Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Интервю с KoCToBa
UniBG Forums > Отдих и забава > Петък вечер
Страници: 1, 2
DeStRuCti0N
Дойде и твоя ред :>
Кажи си болката tongue.gif
KoCToBa
wub.gif

Името ми е Йорданка, но всички ми казват Дани...освен племенницата ми - тя ми вика Данкоооо blink.gif
На 25 години съм. Работя като: проектант. От Мадан съм, но живея в София.

Айде .. почвайте ме. cool.gif
magdanoz
s kwo se zanimawash ;p
KoCToBa
QUOTE(magdanoz @ Nov 27 2007, 01:08 PM) *
s kwo se zanimawash ;p

Ако питаш за работа - чертая проекти на "Autocad", изготвам оферти, подготвям изложения, занимавам се с рекламата на фирмата и още куп неща - нещо като дясна ръка на шефа.
Mariyana
Истината или се осмеляваш ?
KoCToBa
QUOTE(Mariyana @ Nov 27 2007, 01:52 PM) *
Истината или се осмеляваш ?

Винаги истината.
SkinHeads
Pic?
Ned
Обвързана ли си?

edit: сгодена си за int21h, знам :> Обвързана ли си с работата си, т.е. обичаш ли я? * :>
KoCToBa
QUOTE(SkinHeads @ Nov 27 2007, 02:28 PM) *
Pic?

Принципно не раздавам снимките си в нета, но за сметка на това винаги съм пила кафе с хората които са изявили желание да ме видят.

QUOTE(Nedqlko @ Nov 27 2007, 02:28 PM) *
Обвързана ли си?

edit: сгодена си за int21h, знам :> Обвързана ли си с работата си, т.е. обичаш ли я? * :>

Обвързана до гроб за int21h...
Няма работа която да ме обвърже - не бих и позволила да има нещо по обвързващо от мъжа в живота ми.
kaspi
liubimo pitie ?
Stillness
Ако имаш възможност, какво би променила във форума?
SkinHeads
Kolko parichki e godejniq prysten smile.gif
KoCToBa
QUOTE(kaspi @ Nov 27 2007, 03:10 PM) *
liubimo pitie ?

Ох алкохолец.. по лесно ми е да кажа какво мразя и не обичам; мразя мастика и джин, не обичам уиски.
Но ако трябва да определя точното питие, мисля че това ще е B52 ( Би-52, шот съдържащ бейлис и куантро, който се пали и се пие докато гори ). Иначе съм върл фен на водката.

QUOTE(Stillness @ Nov 27 2007, 03:14 PM) *
Ако имаш възможност, какво би променила във форума?

М егати лъзгавия въпрос... едно едиствено нещо бих променила в тоз форум, отношението на някои от модовете към хората, разбира се ако мога.

QUOTE(SkinHeads @ Nov 27 2007, 03:20 PM) *
Kolko parichki e godejniq prysten smile.gif

Как мислиш, дали когато int21h клекна с пръстена и ми предложи аз му казах : Ох супер, колко струва?
Elerina
Я разкажи по-подробно как ти предложи? girl_in_love.gif
Tishu
Плановете ти за напред ? smile.gif
KoCToBa
QUOTE(Elerina @ Nov 27 2007, 03:45 PM) *
Я разкажи по-подробно как ти предложи? girl_in_love.gif

QUOTE(Nedqlko @ Nov 27 2007, 03:48 PM) *
Ако може и с най-малките подробности, че и на мен някога ще ми се наложи (дано) да предлагам на любовта на живота ми tongue.gif

Тази година на двадесет и петия си рожден ден, както винаги у нас имаше двадесет и десет човека и много алкохол. Мартин ме изненада първо с торта във формата на сърце - розофка и със цвитяяяя - точно за лигня кат мене. Ето я. Верно не получих котиту което искам от 25 г насам, но към средата на вечерта той помоли всички да седнат и пусна това
( нашата песен ):

Аз както винаги будалата си пеех с пълно гърло, клатушкайки се на единия стол и докато се усетя, Мартин падна на колене и с много smooth движение отвори малка кутийка също във формата на сърце ( червена ) в която се мъдреше пръстен.
"Дани, ще се омъжиш ли за мен" - каза той, с типичната си дяволска усмивка
Аз естествено спрях устата си в стойка О... и като ревнах ... тук той каза :
"Ъммм предполагам че това означава да"
Интересното беше, че никой, ама абсолютно никой не знаеше за неговата идея.. на никого не беше споделил, което разбира се ошашави най-добрите ни приятели и всички са втурнаха да ни прегръщат и целуват.
Последва още алкохол - и доста пъти "горчиво". И разбира се fuck.gif
KoCToBa
QUOTE(Tishu @ Nov 27 2007, 05:57 PM) *
Плановете ти за напред ? smile.gif

