Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Кой свърши най-много работа през 2007?
UniBG Forums > Дискусии > Основни
dlh
Как оценявате работата на екипа в мрежата? Достигнаха ли те вашите очаквания през тази година или нещо липсва? От какво се разочаровахте и на какво се зарадвахте?

Моля, придържайте се към добрия и конструктивен тон на дискусията.
schemer
Ongeboren, Mitak, NoEx
biz
LIchno az sam dovolen ot ongeboren Pechenia i MaVeRlK
magdanoz
forumskata administraciq + nqkoi ot globalite :>
int21h
ongeboren, Mitak, NoEx - защото миграцията към ratbox изиска доста труд.. И след това самия ratbox беше променен до неузнаваемост (в добрия смисъл на думата, разбира се), защото на оригиналния немодифициран ratbox му липсва доста от функционалността, с която сме свикнали разглезените потребители на UniBG.

Cannibal, Narf - защото вече UniBG разполага с нова voting система, която макар и в момента да се тества, мога да кажа, че изглежда хиляди пъти по-добре от старата. Поздравления за дизайна. За функционалност не мога да говоря аз, могат да говорят хората, които я тестват. Но съм сигурен, че и функционалността е на ниво.

екипът на форума - защото те винаги имат много работа, поради наличието на хиляди abuser-и.
Ned
QUOTE(int21h @ Dec 20 2007, 06:26 PM) *
ongeboren, Mitak, NoEx - защото миграцията към ratbox изиска доста труд.. И след това самия ratbox беше променен до неузнаваемост (в добрия смисъл на думата, разбира се), защото на оригиналния немодифициран ratbox му липсва доста от функционалността, с която сме свикнали разглезените потребители на UniBG.

Cannibal, Narf - защото вече UniBG разполага с нова voting система, която макар и в момента да се тества, мога да кажа, че изглежда хиляди пъти по-добре от старата. Поздравления за дизайна. За функционалност не мога да говоря аз, могат да говорят хората, които я тестват. Но съм сигурен, че и функционалността е на ниво.

екипът на форума - защото те винаги имат много работа, поради наличието на хиляди abuser-и.

Поради същите причини и аз съм гласувал за по-горе посочените.
Rolex
Лично за мене това са ongeboren , Mitak , NoEx и Narf . Също така и другите от екипа на форума .
DeStRuCti0N
Тази анкета не е ли риторична ?
Повече от ясно е, че ongeboren, Mitak, NoEx са свършили най - много работа и то не само за тази година.
п.с. Чудно ми е 'администрацията на мрежата' и 'глобалните оператори' колко ли гласа ще получат, и този които даде вота си за тях ще е добре да се обоснове (ако може)

п.с.2. Не искам да омаловажа труда на dlh и Cannibal & Narf, но просто мисля, че нещата са несъпоставими.

п.с.3. Хубаво е, че все още има хора като вас, които въпреки загубената кауза се борят.
А потребителите и малоумниците от 'съпорта' (да не ги изброявам) ще си мрънкат, това е просто неибежно.
magdanoz
QUOTE(DeStRuCti0N @ Dec 20 2007, 07:20 PM) *
Тази анкета не е ли риторична ?
Повече от ясно е, че ongeboren, Mitak, NoEx са свършили най - много работа и то не само за тази година.

п.с. Чудно ми е 'администрацията на мрежата' и 'глобалните оператори' колко ли гласа ще получат, и този които даде вота си за тях ще е добре да се обоснове (ако може)

specialno za globalite (nqkoi ot tqh de)
wednaga se obosnowqwam wink.gif
ako gi nqmashe tqh polowinata nqmashe nickowete ni da sa nashi
glawnata prichina
nik666
QUOTE(magdanoz @ Dec 20 2007, 08:56 PM) *
specialno za globalite (nqkoi ot tqh de)
wednaga se obosnowqwam wink.gif
ako gi nqmashe tqh polowinata nqmashe nickowete ni da sa nashi
glawnata prichina

