Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Къде ще прекарате празниците?
UniBG Forums > Дискусии > Основни
^_JoHn_DoE_
Истина е! Коледните и Новогодишни празници наближават! А вие какво сте замислили? Коледа? Нова Година? Къде ще е пиячката, с кого и т.н. Споделете плановете си. smile.gif

Аз мисля Коледа да прекарам със семейството си, защото смятам, че това е повече семеен празник. Нова година с приятелите friends.gif drunk.gif
Snate
Аз пък ще бъда испанец за коледа и нова година...малко при бащата biggrin.gif
Ned
Може би както всяка година. Коледа с роднини, Нова Година с приятели.
Дано само офертите за Нова Година почнат да валят по-рано тая година да можем да се организираме по-добре.
mau
На работа и вкъщи , със съдружниците по неволя . smile.gif
magdanoz
sha frykna do sofia nai-weroqtno
hatred
Нова Година ще си я изкарам в Лондон.

За моя огромна радост, за първи път от 2003-та насам имам възможността да посрещна една хубава, дай Боже бяла, Коледа в България.

Много съм щастлив!!!
Polizei
Тази година вече имам намерението Коледа и Нова Година да ги празнувам в Пловдив, тъй като е крайно време родителите ми да разберат че рано или късно ще се отцепя...
Tishu
На коледа ще съм със семейството си у нас ,а на нова година с приятелката си и приятели най-вероятно пак у нас smile.gif
Rolex
на планината , в Родопите на Коледа smile.gif
flx
Само знам, че за коледа ще съм с семейството си в къщи.А за нова година честно казано незнам. smile.gif
Mariyana
Аз и на Коледа, и на Нова Година съм на работа (и в София) след това ще наваксвам.
dreben
Коледа и около Коледа - Варна и Кърджали. На НГ съм дежурен и ще трябва да си остана в къщи ;р
Mandy
QUOTE(dreben @ Dec 6 2007, 12:19 PM) *
Коледа и около Коледа - Варна и Кърджали. На НГ съм дежурен и ще трябва да си остана в къщи ;р

Същото.
dreben
ти не си дежурна на нг jesus.gif
Mandy
QUOTE(dreben @ Dec 6 2007, 12:59 PM) *
ти не си дежурна на нг jesus.gif

Аз.. такова, от солидарност :>
Dragster
Разбира се на Бъдни вечер ще сме четличленното ни семейство, а на Коледа ще сме цялата рода. Освен това е и имен ден на няколко члена на фамилията.
На 26 пък ще съм с приятели да отпразнуваме празника.

На НГ естествено с приятели, а къде и да кажа, едва ли има значение.
Cyb3rg0d
На Коледа естествено у нас, а на Нова Година ще затворим кръчмата на един приятел и ще се напукаме в нея yess.gif
Stillness
Утре ще празнуваме двата офиса (нашият и варненският) в едно село наблизо.
На 22 е коледният бал на младежите от града.
На 29 е тържеството в "Дом за деца".
На Бъдни вечер ще съм в къщи със семейството, а на Коледа ще съм при останалите роднини.
На Нова Година ще съм с приятелят ми, където ме заведе.
DarkSol`2Bz
В различни точки на Народна Република България. Според празника.
kaspi
mi mai shi porabota ei tyi za raznoobrazie
Janaa
На Коледа с фамилията в къщи,на НГ - по традиция ще разбера на 30-ти ... mellow.gif
P0werful
I na koleda i na nova godina shte sum s priateli.
^_JoHn_DoE_
На Коледа на масата, на НГ в различни ъгли на апартамента wink.gif
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.