Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Best Helper на 2007 година
UniBG Forums > Дискусии > Основни
MMDollar
Та дайде си мнението smile.gif
Написал съм само хора от екипа на UniBG за да се покаже дали помагат на потребителите в мрежата им, тези които не съм написал да не се сърдят просто написах, за които се сещах в момента.

(За първи път пишя във форума ако съм объркал раздела моля извинете ме)
GoodINC
За NoEx гласувах, защото съм ставал свидетел как е обръщал внимание на много Жалби, на които никой не се е отзовавал... а също така е помагал много и на мен да помогна на други потребители.
Rolex
И аз дадох гласа си за NoEx , въпреки че и Narf,dlh,Mitak,Cannibal,GoodINC и компания го заслужават също толкова wink.gif Но въпреки това , имам чувството , че NoEx го заслужава най-много (абсолютно нищо лично,другите от екипа wink.gif)
nik666
Виж ти, разпространителите на вируси получили o-line вместо g-line, че и за помагачи ги изтипосали wink.gif И това ако не е ирония на съдбата. Но пък като гледам на кой сървър са, изобщо не се учудвам, там всичките с чеп да ги сочиш.
flx
Не гласувах поради простата причина, че от всички посочени по горе, почти всички от тях са ми помагали(по една или друга причина), а те са следните dlh,Mitak,Narf,Noex,GoodINC, и escaper.Евала им правя!
Ned
Аз пък дадох гласа си за Гудьо. Винаги когато съм имал проблем съм се обръщал към него. Той пък от своя страна се е обръщал към другиго, за да ми помогне. Той е "best helper" за мен, а колкото се отнася до мрежата повече изброени в класацията подпомагат за изграждането й по един или друг начин.
Mitak
Ама как звучи само - Гудьо smile.gif
GoodINC
QUOTE(nik666 @ Dec 26 2007, 04:55 PM) *
Виж ти, разпространителите на вируси получили o-line вместо g-line, че и за помагачи ги изтипосали wink.gif И това ако не е ирония на съдбата. Но пък като гледам на кой сървър са, изобщо не се учудвам, там всичките с чеп да ги сочиш.

Кого визираш?

QUOTE(Mitak @ Dec 26 2007, 06:34 PM) *
Ама как звучи само - Гудьо smile.gif

Теб ще те цаним Митьо smile.gif.
RABIES
Трябвало е да се даде слот и за Sorsi ! Не може най-големият да бъде пропуснат, само защото няма някаква си линия ! Ако не беше Sorsi, тая мрежа сега щеше да е по-голяма анархия и щяхме да сме на първо място по брой юзъри! Sorsi ! Sorsi ! Sorsi !
DeStRuCti0N
Не знам как си решил, че zAx или PArtYbOY са хелпери, докато реалните такива от #irchelp - nik666 или Apocalyptic не ги виждам ?
Не мислиш ли, че е абсурдно ?

п.с. гласувах за NoEx
RextoN
PArtYbOY много точен винаги помага smile.gif
GoodINC
Бай Митьо да не забравяме smile.gif.
G0lden
Нямам наблюдения като цялостна работа, но на мен лично най са ми обръщали внимание GoodINC, Mitak, X-PrAnK и Escaper. Също така и RABIES,който го няма в анкетата. wink.gif А иначе незнам за кого да вотна,защото мога да избера само 1. pardon.gif Айде вотнахме за GoodINC. Успех на останалите. Всички го заслужават с малко или много щом са включени. wink.gif
evil
narf da e
^_JoHn_DoE_
Mene GoodINC nai-mnogo mi pomaga, dori predi da mu kaja banni me, toi me banva ot razni kanali. Mersi.

Pyk ina4e Narf se otzovava vinagi, kogato mi trqbva nqkakva nasoka ili ne6to podobno wink.gif
nik666
<EsCaPeR> imash li neshto protiv men
<EsCaPeR> ili ?

Много ме кефи как веднага се усети че за него говоря, и въпреки това се прави на неразбрал wink.gif И не, против теб нищо, само против вирусите които разпространяваш, както и против нелегалния сървър, на който си оператор (а по какъв повод си оператор там, е очевидно). И не, изобщо не смятам да говоря с теб, защото много добре знаеш какво имам предвид, че да ми се набираш на private.
magdanoz
i az glasuwah samo za narfa shtoto nai-mnogo mi e pomagal
drugite zaslujili gi pishe w drugata tema ;]
biz
a kade sa Pechenia ongeboren MaVeRlK

dlh ot goreposochenite
EsCaPeR
QUOTE(nik666 @ Dec 26 2007, 11:51 PM) *
Много ме кефи как веднага се усети че за него говоря, и въпреки това се прави на неразбрал wink.gif И не, против теб нищо, само против вирусите които разпространяваш, както и против нелегалния сървър, на който си оператор (а по какъв повод си оператор там, е очевидно). И не, изобщо не смятам да говоря с теб, защото много добре знаеш какво имам предвид, че да ми се набираш на private.