Уххх.. аз не знам утре какво ще папам - ти планове...
Искам да изживея живота си по начинът по който живея до сега.. да продължавам да обичам със същата сила, да се усмихвам дори когато ме боли, да пренебрегвам себе си заради другите - защото това съм аз. smile.gif
Искам да си купя пиано (руско) и ще си го купя скоро; искам коте - което ще осъществя малко трудно, трябва много да напия Мартин за целта; искам поне веднъж да отида в Тибет... искам да съм жива и здрава за да мога да продължавам всеки петък да събирам всичките си (ни) приятели както до сега.
DeStRuCti0N
офф: От това, което прочетох оставам с впечатлението, че с Мартин просто сте се намерили smile.gif
Пожелавам ви дълъг и щастлив семеен живот smile.gif

он: Какво не би простила никога ?
KoCToBa
QUOTE(DeStRuCti0N @ Nov 27 2007, 06:41 PM) *
офф: От това, което прочетох оставам с впечатлението, че с Мартин просто сте се намерили smile.gif
Пожелавам ви дълъг и щастлив семеен живот smile.gif

Благодаря ти искрено.

QUOTE(DeStRuCti0N @ Nov 27 2007, 06:41 PM) *
он: Какво не би простила никога ?

Почти всичко бих простила, ако ми се поднесе извинение което успее да ме докосне по някакъв начин - но трудно, много трудно.
Не понасям да ме лъжат - но и това съм прощавала. Не понасям да ми обещаят нещо и да не го изпълнят - това направо ме убива. Обещанието на един човек за мен е еквивалентно на дадена дума или клетва.
Човек греши - затова именно има дума "прошка"...
Dragster
int21h скръндза ли е? tongue.gif

п.п готина песен wink.gif
KoCToBa
QUOTE(Dragster @ Nov 27 2007, 07:04 PM) *
int21h скръндза ли е? tongue.gif

blink.gif Пари??? Кой е казал, че имам нужда от пари (ако питаш за това разбира се). Нали не мислиш, че съм от жените който с пълно гърло викат "Дай".... btw int21h ме е научил даже как да прахосвам повече - yeah I love it.

p.s. Creedence Clearwater Revival rox
SkinHeads
Kakvo iskash no ne mojesh da gotvish?
magdanoz
basi izglejda ste dosta gotina snimka smile.gif
ako se prestrashite pusnete 1-2 snimki da wi se poradwame

p.s. - programiste ti golqm romantik si bil be ;D
KoCToBa
QUOTE(SkinHeads @ Nov 27 2007, 07:42 PM) *
Kakvo iskash no ne mojesh da gotvish?

Не зная... Мартин не яде готвено по принцип, не моя воля разбира се, просто той не яде нищо готвено - така си го намерих - yeaaaahhhhh
btw няма нещо което съм поискала и не съм направила, всяко нещо може да бъде сготвено - въпроса е как!?

QUOTE(magdanoz @ Nov 27 2007, 11:05 PM) *
basi izglejda ste dosta gotina snimka smile.gif
ako se prestrashite pusnete 1-2 snimki da wi se poradwame

p.s. - programiste ti golqm romantik si bil be ;D

Снимка - едва ли . Aко толкова искаш да ни видиш - обаждаш ми, се пием кафе - всички са доволни yess.gif
Stillness
Какво ще си пожелаеш на Коледа?
KoCToBa
QUOTE(Stillness @ Nov 28 2007, 01:58 PM) *
Какво ще си пожелаеш на Коледа?

Каквото си пожелавам на всеки празник - коте girl_in_love.gif - ако питаш за подарък.
Иначе ще си пожелая повече красиви мигове с мъжа до мен - и повече свободно време за да им се радвам.
Ned
hmm.gif Защо толкова много искаш коте? smile.gif
SkinHeads
Izneverqvala li si mu?
KoCToBa
QUOTE(Nedqlko @ Nov 28 2007, 02:46 PM) *
hmm.gif Защо толкова много искаш коте? smile.gif

Просто ги обожавам - мърррркащи и пуфкафки, гальовни и подмазващи се, ако мога искам всички котинца на света и да спинкат до мене на спалнята... ама трудно, щото Мартин ще ме bottom.gif , а знае като видя коте какво става wub.gif

QUOTE(SkinHeads @ Nov 28 2007, 03:12 PM) *
Izneverqvala li si mu?

