QUOTE(nik666 @ Dec 26 2007, 11:51 PM)

Много ме кефи как веднага се усети че за него говоря, и въпреки това се прави на неразбрал

И не, против теб нищо, само против вирусите които разпространяваш, както и против нелегалния сървър, на който си оператор (а по какъв повод си оператор там, е очевидно). И не, изобщо не смятам да говоря с теб, защото много добре знаеш какво имам предвид, че да ми се набираш на private.
// off Дам, предполагах, че мене имаш в предвид, whatever,
но смея да твърдя, че си с доста стара информация относно така наречения eggbot,
който е изтрит преди около година, когато беше миграцията към ратбокс. Вратичката която
имаше бота беше оставена със съвсем различна от твойте виждания цел (изциало в полза на потребителите, ползващи бота), никога не съм я ползвал, и никога не съм получавал оплаквания от когото и за каквото и да било, но както и да е.
В момента, разпространяващите се подобни такива не ме интерсуват, важното е че не се разпространяват от мен.
И все пак ще помоля някой администратор да сложи gline на
*Ultimate@* и
*Skyline@* и всичко да приключи веднъж завинаги. //
По темата:Дадох гласа си за NoEx, но това не значи, че и другите не го заслужават.
И както каза satanas, има още доста хора, които не са добавени като вариант за гласуване,
както има и хора, които наистина не трябва да са в списъка горе.