Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Къде е най-добре да продължи кариерата на Бербатов?
UniBG Forums > Отдих и забава > Спорт
flx
Според вас, къде ще е най-добре да продължи кариерата си нашият национал?
dlh
барселона :>
hatred
QUOTE(dlh @ Jan 7 2008, 10:37 PM) *
барселона :>

Да бе, и да се примири с живота на вечно втори biggrin.gif

Иначе по темата в Мачестър. Било то Сити или Юнайтед.
starshine
ne sym golqm fen na milan, no si mislq, che tam mnogo uspeshno mozhe da zamesti andrejcho
Rolex
И преди съм го казвал , и сега ще го кажа - не съм такъв голям фен на Ман. Юнайтед , но определено мисля , че Бербо е за там.
lame
toj si znae naj-dobre, no spored men stila mu podhojda naj-mnogo na Arsenal.
dreben
Ливърпул :D
Ned
При червените дяволи.
Part
Добавете моля ви се Барселона .... съгласявам се изцяло с мнението на dlh а този незнам кой е hatred ама то си личи че момчето грам не разбира от футбол smile.gif
DaDiablo
QUOTE(Part @ Jan 8 2008, 12:09 PM) *
Добавете моля ви се Барселона .... съгласявам се изцяло с мнението на dlh а този незнам кой е hatred ама то си личи че момчето грам не разбира от футбол smile.gif

thumbsup.gif
flx
QUOTE(Part @ Jan 8 2008, 12:09 PM) *

Мога да ти кажа, че е много прав, Камен.Първо в барселона има голямо разнобразие на нападатели, като почнем от Ето'о,Енри,Дос Сантос,Роналдинйо, конкуренция е голяма, второ той е свикнал с английския стил на игра, трето докато се климатизира ще мине доста време.За Манчестер плюсовете са повече.Първо конкуренцията не е голяма, Саха не се намира в форма, а останалите нападатели са Руний и Тевез(те главно играят зад нападателите, те не са чисти нападатели).Точно на Манчестер Юнайтед им трябва един таран, като Бербатов, да продължа , второ той е свикнал с английския стил на игра и ще му е доста по лесно да се набие в титулярния състав.Така, че плюсовете за Манчестер са повече.
DeStRuCti0N
Манчестър Юнайтед
peckolai
YNWA !!!
hatred
QUOTE(Part @ Jan 8 2008, 10:09 AM) *

Роска, аз може да не разбирам от футбол, ама че сте втори, втори сте :> Не, че е сефте, де :>
Part
Каменчо не се притеснявай има още много мачове smile.gif .... DaDiablo ... разбираш ме напълно мисля а що се отнася до flx .... че ще е най-добре в манчестър да .... но да казваш че е свикнал с англииския стил не мисля ... спомни си германия а и стила в испания е различен ... подобен леко на германия ...всеки си мислеше че той няма да се справи в англия ама се справи .. няма да му е трудно и ж испания ... но не го искам в барселона че не искам да го псувам smile.gif)) VISCA BARCELONA ! smile.gif
Part
и между другото камен забравих да допълня че 2-ро място е много по-добре отколкото 4-то на което се намират някои селски махленски отборчета smile.gif))) biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.