Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Интервю с Mitak
UniBG Forums > Отдих и забава > Петък вечер
Страници: 1, 2
flx
Митак ти си наред, няма как братле. smile.gif Представи се, като за начало.
Rolex
wazaaa tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Mitak
QUOTE(flx @ Jan 13 2008, 02:34 AM) *
Митак ти си наред, няма как братле. smile.gif Представи се, като за начало.

Ей, подкванахте ме smile.gif
Ами какво да се представям.... казвам се Димитър Терзиев, на 27г. Те сигурно за това и ми викат "чичо".

QUOTE(behind @ Jan 13 2008, 12:12 PM) *
wazaaa tongue.gif tongue.gif tongue.gif

Бива, тъкмо ставам.
Ned
За какво се ядосваш най-често и защо?
int21h
С какво се занимаваш? В смисъл.. какво работиш?

P.S. Ако сметнеш въпросът за прекалено личен, можеш да не отговориш.
Sameveel
Какво най-много ти липсва от детските години? smile.gif
Mitak
QUOTE(Ned @ Jan 13 2008, 01:34 PM) *
За какво се ядосваш най-често и защо?

За глупости, и то много често. И това е един от най-големите ми недостатъци.

QUOTE(int21h @ Jan 13 2008, 02:07 PM) *
С какво се занимаваш? В смисъл.. какво работиш?

P.S. Ако сметнеш въпросът за прекалено личен, можеш да не отговориш.

Ами в момента - Системен Администратор. Както и преди де - до сега не съм работил друго.
Поддържаме с колегата няколко Линукс сървъра, един SUN, един Apple Server и едно CISCO.
Останалите компютри не ги броя, макар, че са над 50 smile.gif MAC OS, Windows...

QUOTE(Sameveel @ Jan 13 2008, 02:20 PM) *
Какво най-много ти липсва от детските години? smile.gif

Всичко. Да, наистина smile.gif Беше си по-хубаво "едно време".... така де - по цял ден се шматкаш насам-натам...
Mariyana
Би ли изброил по 2 свои положителни и отрицателни черти?

п.с. Като пропуснеш това, което си споменал в предходните отговори.
kaspi
i redovniq mi vypros bira vodka ili rakiq ?
^_JoHn_DoE_
Как върви работата в Download.bg?
Mitak
QUOTE(Mariyana @ Jan 13 2008, 04:34 PM) *
Би ли изброил по 2 свои положителни и отрицателни черти?

п.с. Като пропуснеш това, което си споменал в предходните отговори.

Ами положителна черта ми е може би, че до сега не е имало случай да откажа да помогна на приятел - било с пари, или каквото и да е друго.
Винаги изпълнявам обещанията си - каквото и да ми струва това.

Иначе отрицателните....
Нервен съм /май прекалено много/, т.е. лесно "паля".
Понякога говоря/върша разни работи доста прибързано, и много често минути след това съм съжалявал...

QUOTE(kaspi @ Jan 13 2008, 04:40 PM) *
i redovniq mi vypros bira vodka ili rakiq ?

И вино!

QUOTE(^_JoHn_DoE_ @ Jan 13 2008, 05:11 PM) *
Как върви работата в Download.bg?

Не съм писал нищо за download.bg от години.
Може би когато ми остане време ще напиша нещоsmile.gif
satanas
Какво мислиш за UniBG и струват ли си усилията, които хвърляте с ongeboren и NoEx ?
Mitak
QUOTE(satanas @ Jan 13 2008, 06:02 PM) *
Какво мислиш за UniBG и струват ли си усилията, които хвърляте с ongeboren и NoEx ?

Ако съм мислил, че не усилията струват - не бих се захванал.
Иначе какво мисля за УниБГ....
Как да го кажа - прекалено много интриги. Всеки трети е недоволен от нещо или от някой.
Според мен потребителите ще продължат да намаляват, и няма какво да направим за това.... спомням си далечната 2000/2001г. - всеки знаеше какво е ИРЦ, всеки "влизаше в мирката". Сега нещата стоят по друг начин - на 10 души един да знае какво е ИРЦ, останалите ползват други чатове с повече възможности - Скайп, ICQ и т.н. А, там няма и оператори, които да ти сложат клине за спам/инвите smile.gif

И малко се отплесвам:
Една препоръка към всички оператори - да престанат да слагат к/г линии за "спам", "инвайт", "абюз" и т.н. За това си има ботове и една много хубава команда - /ignore. Картинката става още по-жалка, когато "ударят" някой по-малък интернет доставчки, зад чието ИП са няколко стотин души например... и после се започва с обяснения от вида на "ами смени си доставчика, купи си бнц...". И после - защо нямало потребители smile.gif