ъъъ?
GoodINC
Гласувах за онге, Митака и Сашо, защото миграцията към ратбокс беше най-голямата крачка тази година. Но, ако можех щях да гласувам и за Cannibal и Narfa, защото и те не свършиха малко работа, като се има впредвид voting-а, който в най-скоро време ще бъде пуснат.
EsCaPeR
Гласувах за Митака, Алекс и ongeboren,
но и Cannibal и Narf заслужават глас.
Не искам да се повтарям с останалите: причините са написани по-горе
silence
Гласувах за първите 2 възможности. Искренно съм ви благодарен за свършената работа, макар и недооценена, вие направихте много за мрежата. Дано след време и останалите потребители да оценят положения ви труд.
Браво на Ноекс, ДЛХ, и Митака за положената работа свързана със сървайсес. Евала на Канибал и Нарф за постигнато и направеното със страницата.
Дано живот и здраве от новата година да имаме една по-добра мрежа! И най-вече вотинг .. евала на нарф за труда му. Време беше да се създаде нещо такова.
Pytbull
Onge,mitak,noex
Mitak
Aз пък гласувах за всички, само без да искам сложих отметка и на "от нищо не съм доволен/доволна" smile.gif
RABIES
Започва да си личи колко хора полагат някакви усилия за мрежата и колко от тях забавляват чатърките с допълнителния ред в /whois . Някой, ако може и да каже точната бройка на всички, които имат линии, за да се види колко голям е процентът на трудещите се.
MaVeRlK
QUOTE(dlh @ Dec 20 2007, 05:49 PM) *
Как оценявате работата на екипа в мрежата? Достигнаха ли те вашите очаквания през тази година или нещо липсва? От какво се разочаровахте и на какво се зарадвахте?

Моля, придържайте се към добрия и конструктивен тон на дискусията.

Glasuwah za ongeboren, toj v nachaloto na godinata nabra dosta skorost s migraciite koito napravi, smiatam che toj shte specheli, nyamam pogled za dwamata mu pomoshnici, nito ot strana na tehnicheski wuzmojnosti, nito kakwo sa realizirali. Makar i prez wtorata polwina na godinata da ne e osobenno aktiwen, weroyatno nqma mnogo wreme, se nadiawam koeto triabwa da se naprawi, da se naprawi w kolkto se moje po kratuk srok. V protiven sluchai wsyako neshto zabatacheno wodi do upaduk.. a toj ne e maluk w momenta za mrejata smile.gif
ludacris-
Mislia che ekiput na foruma , zashtoto go kontrolirat i vinagi kogato mogat pomagat..
^_JoHn_DoE_
от нищо не съм доволен/доволна jesus.gif
Поради много причини...
1. ongeboren, Mitak, NoEx Миграция - Как? и Защо?, повече сигурност?! ммм Къде е тя?
2. Cannibal, Narf Уеб УниБГ - Та, там половината опции при оплакване се оказва, че "отдавна са спрени".
3. екипът на форума Екип? - Мда, това е точната дума за групата конформисти.
4. администраторите на мрежата "Администраторите на мрежата" blink.gif - Уоу колко добре звучи. Ама за жалост само звучи...
5. глобалните оператори Глобални оператори?! blink.gif - Хващам бас, че половината незнаят какво е това. Тия само пречат с непрестанните си лъжливи "req"... Само могат да развалят дългата работа на хората...
6. от нищо не съм доволен/доволна Тва е най-добрия вариант...
dreben
За първите две опции гласувах.
nik666
Аз пък хващам бас че си нямаш и идея какво значи "конформизъм".
dreben
Няма нищо, няма нищо. Да не е сефте :>
dlh
QUOTE(silence @ Dec 21 2007, 03:23 AM) *
Браво на Ноекс, ДЛХ, и Митака за положената работа свързана със сървайсес.

Само да поясня, че dlh не е свързан с работата по services;)
Narf
QUOTE(^_JoHn_DoE_ @ Dec 21 2007, 12:14 PM) *
от нищо не съм доволен/доволна jesus.gif
Поради много причини...
1. ongeboren, Mitak, NoEx Миграция - Как? и Защо?, повече сигурност?! ммм Къде е тя?
2. Cannibal, Narf Уеб УниБГ - Та, там половината опции при оплакване се оказва, че "отдавна са спрени".
3. екипът на форума Екип? - Мда, това е точната дума за групата конформисти.
4. администраторите на мрежата "Администраторите на мрежата" blink.gif - Уоу колко добре звучи. Ама за жалост само звучи...
5. глобалните оператори Глобални оператори?! blink.gif - Хващам бас, че половината незнаят какво е това. Тия само пречат с непрестанните си лъжливи "req"... Само могат да развалят дългата работа на хората...
6. от нищо не съм доволен/доволна Тва е най-добрия вариант...

