Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Tattoos
UniBG Forums > Отдих и забава > Петък вечер
Страници: 1, 2
GoodINC
Предполагам, че някой от вас имат татуировки, дайте да ги видим. А тези, които нямат и искат да имат нека си кажат мнението и какво искат да си татуират...

edit: Тези, които вече имат татуси също могат да се изкажат smile.gif.
Janaa
Аз нямам,но искам да си направя едно скорпионче на рамото.
rfk
За сега нямам, но искам да си направя нещо такова wink.gif
ill`
QUOTE(GoodINC @ Nov 4 2007, 12:04 PM) *
Предполагам, че някой от вас имат татуировки, дайте да ги видим. А тези, които нямат и искат да имат нека си кажат мнението и какво искат да си татуират...

А не е ли възможно едновременно да имаш и все пак да си кажеш мнението по въпроса?
GoodINC
То това трябваше да се подразбира smile.gif.
Dragster
QUOTE(rfk @ Nov 4 2007, 12:56 PM) *
За сега нямам, но искам да си направя нещо такова wink.gif

Ааа, такива големи са ужасни.
Ned
Аз искам да си направя нещо уникално, но не съм измислил още какво. Знам само, че ще започва от врата (само от едната страна) и ще се спуска надолу по плешката (пак само от едната страна). Ако някой има подходящо предложение за такъв татус - да post-ва smile.gif
GoodINC
И аз исках нещо уникално... за това си направих това:
^_JoHn_DoE_
QUOTE(GoodINC @ Nov 4 2007, 07:09 PM) *
И аз исках нещо уникално... за това си направих това:

Izgori sa s poqlnika?
Prostrelq se v ramoto? tongue.gif

Po temata:
Az bih iskal ne6to podobno na ramoto:
CrazyGoD
Нещо подобно на това искам да е! Но кръгът ще е по-малък, а централните лъчи по-големи wink.gif

Ned
Поне знаете к'во искате wink.gif
flx
Нещо от тези smile.gif
dreben
Имаше една много яка рисунка на тази снимка, но не мога да я намеря в момента, затова приложено, изпращам Ви снимката в оригинал :D

Тва отива на лявото рамо, а на дясното ще е физиономията на дъщеря ми, която обаче е още в проект :D
GoodINC
Дря ти, като Еминем ша станеш бе :Р.
dreben
QUOTE(GoodINC @ Nov 5 2007, 03:14 PM) *
Дря ти, като Еминем ша станеш бе :Р.

Taa русата нощница открадна идеята от мен!
ill`
Само да вметна, че ей в това направо ми останаха очите.
Jen
Нямам dry.gif

дракона, но да е малко по-изнесен към рамото wink.gif

Mandy
QUOTE(dreben @ Nov 5 2007, 12:38 PM) *
Имаше една много яка рисунка на тази снимка, но не мога да я намеря в момента, затова приложено, изпращам Ви снимката в оригинал biggrin.gif

Голямата :Д
SkinHeads
yess.gif
ill`
QUOTE(SkinHeads @ Nov 5 2007, 03:41 PM) *
yess.gif

Кажи ми откъде я имам и аз тая снимка, че не мога да се сетя blink.gif
SkinHeads
Epaa ot foruma na chicho Bart wink.gif
diabolic
Имам розичка на глезена , която направих на пук на майка ми и сега съжавалям 1000 пъти.Писна ми от нея още на втория месец ,а си я нося има няма 7-8 години .Моя съвет към вас е : За бога хора правете си временни ! biggrin.gif
GoodINC
Е ти си я направила напук на майка си... т'ва е дурго.
diabolic
Кое точно му е другото , твоята като си я направиш няма ли да ти умръзне ?
DarkSol`2Bz
В компанията ми всички са татуирани с по над 6 татуировки по целите тела ...
Единия има 9 татуировки ...
Другия има 2 цели ръкава + 2-та пръсеца, отстрани на крака и т.н. ...
Другия има гръб и гъз и на гърдата ...
Другия има от врата (високо започва от косата някъде) до малко под кръста ... абсолютно цяла + на крака ...
Момичетата имат по 2-3-4 татуировки всяка ... кръствета, гърди, дупета, плешки, мешки ужс О.о
Може би се дължи на това, че почти всеки ден се виждаме приятелски с един от най-добрите татуировчици в БГ pardon.gif И всяка среща на по бира или кафе или клуб или билярд ... прераства в нови и нови идеи О.о ЛОЛ!

