QUOTE(flx @ Jan 15 2008, 11:26 AM)

Какво мислиш да правиш за напред в живота си?
Ами като за начало - тази година да защитя дипломна работа

А в общ план... не знам, каквото се случи - това, аз не обичам да кроя планове за бъдещето, защото винаги когато се надявам на нещо - то се проваля

И така... предпочитам да вземам решенията винаги в последния момент.
QUOTE(Stillness @ Jan 15 2008, 02:13 PM)

"За" или "против" брака? И съответно, защо?
И за, и против... всеки сам трябва да реши. Нищо не пречи да живееш и без брак... но пък от друга страна има някакви сложнотии, свързани с децата и т.н. Не разбирам от брачно право или както там се казва.
В чисто човешки план:
Аз лично бих подписал

Няма какво толкова да ми вземе жената при евентуален развод (а то реално това е единствения минус на брака, и за това ги има и предбрачните договори)...
QUOTE(black_dahlia @ Jan 15 2008, 02:22 PM)

Ако имаше възможността да избираш къде да живееш, кое място би избрал?
Бих си останал в България. Забелязал съм, че където и да ходя винаги си ме влече родното място.... може държавата ни да е мизерна, но си обичам родината!
Ако реша да ходя някъде винаги има къде и при кого да отида - имам братовчеди в Англия, Германия, САЩ, Канада, Испания.... и много пъти са ми предлагали да ходя при тях... на екскурзия бих отишъл, но да живея там - едва ли. Ще ми липсват летните вечери, прекарани под открито небе на полянката в двора ми, ще ми липсва и "нощния риболов", на който само името му е риболов, ще ми липсват семейство, приятели, роднини....