Не можеш вече и пола си да различиш ли? :>

1. Сигурността на ratbox-services няма нищо общо с кражбата на базата данни. А и db-то беше откраднато още по времето на hybserv(понеже явно визираш него). Ако не беше тяхната работа, гарантирам ти, че мрежата щеше да е в много по-окаяно състояние в момента.

2. Не виждам какво общо има това, че нещо е "отдавна спряно" с това колко работа сме свършили.
И работата ни въобще не се ограничава само до уебсайта. Така че запази си "компетентните" коментари.

И не знам знаеш ли к'во е конформизъм, ама явно не знаеш какво значи "оплакване", 'щото bug report(особено за нещо, което не е bug) определено не е оплакване.
^_JoHn_DoE_
QUOTE(Narf @ Dec 21 2007, 01:05 PM) *

1. Сигурността на ratbox-services няма нищо общо с кражбата на базата данни. А и db-то беше откраднато още по времето на hybserv(понеже явно визираш него). Ако не беше тяхната работа, гарантирам ти, че мрежата щеше да е в много по-окаяно състояние в момента.

2. Не виждам какво общо има това, че нещо е "отдавна спряно" с това колко работа сме свършили.
И работата ни въобще не се ограничава само до уебсайта. Така че запази си "компетентните" коментари.

И не знам знаеш ли к'во е конформизъм, ама явно не знаеш какво значи "оплакване", 'щото bug report(особено за нещо, което не е bug) определено не е оплакване.

Абе аз пола си го различавам нямам проблеми с него cool.gif

Преди всичко искам да кажа... Вярвам че всеки е свършил много работа и то не лесна, но аз казвам, че не съм доволен от нея. Не може всички да сме доволни просто за да не им е гадно, че са си похабили времето... blink.gif

1. Щом сигурността на ратбокс няма нищо общо с краденето на базата данни, защо тя беше сменена? За улесняване на потребителите? За да се намалят 'преебаванията' на канали?
Еми нещатата са навързани, базата е открадната пасовете на никове се предават от човек на човек. Тези 'човеци' са аднати в канали. 'Акик' се слага дори и да имаш левел 50. Левел листата беше махната защото? Акик листата е предоставена за употреба от всички оператори в даден канал, защото?
И така пичовете, които са си скъсали гъза от писане и мислене са го направили защото? - Да, за има един мейл там и да се намали употребата на пароли, които дефакто са обществени. Е браво бе. Голяма полза има от тази работа.
Нека погледнем нещата така, както са.
Оплакванията намаляха ли след смяната на сервизите? - Не мисля.
Смяната на сервизите попречи ли по някакъв начин, за поредното/ните крадения на БД ? - Не мисля.
Хората са по-щастливи с ратбокс? - Вече ми писна да го казвам... Не мисля.
Бе те добре са си свършили работата, ама май не са подбрали правилният начин. Нямаше ли да е по-добре да се предотвратят източванията на данни и да си останем на хъб, глобал пак да си пусне предопреждението за смяната на паролите или да се дропне всичко и да се започне на чисто. Т.е базата данни няма нищо общо с проблемите, а е сменена за да ги реши/намали. Цялата работа е в данните, които просто трябва да се защитят.

2. Аз като виждам линк, кликам на него оказва се, че не работи. На т'ва му викам бъг, аз се оплаквам от бъговете, а когато се оплакваш, подаваш оплакване. Много добре беше свършена работата когато бяхме на хъб, и можеше да си настройваш ника, да си премахваш аксеса от канали и т.н. А сега за тази цел трябва да извършиш 1 000 000 команди и накрая да видиш, че последната не работи. blink.gif
Невероятно много работа сте свършили, като в момента резултатите от нея са спрени. Много добре! Поздравления! (ама за седенето ви да работите по сайта, не за резултатите)