Ето това НЕ харесвам в УниБГ - лекомислието, с което се налагат разни забрани.
Dragster
QUOTE(Mitak @ Jan 13 2008, 06:49 PM) *
Ако съм мислил, че не усилията струват - не бих се захванал.
Иначе какво мисля за УниБГ....
Как да го кажа - прекалено много интриги. Всеки трети е недоволен от нещо или от някой.
Според мен потребителите ще продължат да намаляват, и няма какво да направим за това.... спомням си далечната 2000/2001г. - всеки знаеше какво е ИРЦ, всеки "влизаше в мирката". Сега нещата стоят по друг начин - на 10 души един да знае какво е ИРЦ, останалите ползват други чатове с повече възможности - Скайп, ICQ и т.н. А, там няма и оператори, които да ти сложат клине за спам/инвите smile.gif

И малко се отплесвам:
Една препоръка към всички оператори - да престанат да слагат к/г линии за "спам", "инвайт", "абюз" и т.н. За това си има ботове и една много хубава команда - /ignore. Картинката става още по-жалка, когато "ударят" някой по-малък интернет доставчки, зад чието ИП са няколко стотин души например... и после се започва с обяснения от вида на "ами смени си доставчика, купи си бнц...". И после - защо нямало потребители smile.gif

Ето това НЕ харесвам в УниБГ - лекомислието, с което се налагат разни забрани.

A, колко ми хареса това, което написа.
Тука важи и поговорката: Влоа рие, рие па си го изрие.

Да не съм офф:
Любимият ти ден от седмицата? Защо?
Ned
За какво мечтаеш? smile.gif
Mitak
QUOTE(Dragster @ Jan 13 2008, 07:19 PM) *
A, колко ми хареса това, което написа.
Тука важи и поговорката: Влоа рие, рие па си го изрие.

Да не съм офф:
Любимият ти ден от седмицата? Защо?

Петък. Защо -> последен работен ден.
Харесва ми и всеки друг ден, в който ми се случи нещо интересно.

QUOTE(Ned @ Jan 13 2008, 07:31 PM) *
За какво мечтаеш? smile.gif

И аз не знам... прекалено много мечти имам smile.gif
Тази, която смятам да осъществя скоро - да скоча с парашут..... предполагам - ще е готино, летял съм с парапланер, и чувството е неописуемо. С парашут би било по-готино.... и току виж не се отворил, и съм ви освободил от присъствието си smile.gif
Ned
QUOTE(Mitak @ Jan 13 2008, 08:21 PM) *
И аз не знам... прекалено много мечти имам smile.gif
Тази, която смятам да осъществя скоро - да скоча с парашут..... предполагам - ще е готино, летял съм с парапланер, и чувството е неописуемо. С парашут би било по-готино.... и току виж не се отворил, и съм ви освободил от присъствието си smile.gif

off: Kiwi!

on: Как се виждаш след 10 години?

edit: Знам, че малко не спазих правилата, затова няма да задавам повече въпроси. Тоя ми беше последният. ;p
Mitak
QUOTE(Ned @ Jan 13 2008, 08:42 PM) *
off: Kiwi!

on: Как се виждаш след 10 години?

edit: Знам, че малко не спазих правилата, затова няма да задавам повече въпроси. Тоя ми беше последният. ;p

Остарял... може би с леко бяла коса, женен с деца smile.gif
ludacris-
Kakvo dete beshe?
zeraful
Помниш ли вечерите, когато се събираше с тайфата на пейките пред блока ? :>
Volter
Коя жена преби последно? biggrin.gif
Mitak
QUOTE(ludacris- @ Jan 13 2008, 11:03 PM) *
Kakvo dete beshe?

Много ама много палаво. Голям белалия.

QUOTE(zeraful @ Jan 13 2008, 11:17 PM) *
Помниш ли вечерите, когато се събираше с тайфата на пейките пред блока ? :>

Разбира се smile.gif Това е нещо, което никога не се забравя.... първоро приятелство, първото сбиване, първата пакост, която си направил.... това не може да се забрави, и е нещото, което в момента най-много ми липсва. Сега всеки е поел пътя си на някъде.... и срещите са все по-редки.

/offtopic:
Макар, да не е точно пред блока - израсъл съм на село.

QUOTE(Volter @ Jan 13 2008, 11:31 PM) *
Коя жена преби последно? biggrin.gif

Не пребивам жените smile.gif
Ако имаш предвид друг вид пребиване.... не съм от тези, които се хвалят за "подвизите" си.
mnoo_bad_boy
С какво се гордееш най-много , от досега постигнатото (каквото и да е то)
magdanoz
3 neshta bez koito ne mojesh smile.gif
Mitak
QUOTE(mnoo_bad_boy @ Jan 13 2008, 11:58 PM) *
С какво се гордееш най-много , от досега постигнатото (каквото и да е то)

Не съм горделив, но може би с това, че съм постигнал абсолютно всичко почти сам.
Mitak
QUOTE(magdanoz @ Jan 14 2008, 12:03 AM) *
3 neshta bez koito ne mojesh smile.gif

Семейство, приятели, забавления... въпреки, че вторите се броят на пръсти.
Sameveel
Ако имаш възможност да играеш в някакъв филм, какъв ще е филмът и каква ще е твойта роля?
hatred
Митак от това, което съм видял от теб, си страхотен човек.

