да се спори за това. Но тези 10 дена са изтекли отдавна. Наистина ли не мислите, че е време псевдонима да бъде оправен и да бъде коригирана грешката с продължителността на наказанието ?
Narf
QUOTE (int21h @ Feb 11 2008, 04:41 PM) *
Добре де, според това, което paste-на Narf:

Изглежда администраторът, който е наложил наказанието, е искал да накаже въпросния IVO_M за 10 дена, но по погрешка е сложил продължителността на наказанието в причината. Поради което наказанието вместо 10 дена е станало перманентно. Щом администраторът е сметнал, че нужното наказание е 10 дена - не мисля, че има нито смисъл нито причина да се спори за това. Но тези 10 дена са изтекли отдавна. Наистина ли не мислите, че е време псевдонима да бъде оправен и да бъде коригирана грешката с продължителността на наказанието ?

Преди няколко седмици помолих да бъде махнат, никой не го направи.
Ако някой администратор види темата и има желание - ще го оправи.
killer
offtopic.gif Много смешно типче, спомних си когато бях 5-6 годишен как и аз виках проГлем smile.gif
Беше голям кеф, ама на... вече несъм на 5 годинки sad.gif
ivo_m
QUOTE(Narf @ Feb 11 2008, 04:56 PM) *
Преди няколко седмици помолих да бъде махнат, никой не го направи.
Ако някой администратор види темата и има желание - ще го оправи.

mersi za tova

QUOTE(killer @ Feb 11 2008, 05:08 PM) *
offtopic.gif Много смешно типче, спомних си когато бях 5-6 годишен как и аз виках проГлем smile.gif
Беше голям кеф, ама на... вече несъм на 5 годинки sad.gif

emi izvinqvai 4e nesam go napisal kakto trqbva no poneje nesam registriran nqma6e kak da go opravq posle go vidqh izvinqvamse na vsi4ki potrebiteli za PROgLEMA 4e e napisao g vmesto b

a po vaprosa s tova dali nqkoi bi vlqzal ili ne tvova 4e pove4eto smqtata m za pola na nqkoi e va6a rabota kogato go registrirah izop6to nesam imal tova predvid a prosto vtoroto mi ime zapo4va s m a tova koi bi vlqza e dr ne6to nee 4ak taka bezinteresen slet kato v edin moment mi se naloji da vklu4vam killimmed za6toto e taka bezrazli4en 4e nikoi neiska6e da vleze s nego
lame
CODE
Issued UNRESV for ivo_m

Triabva da moje da si vlizash s nick-a veche.
Mitak
thumbsup.gif
Можеше да се започне направо с това, вместо 1024 маймуни да си чешат езиците, оп извинете - пръстите, и да остроумничат по темата smile.gif А това кой с какъв ник влиза си е лично негов избор.

И като стана въпрос за никове - ще помоля някой да unresv & drop моите (Mitak i Adware), за да са свободни за регистрация, все пак това, че аз вече не използвам унибг не означава, че никовете ми трябва да бъдат 'погребани', а някой може да иска да ги ползва.
ivo_m
da ve4e moga za koeto iskrenno blagodarq na operatoratorite.
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.