3. Ето ви точно определение и обяснение. Конформизмът е нагласа (склонност) на даден човек постоянно да се съгласява с мнението на мнозинството. Е, браво бе. Тука всички са такива, 2-ма трима като изявят мнение по дадена тема и юруууш всичко живо застава зад тях. ХаХа. Правилно, случва 1-2 пъти. Ама винаги всички със сменен ранк под аватара мислят еднакво blink.gif Егати феномена. И който не мисли като тях винаги е офф-топик получава си 20-те % процента и си млъква, научава се или да не изявява мнение, или да го изявява само когато е с мнозинството. Отделно, че ако не мислиш като всички си "кретен" и можеш да се кандидатираш за почетната титла. Когато спориш с някого и той няма какво да ти каже започва да ти описва правописните грешки. (Готино к'во).
Шегите в форума са също толкова интересни, когато 'базикнеш' някой (естествено от по-горе посочените) след това редица постове те оплюват, псуват и т.н. Но ако теб те базикне някой (пак от горе) е доста забавно. ХаХа. Има и трети вариант, ако ти базикнеш някой (който не е от по-горе посочените) и 2-та ставате обект на заяждания, псувни, присмехи и т.н. Брех! Много добре свършена работа.
Най-интересно е, когато някой (пак от тия със сменения ранк) пусне тема, как той или други трият мненията на хората, които са против 'темата' и това какво защитава тя.
Абюзърс е всеки с лично мнение или който е решил да си нарогае оператоа/админа който е 'преебал' канала/ника му за 2лв. Много готино!
Друг е факта, че новите потребители, които се зарибяват по форума почват да пишат по 1 000 000 мнения на ден. Не виждам нищо лошо в това. Ама тук 'мнозинството', не мисли така... Веднага ставаш 'кретена' с поредица от намеци, че си флуудер. Ем като е така нека погледнем 'Общо топ 20 потребителя' да видим кои са най-големите флуудери, може и да хвърлим едно око и само на статистиката за деня, резултата е същия.
Поначало администраторите/модераторите или по-точно 'екипа' трябва да са щастливи, че форума е посещаван и че много хора пишат много. yess.gif ОК, ама те не са. И те заедно, заради своите и комплексите на 'мнозинството', трият и ругаят. ХеХе. Хората спират да пишат, тогава идват на помощ 'спасителите' или по-точно казано, тия готините теми с по 20 страници 'забити' горе като важни. Половината мрежа се регистрира пише 3000 поста и опа 'екипа' щастлив гледа монитора и няма търпение да почне да трие постове, за да си избие комплексите.

И така потребители или спазвайте правилата: Един като всички и всички като един, или си мълчете и пишете в форумните игри.

Браво! Много добре свършена работа. Мога ли да променя гласа си? blink.gif

hybserv - 'хъб'
Narf
QUOTE(^_JoHn_DoE_ @ Dec 21 2007, 02:17 PM) *
Абе аз пола си го различавам нямам проблеми с него cool.gif

Преди всичко искам да кажа... Вярвам че всеки е свършил много работа и то не лесна, но аз казвам, че не съм доволен от нея. Не може всички да сме доволни просто за да не им е гадно, че са си похабили времето... blink.gif

1. Щом сигурността на ратбокс няма нищо общо с краденето на базата данни, защо тя беше сменена? За улесняване на потребителите? За да се намалят 'преебаванията' на канали?
Еми нещатата са навързани, базата е открадната пасовете на никове се предават от човек на човек. Тези 'човеци' са аднати в канали. 'Акик' се слага дори и да имаш левел 50. Левел листата беше махната защото? Акик листата е предоставена за употреба от всички оператори в даден канал, защото?
И така пичовете, които са си скъсали гъза от писане и мислене са го направили защото? - Да, за има един мейл там и да се намали употребата на пароли, които дефакто са обществени. Е браво бе. Голяма полза има от тази работа.
Нека погледнем нещата така, както са.
Оплакванията намаляха ли след смяната на сервизите? - Не мисля.
Смяната на сервизите попречи ли по някакъв начин, за поредното/ните крадения на БД ? - Не мисля.
Хората са по-щастливи с ратбокс? - Вече ми писна да го казвам... Не мисля.
Бе те добре са си свършили работата, ама май не са подбрали правилният начин. Нямаше ли да е по-добре да се предотвратят източванията на данни и да си останем на хъб, глобал пак да си пусне предопреждението за смяната на паролите или да се дропне всичко и да се започне на чисто. Т.е базата данни няма нищо общо с проблемите, а е сменена за да ги реши/намали. Цялата работа е в данните, които просто трябва да се защитят.

Това, че някой е crack-нал нещо на някоя машина, не означава, че един daemon на нея не работи добре и правилно, а именно за този daemon се грижат те.
Левел листата беше махната защото предизвикваше само объркване сред потребителите. В един канал можеш да си на 9999 и да не можеш да правиш нищо, а в друг да си на 1 и да можеш да правиш всичко. Къде е логиката в това?
Да, и аз не съм съгласен, че бановете в CS трябва да са достъпни за всички, но на практика всеки, който има @ може да сложи бан.
Плюеш по работата им, заради това, че някой друг не си е свършил работата - типично за средностатистическия потребител на UniBG.

