Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Левски наистина е за друго първенство
UniBG Forums > Отдих и забава > Спорт
lame
Георги Банов

Правилата във футбола са изключително ясни - за победа се дават 3 точки, за равен 1. Това е положението. При 0:0 получаваш точка и нищо повече. А че съперникът лежи, крие топката и с цената на всички смъртни грехове пречи на Левски, няма никакво значение. Както е казал народът - брои се само това, което влезе в заграденото.
Но на сините им е ужасно трудно да го правят. И смятат, че отборът им не е за това първенство. Май наистина мястото им не е тук. На Герена отдавна сами се заблуждават, че са №1 във всичко. В Левски никога не грешат, виновни са рефери и съперници, от време на време някой клетник като Бардон. Французинът между впрочем е един от малкото качествени легионери в последните сезони у нас.
Но ръководството на Левски явно вижда много по-далеч от простосмъртните. Това обаче си е вътрешнопартиен проблем. Също и култовото изказване след мача със Славия, че резервите Йовов и Телкийски разочаровали. Вероятно е съвсем случайно, но след тяхното влизане и с активното им участие сините създадоха всичките си опасни положения. Но както вече се каза - вътрешен проблем.
По-интересен е външният - кое първенство е достойно за Левски. Няма значение кое ще е, българското може би ще спечели. Ще изчезнат някои до болка омръзнали комбинации. Няма да бъдат поставяни рекорди по най-много отсъдени дузпи в полза на един клуб. Току-виж пък и някой съдия се осмели да свири дузпа срещу лидера на собствения му стадион. Без да се налага да чакаме за това 6 години. Пък и на Левски ще им олекне - нали целта е да се отърват от гадните съперници, които само лежат и крият топките.

source -> http://7sport.net/7sport/forum/index.htm

P.S T`va vaji za vsichki otbori, samo vijdame kolko sme dobri v Evropa.
P.S 2 Parlamenta da vzeme speshni merki i da zakrie BG purvenstvoto.. pone da ne se izlagame kato kifladjii nik.gif
flx
Предупреждавам ви футболните ви пристрастрия да не вземат превес.
flx
Подкрепям lame ето още едно доказателство.
Стоилов: Загубихме титлата заради лошите терени

Наставникът на Левски Станимир Стоилов призна, че шампионите са загубили титлата на България, като според специалиста от Хасково основна причина за това са лошите терени, на които настоящите шампиони трябва да играят в „А" група. Стоилов допълни, че никога не се е вълнувал от дребни титли и купи, а от победите в европейските мачове. Според Мъри сривът на „сините" е започнал с отпадането им от втория предварителен кръг в Шампионската лига, когато бяха елиминирани от Тампере, без дори да успеят да отбележат гол.

"Провалихме се още с краха срещу Тампере. Нивото на един тим и треньорa му се вижда в европейските мачове. Тук в А група виждаме дребни страсти и заяждания по нашенски. В България няма подходяща атмосфера за футбол. Никой не може да ме убеди, че не загубихме шампионата заради лошите терени. Загубихме точки в Петрич, Благоевград, в Надежда и на Овча купел, където терените са лоши. Играем и тренираме в блата. Миналата година имахме шанс да играем със Славия и Локомотив (София) през месец май, когато терените им бяха в добро състояние. Всички контузии идват от малкото мачове и лошите игрища. Няма да си променим стила заради терените. Левски се готви за нещо голямо. Не ни интересува да спечелим един мач или една точка. Дребните титли и купи никога не са ме блазнели", заяви старши-треньорът, извел Левски до 1/4-финал в турнира за Купата на УЕФА и груповата фаза на Шампионската лига.

www.sportal.bg
flx
Продалжавайте в същия дух, и ще продалжавам да ви трия постовете.
dlh
Към всички бунтари:

По една случайност този модератор съм го назначил аз. Ако нещо не ми харесва в действията му това е между мен и него. В случая обаче подкрепям, че досегашните коментари по темата бяха чисто офтопик и със заядливи наклонности. Айде да си имаме уважението...
DeStRuCti0N
QUOTE(Jonyto @ Dec 10 2007, 10:51 PM) *
Стоилов: Загубихме титлата заради лошите терени

