Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: С какво ще запомните 2007
UniBG Forums > Отдих и забава > Петък вечер
schemer
Ами.. кои с какво е запомнил 2007, успешна ли е била за него и каквото се сетите smile.gif
Volter
С адската катастрофа, която преживях преди борени дни. mellow.gif
Пазате се и карайте внимателно wink.gif
Ето я и колата ми ...
Cyb3rg0d
Може би с покупката на колата ми, иначе година като година, не мога да се сетя нещо, което да е станало и да ми остави траен спомен!
Rolex
С огромния гърч преди изпитите за 7ми клас , които взех yeah.gif И може би с огромния гърч , с който почна английската гимназия , също и със стачката на учителите...Какво помня...а да , лятото бях на един много здрав купон ;> Има с какво още да се запомни годината wink.gif
^_JoHn_DoE_
С яките купони!
magdanoz
s pyteshestwiqta mi iz bg i s kofti pochwaneto na uchebnata godina :>
Dragster
Идва 30, идва традиционната среша на Кръста - ще видим какво се случи тая година.
Иначе беше хубава година, може би не по-хубава от предишната.
MMDollar
С това, че тази година най-много се разбивах и ходих на различни партита :> и че збъднах 1-2 мои желания.За сега тази година ми е най-успешната и изпълнена с много емоции и успехи.
Ned
Може би с ходенето си до Германия.
TaRaLiNka
Определено ще бъде запомнена тази година smile.gif
Заради няколкото невероятни човека, които станаха част от живота ми; заради няколко велики летни партита; заради многото промени и сътресения, които преживях.. като цяло си беше инфарктна година, но си заслужава да се помни biggrin.gif
G0lden
Нещо по специално от развитието ми на живота не. Но беше една хубава ученическа година за мен. Изпълнена със много радост,веселба,купон с приятели и това е като цяло. Надявам се идващата да е още по-добра и по-жизнерадостна. Ииии да науча повече неща през новата година... tongue.gif

Абе от старата дето се вика: Развитие в застой. biggrin.gif
hatred
С многото готини хора, с които се запознах. За сефте от ужасно много време насам, въпреки че имам чувството, че ги познавам от години и направо ми изглежда нереално да сме се запознали толкова скоро.

Като цяло ще я запомня с усмивка.
dnz
Можеби с големия сняг...
flx
Като цяло, една успешна година. smile.gif
Denichka
С големият сняг може би .. и якото лято smile.gif girl_in_love.gif
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.