2. Аз като виждам линк, кликам на него оказва се, че не работи. На т'ва му викам бъг, аз се оплаквам от бъговете, а когато се оплакваш, подаваш оплакване. Много добре беше свършена работата когато бяхме на хъб, и можеше да си настройваш ника, да си премахваш аксеса от канали и т.н. А сега за тази цел трябва да извършиш 1 000 000 команди и накрая да видиш, че последната не работи. blink.gif
Невероятно много работа сте свършили, като в момента резултатите от нея са спрени. Много добре! Поздравления! (ама за седенето ви да работите по сайта, не за резултатите)

Явно не правиш разлика между бъг и спрян feature. Това не говори добре за умствения ти капацитет, което и ме навежда на мисълта, че споря със стена и този ми пост е безсмислен, но все пак ще си го довърша и дъжда да ми обясниш какво е това 'на хъб', 'щото такова понятие няма, никога не е имало и няма да има. Отново блесваш с компетентност просто. smile.gif
Колкото до настройките на никовете - и на мен ми се ще да ги имаше на уебсайта, но не зависи от мен - някога замислял ли си се, че това са действия извършвани в services и някой трябва да позволи това от другата страна? Явно не. Сега плюеш и по другия dev team, защото първия не е позволил нещо(за което си има и security reasons, макар и аз да не съм толкова параноично настроен - има ги).
Или можеби се "оплакваш" за това, че сме премахнали интерфейса, вместо да го оставим за да можете да виждате грешките изплюти при опит сайта да се свърже със services, че тогава да можеш да плюеш някой друг? Мда, ... като се замисля, колкото повече човек просто стои и не върши нищо, толкова по-доволни са всички от него - май така трябваше да направим.

3. Ето ви точно определение и обяснение. Конформизмът е нагласа (склонност) на даден човек постоянно да се съгласява с мнението на мнозинството. Е, браво бе. Тука всички са такива, 2-ма трима като изявят мнение по дадена тема и юруууш всичко живо застава зад тях. ХаХа. Правилно, случва 1-2 пъти. Ама винаги всички със сменен ранк под аватара мислят еднакво blink.gif Егати феномена. И който не мисли като тях винаги е офф-топик получава си 20-те % процента и си млъква, научава се или да не изявява мнение, или да го изявява само когато е с мнозинството. Отделно, че ако не мислиш като всички си "кретен" и можеш да се кандидатираш за почетната титла. Когато спориш с някого и той няма какво да ти каже започва да ти описва правописните грешки. (Готино к'во).
Шегите в форума са също толкова интересни, когато 'базикнеш' някой (естествено от по-горе посочените) след това редица постове те оплюват, псуват и т.н. Но ако теб те базикне някой (пак от горе) е доста забавно. ХаХа. Има и трети вариант, ако ти базикнеш някой (който не е от по-горе посочените) и 2-та ставате обект на заяждания, псувни, присмехи и т.н. Брех! Много добре свършена работа.
Най-интересно е, когато някой (пак от тия със сменения ранк) пусне тема, как той или други трият мненията на хората, които са против 'темата' и това какво защитава тя.
Абюзърс е всеки с лично мнение или който е решил да си нарогае оператоа/админа който е 'преебал' канала/ника му за 2лв. Много готино!
Друг е факта, че новите потребители, които се зарибяват по форума почват да пишат по 1 000 000 мнения на ден. Не виждам нищо лошо в това. Ама тук 'мнозинството', не мисли така... Веднага ставаш 'кретена' с поредица от намеци, че си флуудер. Ем като е така нека погледнем 'Общо топ 20 потребителя' да видим кои са най-големите флуудери, може и да хвърлим едно око и само на статистиката за деня, резултата е същия.
Поначало администраторите/модераторите или по-точно 'екипа' трябва да са щастливи, че форума е посещаван и че много хора пишат много. yess.gif ОК, ама те не са. И те заедно, заради своите и комплексите на 'мнозинството', трият и ругаят. ХеХе. Хората спират да пишат, тогава идват на помощ 'спасителите' или по-точно казано, тия готините теми с по 20 страници 'забити' горе като важни. Половината мрежа се регистрира пише 3000 поста и опа 'екипа' щастлив гледа монитора и няма търпение да почне да трие постове, за да си избие комплексите.

Аз не помня някога да съм следвал нечии чужди виждания и да повтарям като папагал. Напротив, винаги съм отстоявал собственото си мнение, както и dlh, dJ_extazY, NoEx, dreben, nik666 и т.н. Нещо повече - всички до един сме хора, които държат на думата и вижданията си.
Така е - в много случаи те съвпадат, но има една популярна фраза:

Great minds think alike.

