Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: ЦСКА представи официално Бадема, наградиха Велизар, Машадо с нов договор
UniBG Forums > Отдих и забава > Спорт
peckolai

Ръководството на ЦСКА в лицето на президента на клуба Александър Томов представи официално новото попълнение на червените Емил Гъргоров. Бадема е преотстъпен до юни 2008 година от френския Страсбург, като в договора на полузащитника има клауза, която дава възможност на 30-кратните шампиони да го закупят от елзаския тим.

От новия полусезон Гъргоров ще играе с фланелка номер 11, която му бе връчена на специална церемония на стадион "Българска армия".

"Обещавам 9 гола през втория полусезон", каза пред медиите Бадема. Александър Томов призна, че попаденията на юношата на Локомотив Сф да са 7 или 8, той няма да му се разсърди.

"Надявам се да радвам феновете с играта си, както и преди време, когато бях отново на "Армията", допълни нисичкият полузащитник.

Томов призна още, че на сбирката вечерта след победата във вечното дерби с Левски, футболистите на тима сами са изказали мнението си в подкрепа на Емо Гъргоров, че той е човекът, който ще свърши работа като офанзивен полузащитник.

На церемонията полузащитникът на армейците Велизар Димитров получи и наградата си за футболист на 2007 година на ЦСКА в анкета на феновете на тима. От 1 563 гласували привърженици на червения клуб 749 за дали вота си за перничанина. Той изпревари в подреждането Александър Тунчев, който има 340 гласа, а третата позиция бе разделено от вратаря Ивайло Петров и голмайстора Неи, които имат по 110.

"Няма награда, която да не радва всеки един футболист. Това е голямо признание за мен, тъй като е от феновете на отбора. Колкото и клиширано да звучи, това го дължа на целия отбор", каза Велизар Димитров.

Междувременно президентът Александър Томов разкри, че защитникът Фелипе Машадо е подписал нов договор с ЦСКА, който ще го задържи на "Армията" до 2010 година.

"Доволни сме от него, той вкара решаващи голове и искаме да го зъдаржим", мотивира се Томов.

Източник
peckolai
Бразилецът Евертон пристигна в България

Бразилецът Евертон Фернандо Джилио – Тон пристигна в България. Младият футболист кацна следобед на летище София, след което директно се присъедини към отбора на ЦСКА.

Така офанзивният халф се включи във втората за деня тренировка на играчите на Стойчо Младенов, която се провежда на стадион „Българска армия”.

Утре отборът заминава за Анталия, където ще проведе първия етап от зимната си подготовка.

Източник
peckolai
Тон: ЦСКА е класен европейски клуб

Бразилецът Тон, който направи първа тренировка за ЦСКА, заяви пред Дарик, че ще направи всичко по силите си, за да си спечели договор с "червените".

"Времето е различно в сравнение с това в Бразилия, но искам да стана част от ЦСКА, защото знам, че този отбор се бори за шампионската титла и ми дава възможност да съм част от класен европейски клуб.
Бразилецът допълни, че за последно е играл в отбора на Атлетико Такуаритинга, който се подвизава в втора дивизия на щата Сао Паоло. Тон е юноша елитния Палмейрас, където е записал мачове за втората формация на клуба.

Източник
peckolai
Валентин Илиев тренира за пръв път с Норич

Валентин Илиев тренира за първи път с Норич, след като се присъедини към английския футболен клуб в понеделник вечерта, съобщават английските медии.

Трансферът на стойност 700 хиляди английски лири трябва да стане факт до два дни, съобщават медиите на острова, позовавайки се на агента Емил Данчев. "Най-късно до два дни очаквам развитие по случая.

Той е щастлив, че е в Англия и бе приет много добре от другите играчи на Норич. Това не са проби, Валентин Илиев е национал на България и е в интерес на мениджъра на отбора да го привлече.

Нормално е да тренира с отбора за да го види спортният директор", заяви Данчев, който е в Англия и заради трансферната сага около Димитър Бербатов. Според Емил Данчев защитникът на ЦСКА има голямо желание да последва Мартин Петров и Димитър Бербатов с трансфер в английски клуб.

Към Валентин Илиев имаше интерес и от германските Енерги Котбус и Нюрнберг, както и от Уотфорд, чиято оферта от 200 хиляди лири беше отхвърлена преди година.

"В миналото имах оферти и от други отбори, но не исках да напускам ЦСКА. Мисля си, че сега е правилното време. Аз съм голям фен на британския футбол и харесвам физическата игра в него", заяви Валентин Илиев.

Източник
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.