Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Question
UniBG Forums > Отдих и забава > Душевна кофа
SkinHeads
Някой ако знае дано помогне. Как беше името на неква японска мисля озвучителна техника, една от най-скъпите в света (дори мисля, че беше най-скъпата)? Японско беше звученето. И ако някой знае може да метне и два, три линка
dreben
С колко букви.? :>
DarkSol`2Bz
QUOTE(dreben @ Nov 9 2007, 11:22 AM) *
С колко букви.? :>

И да ти кажат ... ти не знаеш японските букви mellow.gif :>
Slevin
Jamo?
NoEx
QUOTE(Slevin @ Nov 9 2007, 01:40 PM) *
Jamo?

Не tongue.gif

SkinHeads, знам го, но точно в момента не мога да се сетя. Като се сещя ще пиша wink.gif
DeStRuCti0N
Накамичи ?

http://www.nakamichi.com/

http://www.nakamichi.ru/
SkinHeads
QUOTE(DeStRuCti0N @ Nov 9 2007, 02:13 PM) *

Tochno ! Blagodarsko yess.gif
ill`
QUOTE(DeStRuCti0N @ Nov 9 2007, 02:13 PM) *

Тва почна като реклама на някакви епилатори. blink.gif
magdanoz
QUOTE(Slevin @ Nov 9 2007, 01:40 PM) *
Jamo?

jamo e finlandsko be debel! smile.gif
SkinHeads
Na rabotata si svalih fifa07 ot zamunda. Instalirah q obache kato q otvorq za da igraq mi izpisva da sloja originalniq CD. A eto tova pisheshe v opytvaneto kym instalaciqta na igrata " 3. Copy the cracked executable located in the Crack directory on the DVD to your installation directory.
4. Play the game.". Nqkoi moje li da mi obqsni kvo tochno trqbva da napravq?
SkinHeads
EEE nadqvah se nekoi da mi pomogne do kraq na rabotniq den i da poigraq ama sad.gif
dreben
QUOTE(SkinHeads @ Nov 12 2007, 04:12 PM) *
" 3. Copy the cracked executable located in the Crack directory on the DVD to your installation directory.
4. Play the game.". Nqkoi moje li da mi obqsni kvo tochno trqbva da napravq?

В диска, дето е с играта /без значение диск или имидж/ трябва да имаш папка, която се казва "Crack" или нещо сходно - там в нея има едно .ехе файлче, което е със същото име като .ехе файлчето, което стартираш за да тръгне играта и се намира в папката на играта. .ехе-то от директория "Crack" го копираш и го пействаш в главната директория на играта си, така че да замести .ехе-то, което е там в момента. Панимаиш.? :>
SkinHeads
Epa dreben vsichko, koeto kaza beshe taka i go napravih. Obache kato probvam da otvorq igrata mi izpisva da sloja originalniq disc.. otnovo.. Vse pak mersi
Cyb3rg0d
QUOTE(magdanoz @ Nov 9 2007, 04:35 PM) *
jamo e finlandsko be debel! smile.gif

Данско е, ама пак си близо! tongue.gif Макар, че само високия клас озвучителни тела се правят там, ама стига с офтопика!
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.