Не помня на кого беше, иначе щях да напиша и името на автора, но това е без значение.
Това, че има групичка потребители, които си правят fun във форума, подигравайки се на идиотите, не прави нас(екипа на форумите) конформисти. Напротив - имаме дори много по-свободолюбива политика отколкото ми се иска на мен, аз бих ви строявал като в армията.
Единственото заради, което може да ни "обвиниш" в конформизъм са правилата, но не можеш да отречеш, че в такъв случай сме принудени да сме такива.
dreben
Предлагам да спрете с офтопиците. Темата не е кой към коя политическа сила принадлежал и защо и как мислел.
^_JoHn_DoE_
QUOTE(Narf @ Dec 21 2007, 02:46 PM) *
Явно не правиш разлика между бъг и спрян feature. Това не говори добре за умствения ти капацитет, което и ме навежда на мисълта, че споря със стена и този ми пост е безсмислен, но все пак ще си го довърша и дъжда да ми обясниш какво е това 'на хъб', 'щото такова понятие няма, никога не е имало и няма да има.

Едитнах си поста по-горе специално за хъб.
Не мисля че използваш правилно думата капацитет. Да, може да не знам много неща, но това няма нищо общо с капацитета ми. Все пак човек се учи цял живот.
С твоя пост доказа, как вашето 'мнозинство' постоянно се защитава, напада и т.н. Хващам се на бас, че полвината, преди мен са писали постове от рода.

"Много добра работа!" "Браво!" и т.н

Те също са дотолкова недоволни, колкото мен. Просто никой не се обажда, защото знаят че ти и другите ще започнете да упреквате и спорите. Ако не беше ти щеше да е някой друг. Аз още в първия си пост изявих, задоволително обяснено мнение, като показвам аз как виждам нещата. blink.gif
Не може всички да мислим като вас нали. Е питай мнозинството си, сигурно сички мислят така, че е много добра работата и т.н. Не ми се спори вече. Преди този пост писах един в който мисля, че достатъчно добре се изразих. Не оплювам никого, дори вярвам, че някой там някаде е свършил някаква си работа, просто изтъкнах резолтатността.

Надявам се, изброените в класацията горе. Да си 'начешат' егото с положителните постове, да се изкефят от събраните проценти, да се усмихнат и да си продължат работата. Но повече се надявам, някой от тях които не са чак дотолкова комплексирани за забележат и упреците, и догодина (дай Боже) да поправят грешките си.

П.П. Обърнах внимание на упреците ти, просто защото си от Добрич и защото мисля, че си по-различен от 'екипа' с твоя умствен 'капацитет'.
П.П. Ако някой още от 'мнозинството' не е съгласен с мен, ще го помоля да не спори повече, защото аз не съм от тези които лесно променят възгледите си, затова пак казвам ако искате ще си променя гласа? blink.gif

Sorry dreben докато съм пишел този пост ти си казал да спрем с офтопиците.
dreben
QUOTE(^_JoHn_DoE_ @ Dec 21 2007, 03:32 PM) *
Едитнах си поста по-горе специално за хъб.
Не мисля че използваш правилно думата капацитет. Да, може да не знам много неща, но това няма нищо общо с капацитета ми. Все пак човек се учи цял живот.
С твоя пост доказа, как вашето 'мнозинство' постоянно се защитава, напада и т.н. Хващам се на бас, че полвината, преди мен са писали постове от рода.

"Много добра работа!" "Браво!" и т.н

Те също са дотолкова недоволни, колкото мен. Просто никой не се обажда, защото знаят че ти и другите ще започнете да упреквате и спорите. Ако не беше ти щеше да е някой друг. Аз още в първия си пост изявих, задоволително обяснено мнение, като показвам аз как виждам нещата. :blink:
Не може всички да мислим като вас нали. Е питай мнозинството си, сигурно сички мислят така, че е много добра работата и т.н. Не ми се спори вече. Преди този пост писах един в който мисля, че достатъчно добре се изразих. Не оплювам никого, дори вярвам, че някой там някаде е свършил някаква си работа, просто изтъкнах резолтатността.

Надявам се, изброените в класацията горе. Да си 'начешат' егото с положителните постове, да се изкефят от събраните проценти, да се усмихнат и да си продължат работата. Но повече се надявам, някой от тях които не са чак дотолкова комплексирани за забележат и упреците, и догодина (дай Боже) да поправят грешките си.