Не - това би ме убило като личност....
Знаеш ли, някои хора цял живот търсят половинката която ги допълва; някои имат шанса да я срещнат и едва малцина случват да получат същото от обратната страна... аз съм една от малцината и не бих направила нищо, с което да загубя чуството което изпитвам сега и което ми се връща съответно от негова страна.
Жена изневерява, когато нещо и липсва, когато все още търси половината на ябълката. Няма какво да търся при друг мъж.... Мартин ми дава всичко това което съм търсила и искала...
Искрено ти пожелавам да изпиташ същото за да разбереш смисъла на отговора който ти давам.
Mariyana
Кой са най-добрите качества, които притежава съвременната жена според теб ?
Dragster
Като стана дума за пари..
Как си разделяте приходите и разходите? Отделно или като семейство?
SkinHeads
Ami toi izneverqval li ti e?
KoCToBa
QUOTE(Mariyana @ Nov 28 2007, 08:14 PM) *
Кой са най-добрите качества, които притежава съвременната жена според теб ?

Ух...труден въпрос признавам... мисля, че най-доброто качество което притежава една жена винаги ще си остане нейната женственост. Жената е родена за бъде такава.
Колкото до съвременната жена - може би нейната еманципираност, самостоятелност и начинът по който се справя сама с трудностите.
KoCToBa
QUOTE(Dragster @ Nov 28 2007, 09:05 PM) *
Като стана дума за пари..
Как си разделяте приходите и разходите? Отделно или като семейство?

Тез пусти пари брееее....
С Мартин живеем заедно...никога не е имало спор за пари, защото е досадно глупаво да се скараш с човека до себе си заради пари.
Който има кеш в себе си отива и плаща сметки или който има време за да излезне наобяд. Същата работа е с пазаруването и изобщо всякакви разходи които се сетиш .
По скоро време ни липсва - не пари, камоли спорове за пари.
KoCToBa
QUOTE(SkinHeads @ Nov 28 2007, 10:58 PM) *
Ami toi izneverqval li ti e?

По въпроса ти - Не, не ми е.

Знаеш ли на теб специално искам да ти кажа нещо доста лично - Достатъчно време съм толерантна с теб и имено заради това сега смятам да ти кажа истината. Ти за мен си от тези хора, които виждайки нещо красиво и чисто се ровиш да видиш от къде може да излезне червея... спести си тормоза на хубавата ти главица - щасливи сме, не си изневеряваме, не се караме за пари, не се бием и т.н. Приеми че има хора които живеят щасливо заедно - и спри кат всеки Ганьо да търсиш под вола теле...
SkinHeads
QUOTE(KoCToBa @ Nov 28 2007, 11:51 PM) *
По въпроса ти - Не, не ми е.

Знаеш ли на теб специално искам да ти кажа нещо доста лично - Достатъчно време съм толерантна с теб и имено заради това сега смятам да ти кажа истината. Ти за мен си от тези хора, които виждайки нещо красиво и чисто се ровиш да видиш от къде може да излезне червея... спести си тормоза на хубавата ти главица - щасливи сме, не си изневеряваме, не се караме за пари, не се бием и т.н. Приеми че има хора които живеят щасливо заедно - и спри кат всеки Ганьо да търсиш под вола теле...

Znaesh li misleh da ti napisha v sledvashtiq si post tochno da ne si mislish tova, no ti me izprevari. Sigurno sym prekalil ama shte ti kaja, che se radvam poveche ot vsichko da vijdam kak 2-ma normalni bylgari sa shtastlivi. Ne sym chak takyv evrein. Vyprosite mi bqha po-lichni, za da dobiq predstava za vryzkata vi. Aide i znai, che ne vseki vi misli zloto wink.gif

A i takova - kakva svatba zamislqte? V tesen kryg ili?
KoCToBa
QUOTE(SkinHeads @ Nov 29 2007, 12:12 AM) *
i znai, che ne vseki vi misli zloto wink.gif

Знам friends.gif
KoCToBa
QUOTE(SkinHeads @ Nov 29 2007, 12:12 AM) *
A i takova - kakva svatba zamislqte? V tesen kryg ili?

