EraseD
Jan 1 2008, 01:25 AM
Така се случи че за първа година ми се случва да съм на работа и реших да направя една малка статистика на хора, които празнуват Нова Година в IRC. Статистиката е от 2-а канала (няма да споменавам кой са за да няма замисал за invite кекеке). За мое голямо разочарование имаше не малко хора, които предпочитата да изкарат празника в IRC, отколкото с приятели някъде, сигурно са повече от това което ще покажа, ама все пак не съм слънце да огрея навсякъде
DJ^Mack^Randy, dlh, magdanoz, Vld, CrazyStory, Jeeri, Fr0N7Lin3, _SySt3m_ErRoR_F, NuRi, roksana, ntL, patco, {SlAdKaTa`SaRa}, ^Flash^, TODOR, divo_ kote, Bog, Year, {Love`Tedi}, opasno_sladka_f, Itck0, lou2`s, FireLine, FashionBoy, ia, k0kI, {F}urious, K_E_N_E_T_I_K, CaRTeL, Tpou, vvip, OC-, MitkyY, CrazyMaster, MUSSITO, __fenza^, mravka_ deltonis, Smarta, Voivoda, ArchSoul, Whey, LIMAHL, IVAN, h3ad7rick, _Dan4o_, ^Ri4ka^
diabolic
Jan 1 2008, 09:56 AM
и кво ?
Rolex
Jan 1 2008, 10:04 AM
Както каза diabolic - и кво ? То и аз бях пред PCто , не защото ми е по-кеф да съм пред IRC,отколкото с приятели,а защото здравето ми не позволява да празнувам...
EraseD
Jan 1 2008, 12:12 PM
вие сте хора на чата

се в чата да си празнувате празниците
Успех
GoodINC
Jan 1 2008, 12:19 PM
Бе я си глей работата бе, къв си ти, че ще съдиш хората? Да не си нещо повече от тях, я ходи скочи от по-височко така...
diabolic
Jan 1 2008, 12:25 PM
QUOTE(EraseD @ Jan 1 2008, 12:12 PM)

вие сте хора на чата

се в чата да си празнувате празниците
Успех

Ха ха ха !Ми ти каде си бил бе отворко и само не ми казвай бях на работа , защото идея нямаш хората ,които са били в чата , защо са били там .Ай сиктир ве !Пожелавам ти тази година по малко да гледаш , какво правят другите около теб и повече да гледаш себе си .
Rolex
Jan 1 2008, 12:29 PM
QUOTE(GoodINC @ Jan 1 2008, 12:19 PM)

Бе я си глей работата бе, къв си ти, че ще съдиш хората? Да не си нещо повече от тях...
И аз се чудя абсолютно същото?EraseD,кой подяволите си ти,че да държиш сметка на хората къде да си прекарат празника?К'во те интересува тебе не мога да разбера?Както каза чичо Гудьо -
QUOTE(GoodINC @ Jan 1 2008, 12:19 PM)

я ходи скочи от по-височко така...
Mitak
Jan 1 2008, 12:39 PM
Ами и аз за първи път от поне 8 години останах вкъщи, и посрещнах нова година с родителите си. ПЦ-то ми е в съседната стая, и не виждам нищо лошо в това да седна да се поздравя с хората.
Седнах, пусмах един поздрав през Global, може и да са били повече, не помня, съспенднах няколко ника "Честита Нова Година", и тва е

А, и набик клине на Ноекса, дано не се сърди :П
Та, какъв е проблема, че някой е имал достъп до ПЦ през новогодишната вечер?
Аз ако нямах ПЦ щях да се вържа през ГСМ-а и пак да поздравя хората.
Хайде живи и здрави, и по-леко с класациите за хора, които едва ли познаваш, и едва ли знаеш каква е причината някои от тях да са си вкъщи!
CrazyGoD
Jan 1 2008, 01:10 PM
QUOTE(EraseD @ Jan 1 2008, 01:25 AM)

Така се случи че за първа година ми се случва да съм на работа и реших да направя една малка статистика на хора, които празнуват Нова Година в IRC. Статистиката е от 2-а канала (няма да споменавам кой са за да няма замисал за invite кекеке). За мое голямо разочарование имаше не малко хора, които предпочитата да изкарат празника в IRC, отколкото с приятели някъде, сигурно са повече от това което ще покажа, ама все пак не съм слънце да огрея навсякъде
DJ^Mack^Randy, dlh, magdanoz, Vld, CrazyStory, Jeeri, Fr0N7Lin3, _SySt3m_ErRoR_F, NuRi, roksana, ntL, patco, {SlAdKaTa`SaRa}, ^Flash^, TODOR, divo_ kote, Bog, Year, {Love`Tedi}, opasno_sladka_f, Itck0, lou2`s, FireLine, FashionBoy, ia, k0kI, {F}urious, K_E_N_E_T_I_K, CaRTeL, Tpou, vvip, OC-, MitkyY, CrazyMaster, MUSSITO, __fenza^, mravka_ deltonis, Smarta, Voivoda, ArchSoul, Whey, LIMAHL, IVAN, h3ad7rick, _Dan4o_, ^Ri4ka^
С T0DOR цяла вечер сме пили, просто се бяхме зачукали в стаята с компютъра и теглехме музика
Понякога е добре да помислиш преди да говореш/пишеш! Няма да ти навреди толкова!
Странна статистика, може би искаш да докажеш на някой нещо? Избиваш комплекси ? Щом си бил на работа, предполагам си голям човек, а с нищо не го доказваш.Може би искаш да злепоставиш въпросните потребители? Най-добре се наспи. И честита нова година на всички.
nik666
Jan 1 2008, 02:10 PM
А я да ме светнете мен - профана, защо е по-добре да прекараш новогодишната нощ сред куп пияндета и селската им музика, глупости, алкохол и цигари, вместо да прекараш по начин, по който на теб би ти бил приятен? Някак си е наивно да се генерализират разбиранията на хората за приятно изкарване не само на празник, а и на най-обикновена вечер.
nAHTEPa
Jan 1 2008, 02:33 PM