П.П. Обърнах внимание на упреците ти, просто защото си от Добрич и защото мисля, че си по-различен от 'екипа' с твоя умствен 'капацитет'.
П.П. Ако някой още от 'мнозинството' не е съгласен с мен, ще го помоля да не спори повече, защото аз не съм от тези които лесно променят възгледите си, затова пак казвам ако искате ще си променя гласа? :blink:

Отново ти отправям забележка за офтопиците и флеймовете. И за да затвърдя мнението ти как се поддържаме и така нататък идиотщини, следващия път, когато напишеш нещо тук, което не е по темата ще изискам да ти бъде наложено административно наказание.
hatred
Az pyk ne razbiram zashto opciite sa checkboxes a ne radio boxes.

Shtom e "nai", znachi e samo edin tozi, deto e nai.

Glasuvam za ekipa na web developerite.
flx
ongeboren, Mitak, NoEx
Cannibal, Narf
екипът на форума
администраторите на мрежата
глобалните оператори
Всеки от изброените по горе допринася по някакъв начин на мрежата.Не мога да дам точна преценка, кой е свършил най-много работа, и затова си пазя гласа.
C-Murder
Екипът на форума, може би. Темите, които следя, предимно са публикувани и развивани от модераторите, затова от всички изброени опции бих адмирирал единствено хората от екипа, че все още поддържат интереса ми към форума.

за останалите:

ongeboren, NoEx, Mitak - техническото развитие на мрежата спря да ми прави впечетление преди известно време, за да разговарям с някой, все още останал в IRC приятел, не ми е нужно да знам подробности за хибриди, ратбокси и прочие. Щом нямам проблеми, които да го възпрепятстват, значи си вършат добре работата.

Cannibal, Narf - отварям сайта горе-долу по веднъж на месец, за да прочета за някоя евентуална голяма промяна, която засяга мрежата. Поздравления за интервютата, деиствително са полезни за хора, които са прекарали повечко години в мрежата.

администраторите и операторите - преди време повечето бяха пичове, сега новодошлите са основно дрислиовци, които гледат на IRC като новата модна виртуална игра, на която да се докажат. За свършена работа не може да се говори, проблемите, по които има нужда да се работи, не са от тяхната компетенция и нищо не зависи от тях и присъствието им. Разбира се, самите те никога няма да се почувстват излишни smile.gif

peace

yo, dre ? :>
Lax
И аз избрах първите две опции.
MMDollar
QUOTE(Lax @ Dec 23 2007, 12:19 PM) *
И аз избрах първите две опции.

И аз съм на това мнение, пък и познавам само някои от тези хора за които съм гласувал и знам как работят и че много труд се изисква за този което са постигнали...има много хора които мислят, че девелите по services не са направили нищо заради откраднатият db, само че немогат да се сетят че това НЯМА нищо общо със services а със сигурността на машината, но както и да е браво на тези хора и все така да са коректни и да се грижат за мрежата.
NoEx
Важното е мрежата да върви напред и нагоре.
MMDollar
QUOTE(NoEx @ Dec 28 2007, 02:09 AM) *
Важното е мрежата да върви напред и нагоре.

Мхм дано и в бъдеще да има хора като тебе, поне теб те познавам правили сме 2-мата мрежа преди бая бая време незнам дали си спомняш от там знам, че си добър в това което правиш.
diabolic
Екипът на форума , добра работа момчета и момиче smile.gif
killer
Лично аз си споменавам хората от описаните горе поотделно за които бих гласувал - Narf, Cannibal и Mitak, екипа на форума няма нужда да се споменава въобще то е ясно че си вършат постоянно и качествено до колкото е възможно работата smile.gif
Tishu
Всички от изброените са свършили някакъв вид работа , така ,че според мен всеки заслужава наградата smile.gif
lou2`s
QUOTE(Narf @ Dec 21 2007, 01:05 PM) *

1. Сигурността на ratbox-services няма нищо общо с кражбата на базата данни. А и db-то беше откраднато още по времето на hybserv(понеже явно визираш него).

