Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Защо според вас в интернет хората се държат лошо?
UniBG Forums > Отдих и забава > Душевна кофа
ludacris-
Здравейте.
Та както си седях и разглеждах форума ми дойде идеята за тази тема smile.gif
Какво е мнението ви за online боксиорите?Защо хората в интернет има толкова много обиди?
Аз мисля че това е така , защото си мисялт че в интернет са анонимни и никой не може да ги намери..Това е грешка..всеки може да бъде намерен.
magdanoz
shtoto mnogo dobre znaqt che sa nedosegaemi smile.gif
i che ne mojesh da mu razmajesh nosa kato ti tegli edna maina
dokato f2f ne e taka :>
diabolic
Темата предполага ,че добри хорица влизат в интернет и се държат лошо , а извън виртуалния свят са душички.Не съм съгласна с това , според мен същите тези хора страдат от липса на възпитание и комплекси , както в интернет , така и в реалния свят.Най-много да им идва повече смелост от това ,че могат да безчинстват с нулеви последствия.
CrazyGoD
<GLAF]iN]L0v3> ama vikate lamera nema pari za hlqb ama turil net i we4e irc babait

Цитат от един приятел! Доста точно си го е казал wink.gif
^_JoHn_DoE_
QUOTE(diabolic @ Jan 4 2008, 11:37 PM) *
Темата предполага ,че добри хорица влизат в интернет и се държат лошо , а извън виртуалния свят са душички.Не съм съгласна с това , според мен същите тези хора страдат от липса на възпитание и комплекси , както в интернет , така и в реалния свят.Най-много да им идва повече смелост от това ,че могат да безчинстват с нулеви последствия.

Има и такива случай, но не всички.
Един от моя клас е много добър ученик (т.е в дисциплина и т.н), учителите го хвалят, че е много послушен. На никой нищо не казва освен на приятеля си по чин, а ако си говори с някой то не се случва често. Обаче в чата тоя човек е опасен, знае всички 'поздрави' за майки, лели, баби, п*тки, г*зове и т.н, в чата е много боен и опасен.
Според мен е по-добре да си естествен навсякъде, макари с лошо възпитание. smile.gif
Ned
QUOTE(^_JoHn_DoE_ @ Jan 5 2008, 02:18 PM) *
Има и такива случай, но не всички.
Един от моя клас е много добър ученик (т.е в дисциплина и т.н), учителите го хвалят, че е много послушен. На никой нищо не казва освен на приятеля си по чин, а ако си говори с някой то не се случва често. Обаче в чата тоя човек е опасен, знае всички 'поздрави' за майки, лели, баби, п*тки, г*зове и т.н, в чата е много боен и опасен.
Според мен е по-добре да си естествен навсякъде, макари с лошо възпитание. smile.gif

off:Обади се единия онлайн бабаит.

on:Както каза magdanoz в интернет всеки се мисли за untouchable.
^_JoHn_DoE_
QUOTE(Ned @ Jan 5 2008, 03:13 PM) *

disagree.gif lmao.gif tooth.gif

Само когато си анонимен си недосегаем...
G0lden
Аз немога да се съглася,че само мирни душички в интернет се правят на мутри,а реално са кротки. И от двата типа ги има. Сявки хора.. най-вече е от възраста. Вече всеки втори тати и мама му прекарват интернета и знаете как се почва. Гейм сървари на разни игри,чатове,форуми... Абе и аз на 13 като съм сядал на пс съм псувал като разпран. Беше във сървар на цс и си изпатих. Това да си мислиш,че си анонимен и неоткриваем е голяма заблуда. tooth.gif mf_pcwhack.gif След като съм го преживявал реално като по-малък. biggrin.gif Според мене 50 процента от тия глупости идват от деца под 15. Според зависи/обноските и акъла на момчето. Така,че не виня никой. Хора всякакви.. Може би повече иди от пубертета/годинките, защото не вярвам на 13 да ако сте имали пс да сте били по-умни. Или да не сте били по-умни сте били по-възпитани зависи от родителите. biggrin.gif
ill`
QUOTE(ludacris- @ Jan 4 2008, 10:09 PM) *
Здравейте.
Та както си седях и разглеждах форума ми дойде идеята за тази тема smile.gif
Какво е мнението ви за online боксиорите?Защо хората в интернет има толкова много обиди?
Аз мисля че това е така , защото си мисялт че в интернет са анонимни и никой не може да ги намери..Това е грешка..всеки може да бъде намерен.

А аз мисля, че е адски глупаво да се мисли по тая тема. А пък си е направо малоумие да се дразниш от въпросните. Когато някой от тия, които са ме заплашвали, псували, набивали, изнасилвали и прочее във виртуалното пространство, ми дойде пред вратата с цел да осъществи намеренията си, тогава може и да се замисля лекичко.
П.П. Всъщност един наистина дойде. Ама той вече не влиза нито в чат, нито във форуми. Загубихме го... а може би той беше Единственият.
int21h
QUOTE(^_JoHn_DoE_ @ Jan 5 2008, 05:03 PM) *
:disagree: :lmao: :tooth:

Само когато си анонимен си недосегаем...

Няма вариант да си наистина анонимен. От което следва, че няма вариант да си недосегаем.

[offtopic]
ill` пак избухна с рулиращ подпис. ;)
[/offtopic]
Mandy
QUOTE(G0ld^B0y @ Jan 5 2008, 08:06 PM) *
Според мене 50 процента от тия глупости идват от деца под 15.

Вярвам, че този извод е плод на задълбочено и целенасочено проучване, но аз ще си позволя да оспоря и, въпреки че нямам черно на бяло (което просто си остава бяло) данни, ще увелича процента на 80.
А по темата - някои хора просто имаме кофти аура ;)
Blady
За толкова им стигат годините... или "капацитетът"... smile.gif
Dragster
QUOTE(Ned @ Jan 5 2008, 03:13 PM) *

on:Както каза magdanoz в интернет всеки се мисли за untouchable.

И ти явно си един от онлайн бабаитите, а? biggrin.gif
QUOTE(Ned @ Jan 9 2008, 12:40 PM) *
.. 'щот не знам дали Марияна ща трепа, ма аз...
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.