"На крива ракета космоса и пречи..." за да не го кажа по друг начин :>
Левскар съм, но пък нашите никога няма да признаят поражение, ебаси. Еми слабо играеме и това е.
Мъри иска шампионски титли от европейски турнири... за да имаме такива първо трябва да имаме първенство на ниво,където да поддържаме форма (и друг път съм го казвал), а не 2-3 сравнително равностойни отбора, а останалите със светлинни години назад.
Предвид фактите за какъв футбол може да говорим ?
Прав е ламе, че трябва да се закрие българското първенство smile.gif
GoodINC
Дам, слабо играем... снощи видях класацията... ми, че ЦСКА имат 2 пъти повече точки, а ние сме с 1 мач по-малко. Ха-ха-ха!
zeraful
QUOTE(Jonyto @ Dec 11 2007, 09:25 AM) *
Продалжавайте в същия дух, и ще продалжавам да ви трия постовете.

RESTECPA rofl...

QUOTE(dlh @ Dec 11 2007, 01:04 PM) *
Към всички бунтари:
Айде да си имаме уважението...

Така става...

QUOTE(Jonyto @ Dec 10 2007, 07:57 PM) *
Предупреждавам ви футболните ви пристрастрия да не вземат превес.

Така - НЕ.

п.с. Жони, чувствай се духовно и телесно освободен да затриеш и това съобщение :>
Mitak
На мен ми е интересно как пък точно в тази тема няма да се намесват футболни пристрастия, след като се обсъжда именно футбол smile.gif
А иначе и аз мразя говедата, особено ония надменник наско насиранков. Някакси ми е противен, и аз не знам защо...
flx
Сираков: Йовов и Телкийски не са изчерпани

Йовов и Телкийски не са изчерпани, а имат още 4-5 години да играят на високо ниво. Това обяви изпълнителният директор на Левски Наско Сираков пред "7 дни спорт". Той проведе разговор с двамата футболисти преди тренировката на Герена вчера.

- Йовов и Мечо са на 30 г. Нямат проблеми с режима и могат да дадат още на Левски и футбола. Всичко зависи от тях. След успехите, които постигнаха, е нужно да бъдат по мотивирани от всякога и да не лежат на стари лаври - каза Сираков.

Той е убеден, че Левски ще намали разликата с ЦСКА през пролетта.
- Ще направим всичко, което зависи от нас, но Левски ще е по-силен пролетта - допълни Сираков.

www.sportal.bg
Ned
QUOTE(Jonyto @ Dec 11 2007, 07:20 PM) *
Той е убеден, че Левски ще намали разликата с ЦСКА през пролетта.
- Ще направим всичко, което зависи от нас, но Левски ще е по-силен пролетта - допълни Сираков.

Абе то може и да се намали разликата, ама "кел файда".
Предните години Левски си беше най-добрия български отбор, това и чистокръвен ЦСКАр не може да го отрече...
Има нещо не както трябва в отбора, умряла работа.
flx
Левски на съд през февруари

Делото на Емил Ангелов и Милан Коприваров срещу Левски е насрочено за 8 февруари в 10 часа. Ще го гледа 63-и състав на Софийския районен съд. Това каза вчера адвокатът на играчите Петър Величков, цитиран от в. „7 дни спорт". Той смята, че договорите им с футболния клуб Левски са нарушени и трябва да бъдат прекратени. В момента Бабангида и Коприваров са излишни и тренират с юношите.
„Кодексът на труда забранява да се сключват трудови договори, ако не са подписани лично от работника и лично от представляващия работодателя. По решение на Софийския градски съд ПФК Левски се представлява единствено и само от двамата изпълнителни директори - Наско Сираков и Константин Баждеков. Договорите на Ангелов и Коприваров обаче не са подписани от двамата директори, а само от Баждеков. По тази причина според мен са невалидни и затова съдим Левски", заяви адвокат Величков.

www.sportal.bg
flx
Сираков: Пак най-тежкият жребий, но Литекс поне играе футбол

Изпълнителният директор на Левски Наско Сираков остана разочарован от жребия за купата на България, който отреди съперник на "сините" на 1/4-финала да е Литекс. "Възможно най-тежкият жребий. Купата е много важна и за двата отбора, така че ще е изключително труден и за нас, и за Литекс мач. Радващото е, че Литекс поне играе футбол. Те притежават отлични футболисти. Ще се надиграваме и ще видим какво ще стане. Едва ли има с какво да се изненадаме. Трябва да направим добра подготовка и до момента това, че гостуваме не се оказа проблем. Дано продължим по същия начин", завърши Сираков по повод предстоящото гостуване на Левски в Ловеч.

www.sportal.bg
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.