браво за темата..
хората с култовия лаф "излез малко от тоя чат" или "get a life" къде празнували
Sameveel
Jan 1 2008, 04:52 PM
Само не мога да разбера на тоя лю, дет' е пуснал темата, какъв му е проблема. Кой както иска и където иска ще си празнува и ще се весели! Така им харесва - така си го правят! И аз до 12 си бях в нас и си пишех в IRC. So what?
kaspi
Jan 1 2008, 05:26 PM
emi i as bqh v kanala i si pisheh kade me zabravi ? i kato ti e gadno che si bil na rabota na mene ne mi beshe gadno i si izkarah syshto tolkova veselo .
Само се чудите с какви глупости да пълните форума.
Dragster
Jan 1 2008, 06:33 PM
QUOTE(CrazyGoD @ Jan 1 2008, 01:10 PM)

С T0DOR цяла вечер сме пили, просто се бяхме зачукали в стаята с компютъра и теглехме музика
Понякога е добре да помислиш преди да говореш/пишеш! Няма да ти навреди толкова!
ама той е написал T
ODOR, а не T
0D0R
Ама тая тема си е чиста гавра
dreben
Jan 2 2008, 08:40 AM
ташаци
/и аз да кажа нещо важно/
Mariyana
Jan 2 2008, 11:30 AM
ПразникQUOTE
Празник е ден от годината, в който по историческа традиция е прието времето да се прекарва радостно, .
След като се чустват радостно в mIRC няма нищо лошо да го правят
...като обикновено всеки празник има своя специфична церемония...
надявам се, са запалили по един бенгалски огън
DaDiablo
Jan 2 2008, 11:40 AM
QUOTE(nAHTEPa @ Jan 1 2008, 02:33 PM)

браво за темата..
хората с култовия лаф "излез малко от тоя чат" или "get a life" къде празнували

Точно ти ли намери да го кажеш това? о.О
ludacris-
Jan 2 2008, 03:00 PM
dosta qka rabota rabotish shtom imash vreme da se zanimavash tam s takiva prostotii ;X
^_JoHn_DoE_
Jan 2 2008, 06:08 PM
OMG!
И такива ли има... Дори да съм си в нас пак няма да съм на PC-то на НГ, камоли в IRC...
hatred
Jan 2 2008, 06:14 PM
Да го духате.
До последния момент и при мен нещата се очертаваха да съм си вкъщи. Не защото не съм искал да бъда другаде, а защото не съм имал по-добра алтернатива.
Ако се беше случило така, сигурно и моето име щеше да е в гореизброените. Всичко опира до възможност.
Да ви еба в комплексарите всички, дето седите и сочите - погледни го тоя. Погледнете се вие, селяци. Аман от такива идиоти.
DaDiablo
Jan 2 2008, 06:22 PM
QUOTE(^_JoHn_DoE_ @ Jan 2 2008, 06:08 PM)

OMG!
И такива ли има... Дори да съм си в нас пак няма да съм на PC-то на НГ, камоли в IRC...
Обмислял ли си варианта със самоубийството?
schemer
Jan 2 2008, 07:06 PM
Всеки има право на избор каде да бъде, дали това ще е пред компа и irc или някаде на купонче.
И все пак, ти от каде знаеш кои е бил в irc ? - Щото и ти май си бил.
А тъй бе!
Я го духайте. :>
Mariyana
Jan 2 2008, 07:31 PM
някой обаче верно съвестта ги гризe.... патета
какви оправдания и псувни захвърчаха
Dragster
Jan 2 2008, 09:45 PM
Mariyana ви се подиграва тайно.
Sameveel
Jan 2 2008, 10:43 PM
ОфФфФ-фЪ-фЪ-фЪ!!! Стига вече! Не обърнахме ли прекалено много внимание на тази "тема"?!
Mariyana
Jan 2 2008, 10:58 PM
QUOTE(Dragster @ Jan 2 2008, 09:45 PM)

Mariyana ви се подиграва тайно.