моля blink.gif ? ти май наистина неискаш да признаеш явни проблеми.А те са - изтичане на db-to не 1 а 2 пъти (последното по време на ratbox ) и точно затова опцията setemail беше спряна нали? така че не ми говори че е имало само 1 кражба защото всички знаем че не е така ... а и 100 % сам сигурен че този пост ще ми го изтриеш както някой други защото ти противореча но ако е така има ли смисал изобщо да се пише? колкото до анкетата гласувам за Ongeboren, Mitak и NoEx защото найстина сваршиха много работа по миграцията.. продалжавайте в същия дух.
Narf
QUOTE(lou2`s @ Jan 22 2008, 05:05 AM) *
моля blink.gif ? ти май наистина неискаш да признаеш явни проблеми.А те са - изтичане на db-to не 1 а 2 пъти (последното по време на ratbox ) и точно затова опцията setemail беше спряна нали? така че не ми говори че е имало само 1 кражба защото всички знаем че не е така ... а и 100 % сам сигурен че този пост ще ми го изтриеш както някой други защото ти противореча но ако е така има ли смисал изобщо да се пише? колкото до анкетата гласувам за Ongeboren, Mitak и NoEx защото найстина сваршиха много работа по миграцията.. продалжавайте в същия дух.

Къде съм казал, че не е имало кражба?
Или че тя е била само една?
И кога съм трил нечий пост само защото ми противоречи?

Това, което казвам е, че изтичането няма нищо общо със сигурността на RATBOX-SERVICES - да ти го напиша с големи букви, че следващия път да го разбереш.
_LoNDoN4aNiNa_
QUOTE(Narf @ Dec 21 2007, 11:05 AM) *
... А и db-то беше откраднато още по времето на hybserv ...

Ъъъ аз ли нещо греша или споменаваш че е базата данни е била открадната по време на хъбсерв? Както и да е само исках да си изкажа мнението smile.gif

По темата... аз гласувах за ongeboren, Mitak, NoEx и Cannibal & Narf защото главно те се грижат(ако мога така да се изразя) за мрежата и я потдържат... всички останали като администраторите и главните опери... 90% от тях са излишни, седят само за украса... другите 10% които си вършат работата наистина допринасят за мрежата (но не говоря за безсмислените к/г линии които им стана навик да раздават на всеки срещнал). Но както и да е, това си е УниБГ. А и само още нещо да добавя. Поработете над сигурността на машината която хоства ratbox-services (затварянето на отворени портове е безсмисленно) smile.gif само това ще кажа.. smile.gif

Peace
Narf
QUOTE(_LoNDoN4aNiNa_ @ Jan 22 2008, 05:26 PM) *
Ъъъ аз ли нещо греша или споменаваш че е базата данни е била открадната по време на хъбсерв? Както и да е само исках да си изкажа мнението smile.gif

По темата... аз гласувах за ongeboren, Mitak, NoEx и Cannibal & Narf защото главно те се грижат(ако мога така да се изразя) за мрежата и я потдържат... всички останали като администраторите и главните опери... 90% от тях са излишни, седят само за украса... другите 10% които си вършат работата наистина допринасят за мрежата (но не говоря за безсмислените к/г линии които им стана навик да раздават на всеки срещнал). Но както и да е, това си е УниБГ. А и само още нещо да добавя. Поработете над сигурността на машината която хоства ratbox-services (затварянето на отворени портове е безсмисленно) smile.gif само това ще кажа.. smile.gif

Peace

Да беше открадната ОЩЕ по времето на hybserv.
След това е открадната и СЛЕД миграцията към ratbox-services.

И това, което казвам е, че каквито и services да се ползваха пак щеше да бъде открадната - НЕ ЗАВИСИ от тях, а от security-то на самата машина. Което е РАБОТА НА ХОСТЕРА и developer-ите не могат, не им е задължение и нямат нужните права на машината, за да свършат тази работа.

Още някой неразбрал?
_LoNDoN4aNiNa_
QUOTE(Narf @ Jan 22 2008, 03:34 PM) *
Да беше открадната ОЩЕ по времето на hybserv.
След това е открадната и СЛЕД миграцията към ratbox-services.

И това, което казвам е, че каквито и services да се ползваха пак щеше да бъде открадната - НЕ ЗАВИСИ от тях, а от security-то на самата машина. Което е РАБОТА НА ХОСТЕРА и developer-ите не могат, не им е задължение и нямат нужните права на машината, за да свършат тази работа.

Още някой неразбрал?

Знам че не зависи от съответните services... ти май не си прочел целия ми пост. Кажете им направо да си намерят нов системен администратор (ако е някоя компания). Както казах и във предишният си пост че затварянето на отворени портове е безсмислено като хората които хакват машината не ползват тях, но както и да е... давам само малък hint.

Peace
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.