// off Дам, предполагах, че мене имаш в предвид, whatever,
но смея да твърдя, че си с доста стара информация относно така наречения eggbot,
който е изтрит преди около година, когато беше миграцията към ратбокс. Вратичката която
имаше бота беше оставена със съвсем различна от твойте виждания цел (изциало в полза на потребителите, ползващи бота), никога не съм я ползвал, и никога не съм получавал оплаквания от когото и за каквото и да било, но както и да е.
В момента, разпространяващите се подобни такива не ме интерсуват, важното е че не се разпространяват от мен.
И все пак ще помоля някой администратор да сложи gline на *Ultimate@* и *Skyline@* и всичко да приключи веднъж завинаги. //

По темата:

Дадох гласа си за NoEx, но това не значи, че и другите не го заслужават.
И както каза satanas, има още доста хора, които не са добавени като вариант за гласуване,
както има и хора, които наистина не трябва да са в списъка горе.
RABIES
Аз лично няма да гласувам, защото доста хора са ми помагали и ще е нетактично да отлича само един. Narf, Noex, X-PrAnK, dj_extazy, RATTLER, Pacman, Pechenia .... абе доста са си. Да ме прощават пропуснатите smile.gif
nik666
QUOTE(EsCaPeR @ Dec 27 2007, 05:49 AM) *
// off Дам, предполагах, че мене имаш в предвид, whatever,
но смея да твърдя, че си с доста стара информация относно така наречения eggbot,
който е изтрит преди около година, когато беше миграцията към ратбокс. Вратичката която
имаше бота беше оставена със съвсем различна от твойте виждания цел (изциало в полза на потребителите, ползващи бота), никога не съм я ползвал, и никога не съм получавал оплаквания от когото и за каквото и да било, но както и да е.
В момента, разпространяващите се подобни такива не ме интерсуват, важното е че не се разпространяват от мен.
И все пак ще помоля някой администратор да сложи gline на *Ultimate@* и *Skyline@* и всичко да приключи веднъж завинаги. //

Да ме прощаваш, господин "вече-съм-нов-човек", но темата е обсъждана много пъти не само във форума, и се разбрахме че няма такова понятие като "имах пълен контрол върху заразените, но не съм го използвал". Вероятно създателя на $decode червея би казал същото, не мислиш ли? Всички те си понесоха наказанията, но поради твоя настоящ статут концепцията "възмездие" е само химера. Освен това, към днешна дата заразата все още виси на сайта ви. ОСВЕН това, все още продължава да се разпространява от неизвестни "доброжелатели", които убеждават невежите потребители, че ще се оправят по-лесно с въпросния "бот", от колкото с windrop. Освен ОСВЕН това много добре знаеш кои сървъри ще са първите, които ще махнат въпросните glines, освен ако до тогава не сте пипнали по заразата за да може да ползва random иденти, като повечето уважаващи себе си заразени скриптове.
Изобщо, егати пародията.
EsCaPeR
QUOTE(nik666 @ Dec 27 2007, 12:13 PM) *
Освен това, към днешна дата заразата все още виси на сайта ви.

Кое виси на сайта ни?
Една молба.. спри да говориш на изуст
или поне ако го правиш - нека е с покритие.
Смятам въпроса за приключен
dreben
спрете с офтопика
schemer
Само не разбрах защо няма никой от състава на irc.ma3x.org ? smile.gif
Иначе от хората които са тук - Narf и EsCaPeR smile.gif
nik666
Не съм офтопик, опровергавам тезата че на разпространители на заразени скриптове мястото им е в тази класация. И изобщо в мрежата всъщност, но този въпрос вече изгуби давност. А въпросната зараза която виси на сайта ви (и е изтеглена над 3000 пъти) е Ultimate Skyline. Сега какво, ще се окаже че сте го изчистили от злонамерения код ли? И за какво покритие ме питаш, след като чрез този "бот" бяха откраднати толкова много никове и канали? И това ли ще отречеш? Голяма ирония, кражбата да базата данни прекрати тази практика, сега имате "само" достъп до машините на заразените. Че въпроса е приключен - приключен е, но ако си мислиш че операторския ти статут оправдава всички злоупотреби които си надробил преди време, си в голяма заблуда.
EsCaPeR
QUOTE(nik666 @ Dec 27 2007, 01:46 PM) *
Не съм офтопик, опровергавам тезата че на разпространители на заразени скриптове мястото им е в тази класация. И изобщо в мрежата всъщност, но този въпрос вече изгуби давност. А въпросната зараза която виси на сайта ви (и е изтеглена над 3000 пъти) е Ultimate Skyline. Сега какво, ще се окаже че сте го изчистили от злонамерения код ли? И за какво покритие ме питаш, след като чрез този "бот" бяха откраднати толкова много никове и канали? И това ли ще отречеш? Голяма ирония, кражбата да базата данни прекрати тази практика, сега имате "само" достъп до машините на заразените. Че въпроса е приключен - приключен е, но ако си мислиш че операторския ти статут оправдава всички злоупотреби които си надробил преди време, си в голяма заблуда.

Mоля, псевдонима ми да бъде премахнат от анкетата.
Приятелю, да си направил тръда да цъкнеш на линка за да го свалиш
и щеше да разбереш за какво става дума.
Ай, със здраве.
NoEx
Прекалено е обширно понятието 'helper', а също и погледа над нещата такива, каквито са. Има хора които нямат място в тази 'анкета', а липсват хора които задължително трябва да са част от нея.
diabolic
NoEx ,dlh - благодаря за което .
zeraful
За best helper, каквото и трябва да означава, не мога да гласувам, но когато ми се е налагало dlh, Narf,PacMan, MaVeRlk и още няколко човека, ако съм пропуснал някой ще ме извинява, са ми помагали, за което съм им благодарен ;>
Azon
dlh, NoEx .. това си спомням. Винаги са ми помагали. wink.gif
ill`
На мен лично SkinHeads изключително много ми помага през миналата година, сложете го в списъка smile.gif
rogen
Гласувах за partyboy защото е точен човек при помощ на независимо какво.И други хора са ми хелп и то мн.добре и пак съм им благодарен но ще гласувам за бобо (партибой)
lame
google.com nik.gif
Lax
QUOTE(DeStRuCti0N @ Dec 26 2007, 07:17 PM) *
п.с. гласувах за NoEx

Me too, но ако можех щях да гласувам и за Narf.

И между другото само оператор ли може да бъде "helper"?
N2GetherNow
nik666 fiori.gif
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.