Що злословиш бе, яяя ме зачети хубаво
1-вия ми пост видя ли ? Ако си, си го припомни. Просто ми стана смешно, нали си чувал за "гузен, не гонен бяга", та почнаха да се сипят извинения, кой бил на работа, кой псува... кеф им било на хората, чатили. (ТОчКА)
бтв можеш да спреш да ме тълкуваш, да те не разтълкувам аз
^_JoHn_DoE_
Jan 2 2008, 11:30 PM
Кучето ми беше пред IRC на НГ:
DeStRuCti0N
Jan 2 2008, 11:37 PM
Всеки празнува както намери за добре - за едни това може да е стоенето пред пц-то, за други мазни кючеци в долнопробна кръчма. Различни хора, различни идеали.
GoodINC
Jan 2 2008, 11:43 PM
QUOTE(DaDiablo @ Jan 2 2008, 06:22 PM)

Обмислял ли си варианта със самоубийството?
Те трябва 2-та с брат си да направят групово самоубийство, ако малко се загледаш из форума ще разбереш кой е брат му.
QUOTE(GoodINC @ Jan 2 2008, 11:43 PM)

Те трябва 2-та с брат си да направят групово самоубийство, ако малко се загледаш из форума ще разбереш кой е брат му.
Аз знам, АЗ ЗНАМ!
ГРОБАРЯ!
int21h
Jan 3 2008, 01:53 AM
QUOTE(^_JoHn_DoE_ @ Jan 3 2008, 01:02 AM)

А че си груб ама да не е било скучно пред IRC ? :mellow:
Уоу колко бързо си ме проучил ама... ТцТцТц
На НГ т'ва ли прай бе :D
УаУ.
К'во самоубийство к'ви пет лева бе дуууд, кой както иска прекарва НГ само загубеняците я прекарват пред IRC. На кой ще му е по-интересно пред монитора от колкото с приятели наживо?
Нали от ваща дружина е измислен лафа: "Незабравяйте че е 453754398573894758937985 по-добре да се срещнете с приятели от колкото да си чатите с тях". Ем, баш на НГ ли ве мааму стара тцтцтц.
Тия който омишлено(т.е без тия с ангажиментите) са останали пред чата на НГ, не четете останалит постове - Вие сте загубеняци, имате 1 година да си намерите приятели или ако имате такива, разполагате със същия период от време да организирате нещата. (с това не искам да кажа да регистрирате канал за Новата Година, а да устройте нещо като сабиране или купон. Ама не в IRC ми на живо).
Уау, колко кретения има по света. :shocked:
П.П: Щях да ви казвам за това за самоубийството, че нечий...ще ми останат нанизани на К*р* докат са мятам, ама ади...
Пич, искам да те питам само две неща.
1. IQ-то ти над 30 ли е ?
2. Колко имаш по Български език последната година ?
P.S. Ако на първия въпрос отговориш с "да" или ако на втория въпрос отговориш с число по-голямо от "3".. просто няма да ти повярвам.
Mitak
Jan 3 2008, 10:57 AM
DGDGG, какъвто беше лафа навремето.
И аз си бях вкъщи, и кво? Нещо да не ми се е накривило?
Миналата година бях на ресторант, и по стечение на обстоятелствата заради една тъпа п[аУ]тка вечерта ми се провали.
От тогава съм казал - на НГ по-добре вкъщи, отколкото с няква пача на ресторант.
А и не виждам лошо да влезеш в ирц, скайп и т.н. и да поздравиш тези, които по една или друга причина също са вътре.
^_JoHn_DoE_
Jan 3 2008, 11:26 AM
С различни разбирания сме за празника, просто.
EsCaPeR
Jan 3 2008, 12:57 PM
QUOTE(^_JoHn_DoE_ @ Jan 3 2008, 11:26 AM)

С различни разбирания сме за празника, просто.
Нем, твоите разбирания за живота просто са объркани
може би още от малък?
GoodINC
Jan 3 2008, 01:12 PM
Той още си е малък бе

. Значи смятай, като порасне малко... ОДФ.
^_JoHn_DoE_
Jan 3 2008, 01:44 PM
QUOTE(EsCaPeR @ Jan 3 2008, 12:57 PM)

Нем, твоите разбирания за живота просто са объркани
може би още от малък?
Правилно разбирането за НГ пред IRC

, сега се осъзнавам, наистина са ми много объркани разбиранията за живота... Мерси че ти ме насочи към правилния път!!!
П.П. Публично се извинявам на всички чатери! И вие сте хора и вие имате право на избор къде да прекарате Новата Година. Съжелявам за арогантното си държание към вас...
П.П.2: Покрай чатерите искам да се извиня и на всички гейове които съм нагробявал или бил. И вие сте хора и вие имате право да избирате ня коя страна да завивате гайката/болтчето. Съжелявам за арогантното си държание и към вас...
vvip
Jan 17 2008, 03:16 PM
QUOTE(EraseD @ Jan 1 2008, 01:25 AM)

Мда.... Бях в irc и.... ?
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки,
натисни тук.