Чудя се даваш ли втори шанс на хората, които са около теб? А този шанс по-лесно или по-трудно го даваш на близките си?
Mitak
QUOTE(Sameveel @ Jan 14 2008, 12:44 AM) *
Ако имаш възможност да играеш в някакъв филм, какъв ще е филмът и каква ще е твойта роля?

Сигурно в някой екшън smile.gif
И... сега ще кажа и част от сценария.... нали знаете, че в 99% от американските (а и не само) екшъни най накрая на филма "лошия" хваща някаква жена, и кара "добрия" да хвърли пистолета, иначе ще я застреля. Е, аз ще опукам или "лошия" в десятката, или ако няма добра видимост - първо жената, после "лошия".
Макар, че ми се би искало аз да съм лошия smile.gif Но тъй като "доброто" във филмите винаги побеждава (за жалост не е така и в деиствителност), може би ще съм от "добрите".

QUOTE(hatred @ Jan 14 2008, 02:17 AM) *
Митак от това, което съм видял от теб, си страхотен човек.

Чудя се даваш ли втори шанс на хората, които са около теб? А този шанс по-лесно или по-трудно го даваш на близките си?

Давам им винаги.
Аз съм такъв, че каквото и зло да ми направи някой съм в състояние да го забравя много лесно.
По принцип гледам да запомня само хубавите неща.
Mariyana
Миташки, на какво се базира щастието според теб?
Mitak
QUOTE(Mariyana @ Jan 14 2008, 10:29 AM) *
Миташки, на какво се базира щастието според теб?

На семейството, приятелите... на всичко, което малко или много те кара да се радваш, че си жив/а smile.gif
За жалост някои неща зависят и от парите, но аз винаги ги слагам на последно място.
int21h
Все още ли ти е неприятно интервюто? :)
Mitak
QUOTE(int21h @ Jan 14 2008, 11:31 AM) *
Все още ли ти е неприятно интервюто? smile.gif

Не съм казал, че ми е неприятно smile.gif
Просто не обичам да говорят много-много за мен....
Narf
Кое е най-голямото предизвикателство, пред което си се изправял?
magdanoz
pomnish li 1woto napiwane (razkaji) :>
Mitak
QUOTE(Narf @ Jan 14 2008, 01:25 PM) *
Кое е най-голямото предизвикателство, пред което си се изправял?

Да си взема изпита по висша математика 4-та част.
Взех го. На 15-тото явяване. Ама научих задачите на изуст, и даскала доказа това, което искаше да ми докаже - че всичко е от мързел smile.gif

QUOTE(magdanoz @ Jan 14 2008, 02:17 PM) *
pomnish li 1woto napiwane (razkaji) :>

Мда. 3-ти клас. Бяхме на един лагер на Цигов Чарк. Всеки ден обядвахме в "Орбита", и ме избъзикаха че не съм можел да изпия една двойна бира (т.е. литър, халба). Поръчах си, сервитьора със всичкия си акъл ми донесе и.... оплетох краката.
После не помня кой и как ме е носил до бунгалото. Два дни след това нашите дойдоха и си ме прибраха smile.gif
Stillness
С какво ще запомниш изминалата година и какво искаш да ти се случи през настоящата?
Mitak
QUOTE(Stillness @ Jan 14 2008, 04:57 PM) *
С какво ще запомниш изминалата година и какво искаш да ти се случи през настоящата?

Изминалата година.... има и хубави и лоши моменти.
Хубаото е новата ми работа smile.gif
Лошите... прекалено лични, но все пак да споделя нещо - бях предаден от хора, от които най-малко съм очаквал.
Какво искам да ми се случи ли?
Не знам, честно. Каквото му дойде. Стига да е по-добре от предната smile.gif
IronMaiden
коя ти е любимата песен smile.gif чичо митко ? smile.gif
Mitak
QUOTE(IronMaiden @ Jan 14 2008, 11:34 PM) *
коя ти е любимата песен smile.gif чичо митко ? smile.gif

Нямам любима песен smile.gif
Слушам всичко, което ми харевсва, както и не помня изпълнители.

А ти ако още веднъж ми кажеш чичо, ще ти пратя мутри smile.gif Да те отвлекат, и да те напият с чист спирт.
Mariyana
Енддд последният ми въпрос.