Само аз почти съм се опазил! blink.gif
Gu_
аз имам дВе еДната на Крака а другата на Гърба Не са кой знае какво нО ми харесаха smile.gif първата я направих кат бях в казармата 2005 година а другата преди 2 месеца biggrin.gif
Ned
Единствената причина заради, която нямам татус още - парите mad.gif
GoodINC
QUOTE(diabolic @ Nov 14 2007, 01:42 AM) *
Кое точно му е другото , твоята като си я направиш няма ли да ти умръзне ?

Аз вече съм се татуирал, по-нагоре съм постнал снимки... и не - не ми е омръзнала smile.gif.
Mariyana
QUOTE(Nedqlko @ Nov 14 2007, 11:52 AM) *
Единствената причина заради, която нямам татус още - парите mad.gif

ще ти я платя ако си татуираш думата айше на рамото и отдолу сложиш една котва обещавам !
magdanoz
QUOTE(Mariyana @ Nov 14 2007, 02:13 PM) *
ще ти я платя ако си татуираш думата айше на рамото и отдолу сложиш една котва обещавам !

BHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
/me rewe ot smqh !
Ned
QUOTE(Mariyana @ Nov 14 2007, 02:13 PM) *

А пък на другото рамо ще пише "Мюмюн 1280" :>
И все пак смятам да ти откажа wink.gif
SkinHeads
Shto pyk trqbva da pishesh imeto na vashte? Napishi si svoeto smile.gif
ill`
Аз на 27-28 ще се сдобия с ACAB на дупето smile.gif Ако даде господ smile.gif
SkinHeads
Да видя! rolleyes.gif
Ned
QUOTE(SkinHeads @ Nov 15 2007, 09:36 AM) *
Shto pyk trqbva da pishesh imeto na vashte? Napishi si svoeto smile.gif

Мога да ти се обидя, по една много специфична причина, но няма да е по темата, за това ще се направя, че не съм ти прочел "шегата".
GoodINC
SkinHeads, повярвай ми т'ва беше доста неуместно... айде без повече flame...
ill`
QUOTE(SkinHeads @ Nov 15 2007, 11:56 AM) *
Да видя! rolleyes.gif

Да видиш... punish.gif Айде без повече флейм! smile.gif
ill`
Имам си едно прекрасно бонбонско A.C.A.B. на дупето smile.gif Ебати колко много по-красива станах smile.gif
GoodINC
Дай снимкаа!
ill`
Снимка... Ти донесе ли ми кафе, че да не припадна поради ниско кръвно?
Тва ми е задника все пак, не мога да го развявам из форума ебаси smile.gif Той Светли едва оцеля при тая гледка, и то само благодарение на високия си професионализъм... Не мога да рискувам да причиня тежки и необратими психически увреждания на многообичаните ми съфорумци smile.gif
Обаче Светли ще го съсипя, следващият татус ще си го подаря за Коледа и ще е на циците smile.gif Дано и там не ме боли много.
GoodINC
Просто изрежи снимката... пък за тоя другия татус... татуировчика ще му треперят ръцете яко...
Rolex
Най-много искам tattoos като на ръцете на Честър oт LP smile.gif :

GoodINC
И аз преди си мислих да си ги направя тях, но са на твърде видимо място и е възможно да имам проблеми при намирането на работа wink.gif.
Ned
Аз се надявам след Нова Година, ако се опарича да си направя нещо малко и смислено smile.gif
MMDollar
Ето я и моята :> направих я към началото на Септември след като се прибрах в Бургас.Смятам да си напрая и десният крак едни знаци, но все още го мисля.
dnz
Искам един голям ангел на гърба smile.gif
vvip
Аз нямам все още rolleyes.gif Според мен тези големите татуси нямат смисъл ! Направете си нещо малко и смислено,отколкото нещо голямо и после като станете на по годинки /60/65/ ще видите колко грозни ще станат smile.gif
Ето и татуса на брата:

Натисни да отвориш файла
int21h
QUOTE(vvip @ Jan 27 2008, 09:44 AM) *
Аз нямам все още :rolleyes: Според мен тези големите татуси нямат смисъл ! Направете си нещо малко и смислено,отколкото нещо голямо и после като станете на по годинки /60/65/ ще видите колко грозни ще станат :)
...

Прав си. Доста смислено изглежда. :)
vvip
QUOTE(int21h @ Jan 27 2008, 12:17 PM) *
Прав си. Доста смислено изглежда. smile.gif

Незнам,всеки с ума си ! smile.gif А и поне е малка rolleyes.gif rolleyes.gif
Ned
Направих си баркод на врата.
Скоро ще upload-на снимка.
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.