Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: to-do
UniBG Forums > Отдих и забава > Душевна кофа
zeraful
Остават часова до началото на 2008 година. Какви бихте искали да постигнете през нея ? Какви цели си поставяте ? Какво важно събитие, за вас, сте планирали през тази година ? А какво бихте искали да постигнете ?
Narf
Аз винаги съм избягвал да правя подобни планове.
Най-хубавите неща винаги са се случвали случайно.
^_JoHn_DoE_
Аз пък като си направя подобни планове, не се случват или става все обратното...
Ned
И аз мразя да планирам.
Винаги планирам ли нещо, всичко отива по дяволите.
Мога да си пожелая само новата година да е по-успешна от тая, която си отива.
Mitak
Каквото стане - това smile.gif
Иначе - пожелавам на всички ви много успехи през новата година.
killer
Чакайте да доживеем до 2008 след първи януари biggrin.gif smokin-fly.gif yeah.gif cheers.gif dance2.gif party.gif drunk.gif
hatred
развалихте хубавата тема на човека

аз се надявам да си взема изпитите, което е приоритет за мен в момента
другото, което всяка година си пожелавам е соулмейт.
а тази година си желая и приятелка, защото много време се задържах самичък. жалко само, че свестни момичета не останаха
Tishu
Странно небях се замислял всякаш какво искам за новата година.Покрай тази Нова година съм забравил да помисля и занапред.

Идващата година хмммм ..... Искам да нямам проблем вече с пс-тата си (фак последите 2 месеца ми гръмна всичко)
Искам връзката ми да продължи да се развива както сега (Иее засега е добре , доста добре smile.gif )
Една кола няма да ми дойде зле.
Общо взето и аз неискам да правя много много планове ,но да си успешна новата година пак каквото дойде smile.gif
CrazyGoD
Искам Април месец да се съберем цялата компания на рождения ми ден (който всъщност ще е петорен рожден ден), а не като предните пъти - всеки скаран с другия.
Искам да завърша годината с подобаващ успех и ако се напрегна малко може и стипендийка да хвана.
Искам плановете за лятото да не ми се провалят, тоест да ида да работя на морето.

И аз пожелавам на всички приятно посрещане на Новата Година и само хубави неща да ви се случват през цялта 2008-ма wink.gif
Mariyana
На Коледа колежка ми донесе парче баница, от което ми се падна "учението", дано късметчето конпенсира мързела ми, че през 2008-ма е редно да се дипломирам. Иначе и аз много не смея да правя планове, имам няколко неща на ум, замислям се дали да не смяня и работата...знам само, че ще е доста трудна година smile.gif. Паживём увидим.
flx
Имам планове за новата година.Надявам се повечето от тях да се реализират с времето.По принцип мразя да правя планове за напред.Времето ще си покаже. smile.gif
black_dahlia
Iskam prez 2008 nai-nakraq da se spre s nedomlywkite.
Iskam da sreshtna nai-nakraq Princa... Shtoto mai wse oshte ne sym ili mi ubqgwa ot polezrenieto...
Iskam lqtoto nqkolko choveka da si doidat w bg i da se widim nai-nakraq. Tolkowa godini weche gi chakam ... :/ I se nadqwa, weche chakaneto da swyrshi.
Dragster
Успехи, щастие и здраве.
Единственият план който имам е, че съм решил от Март да почна засилено със спорт.
TaRaLiNka
Ам.. като начало искам да си взема книжката wink.gif
Надявам се да си прекарам наближаващия 18ти рожден ден с хората, които обичам и да си го направим хубаво, както ние си знаем.
Искам едно незабравимо лято, даже по-хубаво от последното.
Иска ми се да имам повече вяра в хората; повече надежда; по-малко разочарования; малко повече любов и близките ми хора да са по-често около мен..
Искам да мечтая повече, да се усмихвам по-често, да си намирам дреболии, на които да се радвам и да заспивам с мисълта, че най-хубавото предстои...