Би ли изготвил/нахвърлял един дневен делничен графи, как протича точно деня ти? И понеже знам, че всеки ден е малко или много по различен от предходния, ще помоля за приблизителен. А ако смяташ, че е прекалено лично, просто ще подменя въпроса.
Mitak
QUOTE(Mariyana @ Jan 15 2008, 12:05 AM) *
Енддд последният ми въпрос.

Би ли изготвил/нахвърлял един дневен делничен графи, как протича точно деня ти? И понеже знам, че всеки ден е малко или много по различен от предходния, ще помоля за приблизителен. А ако смяташ, че е прекалено лично, просто ще подменя въпроса.

Ами в 7 часа ставане, после подробности в банята/тоалетната smile.gif
После хапвам, пия кафе..
След това, към поглеждам през прозореца дали ме чака долу човека, който ме кара до работата...
Отивам на работа къ 9:00-9:30 (при нас закъснение от час-час и половина не е закъснение), пак пия кафе (правим оперативка с колегите, докато лелката изчисти офиса). Оперативката е до към 10:30, после се опитваме да работим...
Към 12:30 - обяд. Ако пак са забравили да ни запазят маса, и няма места в ресотранта - обяда се отлага за 13:00 (сервитьорката праща "стрела":).
Обяд до към 13:30-14:30. После пак кафе. Към 15:00 може и да започнем да работим нещо.
И така си избутваме до към 18:00, когато е краят на работния ден. Ако в промеждутъка 9:00-18:00 има някакъв проблем с някоя кошница (т.е. компютър), от нас се очаква да го разрешим.
Към 18:30 трябва да съм се довлякъл до спирката, където ме чака същият онзи човек от 8:00 smile.gif И към 19:00 съм си вкъщи. Хапвам каквото има, виждам се с нашите и в общия случай (като изключим последните 3 седмици) изилзам да пия 1 уиски или чай с коняк. Понякога и вино.
Прибирам се към 23:00, малко да видя този-онзи из разните скайпове и ирц-та, и към 0:30 вече съм отнесен smile.gif

Ами горе-долу е това... скучното ми ежедневие smile.gif
Sameveel
Любима приказка?
Mitak
QUOTE(Sameveel @ Jan 15 2008, 12:36 AM) *
Любима приказка?

Всичко на братя Грим smile.gif
А за определено заглавие - просто не се сещам. Отдавна не съм чел приказки.
Mariyana
QUOTE(Mitak @ Jan 15 2008, 12:20 AM) *
Ами горе-долу е това... скучното ми ежедневие smile.gif

ебати, системен администратор да е човек на тоя свят, все лентяйската ще я кара rolleyes.gif biggrin.gif
flx
Какво мислиш да правиш за напред в живота си?
Stillness
"За" или "против" брака? И съответно, защо?
black_dahlia
Ако имаше възможността да избираш къде да живееш, кое място би избрал?
Mitak
QUOTE(flx @ Jan 15 2008, 11:26 AM) *
Какво мислиш да правиш за напред в живота си?

Ами като за начало - тази година да защитя дипломна работа smile.gif
А в общ план... не знам, каквото се случи - това, аз не обичам да кроя планове за бъдещето, защото винаги когато се надявам на нещо - то се проваля smile.gif И така... предпочитам да вземам решенията винаги в последния момент.

QUOTE(Stillness @ Jan 15 2008, 02:13 PM) *
"За" или "против" брака? И съответно, защо?

И за, и против... всеки сам трябва да реши. Нищо не пречи да живееш и без брак... но пък от друга страна има някакви сложнотии, свързани с децата и т.н. Не разбирам от брачно право или както там се казва.
В чисто човешки план:
Аз лично бих подписал smile.gif Няма какво толкова да ми вземе жената при евентуален развод (а то реално това е единствения минус на брака, и за това ги има и предбрачните договори)...

QUOTE(black_dahlia @ Jan 15 2008, 02:22 PM) *
Ако имаше възможността да избираш къде да живееш, кое място би избрал?

Бих си останал в България. Забелязал съм, че където и да ходя винаги си ме влече родното място.... може държавата ни да е мизерна, но си обичам родината!
Ако реша да ходя някъде винаги има къде и при кого да отида - имам братовчеди в Англия, Германия, САЩ, Канада, Испания.... и много пъти са ми предлагали да ходя при тях... на екскурзия бих отишъл, но да живея там - едва ли. Ще ми липсват летните вечери, прекарани под открито небе на полянката в двора ми, ще ми липсва и "нощния риболов", на който само името му е риболов, ще ми липсват семейство, приятели, роднини....
Volter
Крадеш ли бе лъжец? tongue.gif
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.