Е, много неща се промениха в любимата ни мрежа, но едно със сигурност си остана непроменено - ежегодната класация за почетен кретен на годината!
Гласувайте, гласувайте, гласувайте и ни помогнете да намерим кой измежду кандидатите заслужава титлата "Почетен кретен на годината", а с нея и присъщия безрезервен респект
към дадената персона. Ето и кандидатите, като тази година беше още по-трудно поради липсата на миналогодишния победител:
The_Wizard:
След като му откраднаха титлата под носа, "Магьосникът" (защото такава тъпотия само с магия може да се създаде) почна да плаща за две линии (да, това е причината да няма друг оператор на селинет), тъй като е наясно, че отборчето на селинет се кандидатира по принцип. Е, ще го разочаровам и няма да го кандидатирам два пъти, ако настоява, догодина може
The_Wizard!Wizard@The-Wizard.GlobOP.irc.sellinet.net Mno sa pravi bre, zatva sa otkradnali informaciqta ot db
Narf!narf@core.devilix.net не я е откраднал той
Narf!narf@core.devilix.net кво се връзвате на всякви приказки
The_Wizard!Wizard@The-Wizard.GlobOP.irc.sellinet.net Az nesam se vyrzal, mi se pitam kak moje da stane tva chudo?
The_Wizard!Wizard@The-Wizard.GlobOP.irc.sellinet.net $1$6LFbv247$OaDj3/m79UXy.2J5uPXOm1 eOMPxyVW8PvL6 01099298419 1192424967 327808 0 0 \N
OPERWALL The_Wizard - Ne go priemai kato zabelejka, a kato nepriqtno neshto ot moq strana
Nikola:
Така и така сме почнали селинет темата, идваме до админчето Никола. Със своите 2-3 мозъчни клетки, единственото което това човече умее е да говори простотии...нещо обичайно за администраторите на този сървър де (поздрави на Миракуликс)
Nikola!Nikola@Nikola.Admin.irc.sellinet.net WALLOPS :OPERWALL - brat zaradi takiva kato tebe nqma da q ima mrejata !!! kadeto pazi abuser i t.n.
AgeQuodAgis!~hate@vlan-129-game-199.comnet.bg WALLOPS :OPERWALL - haha Nikola, mrejata edva li se razpada shtoto ima hora koito te psuvat.....
Nikola!Nikola@Nikola.Admin.irc.sellinet.net WALLOPS :OPERWALL - ne
Nikola!Nikola@Nikola.Admin.irc.sellinet.net WALLOPS :OPERWALL - zaradi drugo samo takiva ostanaha
<Nikola> bate ne sam zariben chatur kato tebe
<Nikola> i ne si plashtam
<Nikola> nishto]
(Както на всички е известно, операторите и администраторите на селинет НИКОГА не са си плащали за да бъдат такива и НИКОГА не са зарибени чатъри)
Taz_devil:
Няма да крия личните си симпатии към таз_дебил. Предполагам всички го познавате, а за онези, които не го, ще разкажа малко предистория. Преди години Таз беше малък идиот. Сега единственото, което се е променило е, че не е малък, а голям
Taz_devil!kamen@linux.kamenbg.com v dneshno vreme imash poiche kysmet kat zaribqwash, ako v whois-a ti ne pishe "is an IRC Operator" :>
<Taz_devil> aaaaaaaa
<Taz_devil> kihnah v pepelnika
CrazyCS:
Признавам, нямах идея кой е този индивид, преди той да разгласи, че е "шефа на мирката". Поредният кретен, който се мисли за велик, а всъщност не е
CrazySexyCool!~CS@irc.PlovdivBG.net WALLOPS :OPERWALL - az nqmam problem da napisha /die shtoto pishkata mi nqma da stane po-malka ...
(Ами то няма на къде?)
CrazySexyCool!~CS@irc.PlovdivBG.net WALLOPS :OPERWALL - Pechen kade si iskam da mi prepratish edin mail do ADMINS !
CrazySexyCool!~CS@irc.PlovdivBG.net WALLOPS :OPERWALL - ako nqkoi pita iskam da kazhete che lichno tam predi kolko vreme sam se otkazal ot PRAVATA SI na OPER prosto neiskam da se izlagam ...
(самото ти съществуване те излага)
escape:
Отново няма да крия, това е личният ми фаворит. Той е традицията в мрежата. Винаги е имало кретени оператори, които НЕ СА от групичката на селинет, а са със същия нулев умствен багаж. Той е живия пример, продължавай в същия дух и ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МЕРТКАНЕ!
http://forums.unibg.org/index.php?showtopic=9675
GAD:
Няма начин да не сте го чували. Легенда в тъпотията е, служи за пример на всички бъдещи олигофрени. Изкуших се просто да ви представя линк с нещата, които е казал във форума, сами ще се убедите
http://forums.unibg.org/index.php?act=Sear...sult_type=posts
http://forums.unibg.org/index.php?showtopic=14414
Leak:
Детето, което до толкова беше обладано от мисълта да стане кретен на 2006-та година (и почти успя), че се премина границата на обичайния идиотизъм и премина в една по-висша фаза, само с цел да стане кретен на 2007-ма година. ПОМОГНЕТЕ МУ!
http://forums.unibg.org/index.php?showtopic=9791
Гласувайте по свое усмотрение и не щадете екипа на селинет, че миналата година им се изплъзна титлата и са настървени да си я върнат
Нека гласуването започне, имате 2 седмици!!!
SS™