Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: С коя известна личност?
UniBG Forums > Отдих и забава > Душевна кофа
^_JoHn_DoE_
С коя известна личност бихте се сръвнили? (по какво си приличате?)
А на коя личност искате да приличате завбъдеще? И защо?

Давайте снимки.

П.П. Ако се смятате за единствен/а и не знаете известна личност, която да прилича на вас, то тогава поне отговорете на втория въпрос. smile.gif
Ned
Натисни да отвориш файла - Ned
Натисни да отвориш файла - Mike

Не си приличаме много много, но все пак ... wink.gif

Иначе никога не съм се замислял на кого искам да приличам и дали изобщо има такъв човек, на който бих подражавал до такава степен, че чак да имам като неговия кариес, да речем ... smile.gif
int21h
QUOTE(^_JoHn_DoE_ @ Dec 5 2007, 10:47 PM) *
С коя известна личност бихте се сръвнили? (по какво си приличате?)
А на коя личност искате да приличате завбъдеще? И защо?

Давайте снимки.

П.П. Ако се смятате за единствен/а и не знаете известна личност, която да прилича на вас, то тогава поне отговорете на втория въпрос. :)

сръвнявам -> сравнявам
сръвните -> сравнявате
сръвнили -> сравнили
завбъдеще -> за в бъдеще

Иначе, не се сравнявам с никой. Всеки човек е уникален по свой си начин и смятам, че е супер глупаво да се сравнявам с някой или да искам да приличам на някой.
dreben
Томас Б. Кин Чонг /Томи Чонг/

Натисни да отвориш файла Натисни да отвориш файла

Не бих желал да се променям.
Cyb3rg0d
"С Готиния от Хакери..." хахахаха, jk! С никой не мога да се сравня, това че работят в такава сфера, в която много хора гледат това, с което се занимават, не означава, че трябва да са идеал за други. Няма как да се сравнявам с известни личности, след като ги виждам само по телевизията и изобщо не ги знам какво представляват. Абе изобщо... малко тъпо си формулирал темата, всеки ще отговаря "Аз съм си аз и това е".
dreben
Дайте да видим кой ще даде най-оригинален отговор в смисъл "всеки е уникален" :>
Да си измерим уникалността един вид :>

пък може и по темата да попишем, ама това в краен случай ;р
Cyb3rg0d
Ами не знам, колко оригинално ще се изкажа, но уникалността на човек си е заложена още от раждането му. ДНК профила му е уникален и неповторим (по естествен път), пръстовите отпечатъци на човек са уникални. Всеки вътре в себе си е уникален, начин на мислене, на реагиране при различни ситуации и т.н.
starshine
QUOTE(int21h @ Dec 6 2007, 12:10 PM) *
сръвнявам -> сравнявам
сръвните -> сравнявате
сръвнили -> сравнили
завбъдеще -> за в бъдеще

Иначе, не се сравнявам с никой. Всеки човек е уникален по свой си начин и смятам, че е супер глупаво да се сравнявам с някой или да искам да приличам на някой.

s nikogo ;-)

malko po-dolu pak - s nikogo
out
Аз се сравнявам с Method Man... biggrin.gif
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.