М не. Мисля даже , че ще е доста шумна - нещо нормално, познавайки приятелите си и начинът им на купонясване.
Всяко момиче мечтае да е булка някой ден и си е представяла сватбата си по хиляди начини. Моите мечти не са по различна от мечтите на другите... Е, може би да съм попрекалила мааалко с розовия цвят wink.gif
SkinHeads
Дразнят ли те на работата?
Stillness
Мислите ли вече за деца? smile.gif

offtopic.gif SkinHeads, имаш право на по един въпрос на ден за три дена, т.е. три въпроса. Твоите колко станаха?
SkinHeads
QUOTE(Stillness @ Nov 29 2007, 10:48 AM) *
offtopic.gif SkinHeads, имаш право на по един въпрос на ден за три дена, т.е. три въпроса. Твоите колко станаха?

Ако сметне за добре може да не отговаря нали smile.gif
DeStRuCti0N
QUOTE(KoCToBa @ Nov 28 2007, 06:53 PM) *
Знаеш ли, някои хора цял живот търсят половинката която ги допълва; някои имат шанса да я срещнат и едва малцина случват да получат същото от обратната страна... аз съм една от малцината и не бих направила нищо, с което да загубя чуството което изпитвам сега и което ми се връща съответно от негова страна.
Жена изневерява, когато нещо и липсва, когато все още търси половината на ябълката. Няма какво да търся при друг мъж....

worthy.gif

То се е видяло, че ще има сватба, а по въпроса с децата какво мислиш ? smile.gif
KoCToBa
QUOTE(SkinHeads @ Nov 29 2007, 10:16 AM) *
Дразнят ли те на работата?

М мисля да напиша книга - десет начина да убиете безболезнено шефа си. Само той ме дразни - другите са просто офчици.
KoCToBa
QUOTE(Stillness @ Nov 29 2007, 10:48 AM) *
Мислите ли вече за деца? smile.gif

QUOTE(DeStRuCti0N @ Nov 29 2007, 10:55 AM) *
То се е видяло, че ще има сватба, а по въпроса с децата какво мислиш ? smile.gif

М рано ми е - но то не пита понякога. В смисъл не се чуствам готова - не че някой може да се чуства готов де, но за момента предпочитам аз да съм единственото дете в къщи. Инак съм си заръчала близнаци на Мартин за по нататък. wink.gif
Ned
Карате ли се с Марто и ако да, защо?
KoCToBa
QUOTE(Nedqlko @ Nov 29 2007, 12:11 PM) *
Карате ли се с Марто и ако да, защо?

Не. По скоро спорим за някои неща, но наистина за кратко понеже времето ни е прекалено ценно за да го губим в караници.
Dragster
QUOTE(KoCToBa @ Nov 28 2007, 11:43 PM) *
Тез пусти пари брееее....
С Мартин живеем заедно...никога не е имало спор за пари, защото е досадно глупаво да се скараш с човека до себе си заради пари.
Който има кеш в себе си отива и плаща сметки или който има време за да излезне наобяд. Същата работа е с пазаруването и изобщо всякакви разходи които се сетиш .
По скоро време ни липсва - не пари, камоли спорове за пари.

Не питам точно дали се карате за пари и други злорадства. Явно грещно си ме възприела.
Интересно ми беше как една двойка със сериозна връзка (гаджета все още) си разпределят разходите - като семейство макар и официално да не са или са все още отделно.

Кое е по-важно: приятелите или роднините?
KoCToBa
QUOTE(Dragster @ Nov 29 2007, 02:12 PM) *
Интересно ми беше как една двойка със сериозна връзка (гаджета все още) си разпределят разходите - като семейство макар и официално да не са или са все още отделно.

Не сме гаджета - годеници сме. Има малка разлика. И наистина незнам как да отговоря на този въпрос - освен да направя таблица със разчет за разходите за месец blink.gif и да впиша вътре кой какво е харчил...лол...

QUOTE(Dragster @ Nov 29 2007, 02:12 PM) *
Кое е по-важно: приятелите или роднините?

Мартин, защото ще живея с него, не с Пешо, Гошо, не и с майка си и чинка си.
Ако трябва наистина да избирам между приятели или роднини, бих избрала майка си и тогава всички останали, понеже тя ми е и майка и приятел.
SkinHeads
Kak ne bi krystila deteto si?
KoCToBa
QUOTE(SkinHeads @ Nov 29 2007, 10:50 PM) *
Kak ne bi krystila deteto si?

Кънчо, Райчо, Панко, Калинка, Капка, Харламби.. стига толкоз, че вече ми са сърдят много хора rolleyes.gif
Нищо лично към хората носещи тези имена, просто ми е зададен въпрос и отговарям.
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.