Пожелах си rolleyes.gif
hatred
QUOTE(TaRaLiNka @ Dec 31 2007, 11:47 AM) *
Пожелах си rolleyes.gif

Амин :р
magdanoz
QUOTE(black_dahlia @ Dec 31 2007, 01:09 PM) *
Iskam prez 2008 nai-nakraq da se spre s nedomlywkite.
Iskam da sreshtna nai-nakraq Princa... Shtoto mai wse oshte ne sym ili mi ubqgwa ot polezrenieto...
Iskam lqtoto nqkolko choveka da si doidat w bg i da se widim nai-nakraq. Tolkowa godini weche gi chakam ... :/ I se nadqwa, weche chakaneto da swyrshi.

taq Princesa na bql kon i az q chakam ;p
iskam mnogo hora da sa mi po blizko i da moga da gi wijdam po chesto
iskam da spra da sa pritesnqwam za gluposti
iskam da se sdobrq sys sichki s koito sym skaran/w obtegnati otnosheniq
iskam lqtoto da postigna towa koeto se opitwam oshte ot tazi godina smile.gif
iskam da se iznesa ot nas w dalechna posoka wyzmojno nai-skoro i se nadqwam da e s poduchebna cel

amin
Mitak
Не вярвам на такива неща, но.....
Майка ми ходила на гледачка - кзала и, че ще се оженя и ще имам две деца.
Баба ми ходила при съвсем различна гледачка - същата работа..... отделно и е наговорила куп други глупости, които само аз си знам, т.е. вече знае и бабата, но не знам гледачката от къде знае....

И, като се има предвид, че в момента си нямам приятелка - може би ще си пожелая точно това.

Та, стягайте се за сватба smile.gif
diabolic
QUOTE(Mitak @ Dec 31 2007, 09:16 PM) *
Баба ми ходила при съвсем различна гледачка - същата работа..... отделно и е наговорила куп други глупости, които само аз си знам, т.е. вече знае и бабата, но не знам гледачката от къде знае....

И, като се има предвид, че в момента си нямам приятелка - може би ще си пожелая точно това.

Хахаха , да не са ходили на същите гледачки , като майка ми и леля ми biggrin.gif

И за да не съм офтопик , пожелавам си малко повече късмет тази година и много повече любов wink.gifА на вас пожелавам успех и късмет във всичко , което мечтаете и към което се стремите. rolleyes.gif
NoEx
QUOTE(Mitak @ Dec 31 2007, 09:16 PM) *

Всичко това ще постигнеш за 1 година? Жена, сватба, 2 деца... blink.gif
Mitak
QUOTE(NoEx @ Jan 2 2008, 12:40 PM) *
Всичко това ще постигнеш за 1 година? Жена, сватба, 2 деца... blink.gif

Е баш две деца от една жена за година - едва ли.
А кой знае - то може и да имам някакво хлапе някъде smile.gif

Ама за сватбата - защо не?
NoEx
QUOTE(Mitak @ Jan 2 2008, 12:53 PM) *
А кой знае - то може и да имам някакво хлапе някъде smile.gif

Ама за сватбата - защо не?

За сватбата и жената, а дано smile.gif пожелавам ти го wink.gif
Mitak
QUOTE(NoEx @ Jan 2 2008, 01:12 PM) *
За сватбата и жената, а дано smile.gif пожелавам ти го wink.gif

Мерси, куме smile.gif
хахаха
CrazyGoD
QUOTE(Mitak @ Jan 2 2008, 12:53 PM) *

Може да са близначета wink.gif

Един от плановете ми се сбъдна още в навечерието на 2008-ма. От "миналата" година официално си имам приятелка biggrin.gif
NoEx
QUOTE(Mitak @ Jan 2 2008, 03:04 PM) *
Мерси, куме smile.gif
хахаха

Аац, така ли стана? tongue.gif

QUOTE(CrazyGoD @ Jan 2 2008, 03:10 PM) *
Може да са близначета wink.gif

Един от плановете ми се сбъдна още в навечерието на 2008-ма. От "миналата" година официално си имам приятелка biggrin.gif

Аз неофициално ще си я открадна до няколко дена wink.gif
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.